Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 650
  • 711
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Парфюмни феи, помагайте!
Дъщеря ми навършва пълнолетие скоро и искам към другия подарък да има и парфюм/парфюмен комплект.
Тя е много слаба, нежна, висока, светла, буквално като житен клас, но харесва сякаш по-зрели парфюми за възрастта си (носи Prada, Mugler, Paco R., Versace, Guerlain, Van Cleef). Ще съм благодарна за идеи до 150 лв. Hug

Босилка - Ако предпочиташ да е по-зрял и женствен, мисля си, че Rochas Mademoiselle Rochas Couture е отлична идея, а и е много красив дизайна.
Ако пък искаш да е нещо по-младежко и невинно, чисто - предложението на Karen e отлично, още повече Lancome Idole 75мл продукт може да влезе идеално в горницата от 150лв, при леко търсене из надеждните сайтове.

# 286
Препоръчайте ми  мансера за младеж и  девойка.За Коледа им подарих Rose Vanilli I Cedrat Boise. Много ги харесаха.
Тъкмо днес ми дойдоха две Мансери и си спретнахме с една парюмна фея - Мансеро-Монtало-Джени Глоуско кафенце и се размазахме Bowtie
За мен най-хубавите Мансери са Ууд Лемън минт (за младежа) и Пинк Престижиум за девойка.
Лемън минт ми е много близък до Идеалния мъж на Герлен,но си носи жилката на Мансера, а Пинк Престижиум е свежа,студена роза с много грейпфрут,младежки,красив,сочен и летен,въпреки,че като улегне става малко по-плътен,но е невероятен,иде ти да го изпиеш!
ПП. Получих и Голд Престижиум на Мансера,страхотен също,но за студено време,вкусно,охладено тирамису,амамама, ще ги разучавам и двата Престижиума тези дни Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 19:15 от Ре

# 287
  • Бургас
Еее, може ли сега такова описание на Пинк Престижиум, чаак ми се прииска да го пробвам.Ако на някой му се разделя с 1-2 мл моля да ми пише имам с какво да се отблагодаря.

# 288
Парфюмни феи, помагайте!
Дъщеря ми навършва пълнолетие скоро и искам към другия подарък да има и парфюм/парфюмен комплект.
Тя е много слаба, нежна, висока, светла, буквално като житен клас, но харесва сякаш по-зрели парфюми за възрастта си (носи Prada, Mugler, Paco R., Versace, Guerlain, Van Cleef). Ще съм благодарна за идеи до 150 лв. Hug

Босилка - Ако предпочиташ да е по-зрял и женствен, мисля си, че Rochas Mademoiselle Rochas Couture е отлична идея, а и е много красив дизайна.
Ако пък искаш да е нещо по-младежко и невинно, чисто - предложението на Karen e отлично, още повече Lancome Idole 75мл продукт може да влезе идеално в горницата от 150лв, при леко търсене из надеждните сайтове.

Имам го Rochas Mademoiselle Rochas Couture-Благодарение на Денси (направила е страхотно ревю) Много го харесвам и е страхотен аромат 😍

# 289
Здравейте! Моля за мнение относно 2 парфюма- Chloe nomade и
Cartier La Panthere Edition Soir. Кой от двата да избера- кой е по- траен и запомнящ се аромат? Харесвам Guerlain Mon,  Elie Saab girl of now и Jimmy choo fever. Моля да споделите! 🤗

# 290
И аз харесвам Mon и Girl Of Now и бих избрала Номад пред Пантерата. Разбира се, най-добре е и двата да се пробват, ако има възможност.

# 291
Благодаря ви, момичета и Дийтрон! Flowers Hibiscus

Още се ровя, не съм се спряла, имам още 2 седмици. Засега клоня към Lancôme Idôle, също се чудя на Joy Dior или нещо друго на Диор.

Dolce Garden мен много ме привлича, но не съм пробвала, а видях, че са дали най-осезаема нотка кокос във Фрагрантика, а тя не обича хич кокос. Май ще ида до магазина на Нотино да пробвам, ако го има.

Дийтрон, чудесно изглежда тази Rochas Mademoiselle Rochas Couture, но никак не съм фен на съвременната марка Rochas – каквото и да съм пробвала последните години с ужасно ниска трайност. И хелиотроп в парфюм ме ужасява. Предубедена съм и няма да е подарък с мерак. То няма угодия. Simple Smile

По горното питане за вечерната Пантера и Клои Номад – те са много различни като вибрация. И двата. Но определено Пантерата е по-запомнящ се и различим аромат.

# 292
Аз съм категорично за Joy или Joy INTENSE /втория също е прекрасен и не досажда с нищичко-само прелест на талази/
Щом дамата не харесва кокос , няма смисъл от проби-в Dolce Garden кокоса е изобилен..../и аз го обожавам/ Simple Smile

# 293
Определено е най-добре да се пробват парфюмите, особено тези с кокос, тип лосиони за тяло.
Например Tresor Nude ми е един от най-любимите летни аромати, както и Soleil Blanc, но Dolce Garden и Mancera Holidays не ги понасям, а обожавам кокос. No Mouth

Някой може ли да ми препоръча парфюм от типа на Light Blue, но доста по-дълготраен? Не съм пробвала Light Blue Intense все още, така че ако някой искаже и мнение за него, ще съм благодарна. Hug

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 15:39 от A. Peneva

# 294
  • София
Момичета, аромат подобен на Boucheron Iris, имам го, харесвам го много, ми се иска нещо подобно, но различна марка?

# 295
  • София
Момичета, аромат подобен на Boucheron Iris, имам го, харесвам го много, ми се иска нещо подобно, но различна марка?
Пробвай So Iris Intense - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/So-Iris-Intense-43413.html

# 296
До сега, защото дете е харесало парфюм, не бях си избирала за покупка без да го познавам, ама ето - доверих се на вкуса на синчето на Dez 🌺 и съм напръскана с Esprit d'Oscar! 😃 Във всеки случай за мен това е забележим и запомнящ се парфюм, освен красивата бутилка. Той е леко ретро, но за мен по един хубав начин. Сладка ирисова пудра като от будоара на мадам Помпадур. В студено би бил разкошен като кашмирен шал. Има нещо от Инсоленс в него, но е по-сухо, някак по-заоблено и не толкова нахално.
Dez, да благодариш от мен на младежа и му кажи, че има добър вкус, но то е ясно кой му го е възпитал! 💐

# 297
  • Sofia
Скрит текст:
Парфюмни феи, помагайте!

J'Adore In Joy Christian Dior;
Fleur Musc Eau De Toilette Florale Narciso Rodriguez - този е по-звънлив, ЕДП е повече роза и божур;
Mon Guerlain Guerlain & Mon Guerlain Florale;
Rose Rouge Van Cleef & Arpels;
Valentina Valentino & Valentina Acqua Floreale;
Jour d'Hermes Hermès;
Lady Emblem Elixir Montblanc;
Olympéa Paco Rabanne & Olympéa Aqua;

В двете крайности предложения от мен. Simple Smile)

# 298

Някой може ли да ми препоръча парфюм от типа на Light Blue, но доста по-дълготраен? Не съм пробвала Light Blue Intense все още, така че ако някой искаже и мнение за него, ще съм благодарна. Hug
Аз препоръчвам това
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Soleil-de-Capri-3767.html
При мен е 1:1 с лайт блу. За трайност, пробвай че при всеки различно. Има мостра в нотино .

# 299
  • Стара Загора
Pe, бее! Направо се разтапям от последните ти снимки. ;д

П.С. Дори и в магазините нямат толкова много парфюми. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт