Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 613
  • 711
  •   1
Отговори
# 270
  • España
tuali, ето го моето бутилчЕ  15млл
Вероятно няма и да си купя по-голяма разфасовка. Мирише на евтино шампанско и дъвка “Турбо” 🥴...Свежичко , Иланг , за съжаление люляк не усещам, а ми се искаше, пудрено....за пролет и лято...

Иначе е симпатичен и външно и като аромат, нооооо....нищо особено!
Виж,Мулен Руж е друга работа 😉

Между другото, вчера, докато се кУмя , пък и съм позаспала по някое време и ...някой ми е взел изпод носа Бакарат-а ЕДП ☹. Ноооо...все пак се докопах до последния тестер на Екстракт-а на супер-атрактивна цена...предвид нормалната му такава!

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 20:10 от dyvaromi

# 271
Този pink pepper силна съставка ли , в началото удря ли , не  съм попадала в парфюм до сега

https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Velvet-Mughetto-60621.html 

# 272
Парфюмни феи, помагайте!
Дъщеря ми навършва пълнолетие скоро и искам към другия подарък да има и парфюм/парфюмен комплект.
Тя е много слаба, нежна, висока, светла, буквално като житен клас, но харесва сякаш по-зрели парфюми за възрастта си (носи Prada, Mugler, Paco R., Versace, Guerlain, Van Cleef). Ще съм благодарна за идеи до 150 лв. Hug

# 273
tuali, ето го моето бутилчЕ  15млл
Вероятно няма и да си купя по-голяма разфасофка. Мирише на евтино шампанско и дъвка “Турбо” 🥴...Свежичко , Иланг , за съжаление люляк не усещам, а ми се искаше, пудрено....за пролет и лято...

Иначе е симпатичен и външно и като аромат, нооооо....нищо особено!
Виж,Мулен Руж е друга работа 😉

Между другото, вчера, докато се кУмя , пък и съм позаспала по някое време и ...някой ми е взел изпод носа Бакарат-а ЕДП ☹. Ноооо...все пак се докопах до последния тестер на Екстракт-а на супер-атрактивна цена...предвид нормалната му такава!
Благодаря за включването!
Ох, жестоки са тези наполовина отрязани бутилки, поп арт отвсякъде 😂
Казваш, не кореспондира с уау-аромат вътре.... Иначе имат доста интересни неща, от тези, дето имената им са само цифри. Мулен Руж-а много ми се ще да го пробвам също. Може би микс от мостри ще метна. 🤔

Босилка, глас за Gucci Guilty Absolu
Или Bois d'Amande VCA. Сериозни и съблазнителни, но не "състаряващо" сериозни.

# 274
  • España
Да, най-добре. Вкусове-разни 😉! Аз имам мостра на  https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/L-Olymp … c-Hall-16242.html . Мноооого хубав ! По-нататък смятам да го придобия!

# 275
Откъде мога поръчам мостри на Мансера?
Сигурна бях, че виждах на един изпитан сайт, сега никъде ме мога да видя.
Иначе в кои парфюмерии мпгат да се помиришат?

# 276
Парфюмни феи, помагайте!
Дъщеря ми навършва пълнолетие скоро и искам към другия подарък да има и парфюм/парфюмен комплект.
Тя е много слаба, нежна, висока, светла, буквално като житен клас, но харесва сякаш по-зрели парфюми за възрастта си (носи Prada, Mugler, Paco R., Versace, Guerlain, Van Cleef). Ще съм благодарна за идеи до 150 лв. Hug

Dolce Garden! Two Hearts
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Garden-48151.html

Буквално го визуализирах докато те четях.

# 277
Мостри на Мансера аз поръчах от официалния им сайт, не знам дали другаде има наличност към момента.

# 278
  • Sofia
Идолът на Ланком както го пренебрегнах като излезе,  така сега се оказа бутилката, към която най-често посягам това лято. Достатъчно чист и прозрачен в жегата,  без да лепне от сладости и неочаквано траен. Представям си го най-хармонично върху жизнерадостно младо момиче с  дълги  крака в ниски сандали, къса широка поличка и развяти от вятъра руси коси . Аз не съм такава, но аромата ми създава настроение.

# 279
  • Sofia
Меджик, Мимоз 😘, още го разучавам, но имам първоначални впечатления.Simple Smile)
Бтв, имам чувството, че жегата му обира от пирамидата, та нямам търпение да го понося и на по-хладно.Simple Smile)

При мен се усеща основно ябълка, малко канела и ванилия /ох, тази ванилия😂/.
Ябълката още не мога да преценя каква е, определено е сладка и хрупкава, леко свежа, но не мога да преценя дали е хем малко синтетична, хем реалистична. Все едно хрупаш и усещаш мириса на истинска ябълка, но boost-нат с ароматизатор ябълка. Ванилията е подложка. Канелата е като поръска.
Кедър никакъв не усещам, нито пък кокос, та леко съм ..хммм, искам ги. Те ще придадат интересен завой, според мен, но засега никакви ги няма. Малко моно е.😃

# 280
Да, най-добре. Вкусове-разни 😉! Аз имам мостра на  https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/L-Olymp … c-Hall-16242.html . Мноооого хубав ! По-нататък смятам да го придобия!
да, той е великолепен и е едно от най-страхотните неща, които съм придобила в парфюмния гардероб, много жив и динамичен в разкритието си аромат, много искам да имам и други от histoires se parfums.

# 281
  • Чукарландия
Бел, ти напраО ме отказа, намираш ли прилика с Линстант?

Не, съвсем различни са. Ако правилно съм разбрала, че питаш за прилика с Indian Dream.
Нищо общо нямат.

# 282
  • Тополовград
Препоръчайте ми  мансера за младеж и  девойка.За Коледа им подарих Rose Vanilli I Cedrat Boise. Много ги харесаха.

# 283
И аз като Karen преоткрих парфюм, който даже към размените бях засилила- Joy /Dior/, както го пробутвах назад, така преди няколко дни започнах все към него да посягам, и траен , и елегантен-абе страхотен потиткоректен аромат ако мога така да се изразя, не товари никого.Днес си очаквам и Joy Intense /Dior/ .
Indian Dream /Mancera/ на мен ми допада, но не съм го придобивала, тези огромни " бутиляци" направо ме плашат....Тествах паралелно Roses Greedy и Indian Dream определено ме спечели пред онзи "душевадец" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
Здравейте Simple Smile От лилавите парфюмчета  аз притежавам: Tom Ford Velvet ochrid  и Insolence Guerlain ,Poison Girl 😁😂
Аз имам питане отностно едно парфюмче,на което съм хвърлила око 😁. Rassasi Zebra .Бих се радвала някой ,ако го притежава да ми каже като трайност как е и тн.Подходящ ли е за този сезон? Отбелязвам,че харесвам силни парфюми. Също много се чудя на Girl of now -Elie Saab -в този  ме притеснява,че май е много сладникав Simple Smile аромат. Искам нещо ,като мина и да има ефект Уау 😁😁😁 По бюджетен вариант Simple Smile Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт