Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 661
  • 711
  •   1
Отговори
# 300
Animal See No EvilAnimal Speak No Evil
Pe, бее! Направо се разтапям от последните ти снимки. ;д
П.С. Дори и в магазините нямат толкова много парфюми. Smiley
Това са само тези,които бяха непознати и тези,които дойдоха днес Satisfied Имам късмета парфюмна фея (от най-най първо-пишещите в тази темата)  да живее в съседния вход Scream Преди 10-11-12 години се запознахме.......и от тогава са все такива кафетата Animal Hear No Evil Animal See No Evil Animal Speak No Evil
ПП И пак благодарение на тази фея си допълних днес светата, лилава ТРОИЦА Purple Heart

ПП.След като улегна,Pink Prestigium стана още по-хубав,изби лека кожа със свежа роза тип Галоп на Ерме,но с много свеж грейпфрут........свеж разкош !

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 17:40 от Ре

# 301
  • София
Не съм пробвала Light Blue Intense все още, така че ако някой искаже и мнение за него, ще съм благодарна. Hug
Пробвай, ако можеш Light Blue Intense, защото при мен се оказа твърде далечен от Light Blue. Повече приличаше на CK IN2U for Her. Не знам коя от нотките в него или комбинация от две или повече докарваше аромат на грейпфрут. За трайност - по-траен е от Light Blue.

# 302
Ре, страхотни снимки! Интересно ми е за Дженитата, струват ли нещо Grinning

# 303
Ре, страхотни снимки! Интересно ми е за Дженитата, струват ли нещо Grinning
Дженитата са едни от най-хубавите и трайни аромати,които имам...НО отиди в темата за Имирации на парфюми Simple Smile Тук не мога да ги коментирам,защото се водят копия на Джо Малоун! В другата тема има много подробно писано за всички!

# 304
  • The Evergreen State
Босилка, да уцелиш вкус е трудно, особено в тази възраст, та късмет ти желая Smile. Моят съвет е да вземеш някой от новите Лайт Блу или нещо друго цитрусово или плодово. Или я остави сама да си избере парфюмния подарък.

# 305
Влизам с юбилей! 🥳
Празнувам 20бр. /без тези, които съм повторила за около 7 месеца или откакто следя темата и / 😍 и 😱/ Имам още два свободни рафта 🤔, че искам да ги виждам всички и се надявам да не се налага да ги прибирам в шкаф след година 🙄
При последните ми покупки на Roberto Cavalli докато се чудех на тези, които нямам от серията Paradiso....не, че пак няма да ги взема 😂, но...
Последна придобивка от вчера Roberto Cavalli Nero Assoluto - отново не издържах да чакам седмица доставка и го взех от физически магазин.  Прекрасен за моя нос, отвора е изключително орхидея,  сух, дървесен. При мен цитруса се проявява в базата и дава свежест дори в тези горещи дни. Ванилията по-скоро балансира  и не го усещам сладък. Стои прибран/като изключим отвора от поне час/,  но доста осезаем в рамките на 6-8часа на кожа при мен. Нареждам го сред фаворитите ми 🥰

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 23:29 от mimoza7710

# 306
  • Чукарландия
Какво искаш да кажеш с "отвора"? Връхните нотки ли? Началото? Нещо не разбрах.

# 307
Нов аромат от VSbeauty , нямам нищо тяхно освен няколко гланца преди време. Този аромат, обаче ми е любопитен.  (вижда се като клип във 2-ри пост от линка)
https://www.instagram.com/p/CDeAWHdnwZS/?igshid=uvh9lxvk626i

# 308
Мимоза, аз този Неро асолюто не смея да го пробвам дори на топло време - това е една голяма тежка, опушено-дървесна орхидея, и почти нищо друго не усещам. Много ми изпълва вниманието, аз чак толкова не обичам.

Като сме подкарали Кавали-тата, имате ли впечатления от Florence amber? Звучи ми много добре с този мед, но пък за дюлята не съм сигурна...

# 309
Какво искаш да кажеш с "отвора"? Връхните нотки ли? Началото? Нещо не разбрах.
Орхидеята е доста силна и вълнува сетивата преди да се успокои и аромата да премине в дървесен и  застане близо до кожата.
killpop, голяма е, да, тежка-не, по-скоро плътна, като добавя и това, че обожавам мириса на дървесина...Ммм ❤. На мен изобщо не ми е черен, по-скоро пърпъл и носим във всички сезони в зависимост от повода и брой апликации.
Това усеща моя нос 🙂

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 00:36 от mimoza7710

# 310
  • España
Да съм в  тренда на лилавата тема - ето я последната ми красотичка. Много ми е на сърце! Прекрасен за летните вечери , а и не само

До тук добре....следващата снимка , за огромно разочарование мое се оказа последната на моето Шарги , преди “да се самоубие” със скок от високо, не без моя помощ...☹...изплъзна ми се и вместо да тупне във водата , се удари в козирката на сградата и се разби на милион парчета ....

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 19:28 от dyvaromi

# 311
Нов аромат от VSbeauty , нямам нищо тяхно освен няколко гланца преди време. Този аромат, обаче ми е любопитен.  (вижда се като клип във 2-ри пост от линка)
https://www.instagram.com/p/CDeAWHdnwZS/?igshid=uvh9lxvk626i

Bombshell не им е нов аромат, от доста време го имат. Не е лош, по спомен. В момента нямам ясен спомен на какво мирише обаче, само помня, че не е лош и цената му ми се стори висока (за това, което е)

Dyvaromi,
Айй, горкия Серж, много тъпо, че се е разбил 😢

# 312
  • София
Ох, Шерги... чак мен ме заболя... Broken Heart

# 313
Ох, Шерги... чак мен ме заболя... Broken Heart
и мен!!! Баш него ли трябваше да самоубиваш...

# 314
Ще си купиш нов! Голяма работа ... има една теория в йога, която гласи, че не трябва да се привързваме към нищо, което не е особено приложимо при повечето тук, но ако се замислите, може би ще откриете нещо вярно за себе си.
Аз така счупих навремето един много любим мой парфюм и не след дълго отново  се сдобих с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт