Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 986
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
Какво, какво, каква привилегия нямали мъжете?

# 496
В провинцията, без Пловдив и Слънчака, най-големият ми проблем е, че не мога да си изхарча парите. Просто няма къде и за какво. Не се учудвам защо хората там купуват двуметрови телевизори и всякаква ненужна техника, купуват по няколко жилища и правят по няколко деца още в своите 20 години.

# 497
  • Агент под прикритие
Какво, какво, каква привилегия нямали мъжете?
Еееее, стига де, Галка! Колко са тия, които отиват в София да си намерят сгодна жена, по възможност и с жилище? Grinning

В провинцията, без Пловдив и Слънчака, най-големият ми проблем е, че не мога да си изхарча парите. Просто няма къде и за какво. Не се учудвам защо хората там купуват двуметрови телевизори и всякаква ненужна техника, купуват по няколко жилища и правят по няколко деца още в своите 20 години.
Можеш, Брат, можеш. Иска се кола. Разстоянията в БГ не са някаква цифра, особено в южна.
Такова твърдение, че няма къде да ги изхарчиш е несериозно. Simple Smile

# 498
Там ти е проблема, Финикс, ти смяташ еднозначно, че жените "така правят". Simple Smile После се сърдите, че жените ви начукват канчетата. Ами, представи си сега, че има немалко жени, които се справят и без да си търсят мъж. Този прийом е за жени с по-нисък капацитет, но и тях не ги съдя, така могат, това могат, поне си знаят възможностите и се оправят. Отсреща като има баламурник, да се оправя.

# 499
Наистина из България можеш да пътуваш на воля и да харчиш за каквото си щеш.

# 500
Ама някой сериозно ли мисли, че всички трябва да сме в София, инак не става? Flushed

Всички амбициозни и развити тук, другаде такива ня-ма! Laughing

# 501
Фениксе, все едно да питаш кой ходи в София да учи, като всички искат да имат кинти.

# 502
  • Агент под прикритие
Там ти е проблема, Финикс, ти смяташ еднозначно, че жените "така правят". Simple Smile После се сърдите, че жените ви начукват канчетата. Ами, представи си сега, че има немалко жени, които се справят и без да си търсят мъж. Този прийом е за жени с по-нисък капацитет, но и тях не ги съдя, така могат, това могат, поне си знаят възможностите и се оправят. Отсреща като има баламурник, да се оправя.
Този прийом е за всички жени, които знаят, че обществото НЕ може да им предостави ресурса, който те желаят и който предоставят други общества на тяхно място и след като знаят, че държавата не може да им ги предостави, другата възможност са мъжете. Тези жени започват да се поддържат за да изглеждат добре и женствени за да привлекат мъжкото внимание.
Такива, които знаят какви потребности може да им осигури държавата, съвпадат ли с техните и как да си ги вземат, се оправят сами.

Естествено, всичко опира и до ценз.

Вторите обикновено са и тези, за които стана дума преди, тези които са забравили как да се държат като жени.
Не е чудно обаче, че много мъже предпочитат от първите. И това, че са избрали този "прийом", не ги прави с по-нисък капацитет, още по-малко щом НЕ е факт, а обикновено твърдение на вторите. Simple Smile

Фениксе, все едно да питаш кой ходи в София да учи, като всички искат да имат кинти.
Университетите са масово съсредоточени в София. Факт.Ако имаше повече в други градове (и не визирам филиалите в Пловдив, Бургас и Варна), много хора нямаше да дойдат в София за това. Още един факт.
Това, че учиш в София автоматично НЕ означава, че трябва и да останеш там за реализация. Въпрос на избор е, а не постулат.

Ама някой сериозно ли мисли, че всички трябва да сме в София, инак не става? Flushed

Всички амбициозни и развити тук, другаде такива ня-ма! Laughing
Ако нямахме такъв образец на амбиции, развитие и просперитет като София, не знам какво щяхме да правим. Явно приказката за баничката и жълтите павета може и да е вярна. Laughing

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 10:13 от Phoenix Wright

# 503
Братане, изненада ме с изказването за хареченето на пари. До сега все твърдеше, че жените са меркантилни и оставах с впечатлението, че би предпочел жена, която харчи по-малко от традиционните софийски бръмчалки със скъпите кучета. В тази връзка намирам, че скромно и красиво момиче от прованса по би те удовлетворило. Сега ново двайсет. Май и ти нямаш угода, бетер жените си.
Финикс, всичките ми приятели мъже все твоя рефрен повтарят по отношение на мен. Дошла си ти от прованса да си намериш мъж с голяма къща, не ми се хвали какви успехи имаш. Чак ми е смешно вече. Ма намерете и вие една мома с къща, пък да видя как и плащате цената на тая къща. В емоционален аспект имам предвид. Аз живея на място с огромни къщи, ама не едно и две момчета избягаха от тъщата и оставиха жените им сами с децата.

# 504
  • Агент под прикритие
Крис, нищо не съм казал конкретно за теб. Съжалявам, че си ми изтълкувала постовете по този начин.
Не съм казал дали това за какво си дошла в провинцията е добро или лошо. Ти си знаеш и не е моя работа. Често обаче хората са така цъфнали и вързали, че тръгват да гледат в чуждите канчета, че и сметките да им правят. Не говоря конкретно за теб а по принцип.

Ами.... не, не искам да си търся мома с къща. Жилище си имам, а и религията не ми го позволява да направя такова нещо. Grinning

# 505
Ха ха, Крис, какво значи скъпи кучета? Ако е 5 кила, даже и 2000 да се струвало "поддръжката" е малка.

Моето е на 3 месеца и е 12 килограма. Яде ужасно много и макар, че малко латих за него, буквално ще ми изяде ушите.

# 506
В тоя глобален свят и с толкова лесен начин на придвижване и миграция, как пък да не чувствам привързаност към само едно място. Сърцето ми е в небето.
Има хора, като описаните по-горе - малък град, бира, уикенд. Щом се чувстват добре, ще се намерят, ще си живеят пак щастливо.

# 507
  • Агент под прикритие
В тоя глобален свят и с толкова лесен начин на придвижване и миграция, как пък да не чувствам привързаност към само едно място. Сърцето ми е в небето.
Има хора, като описаните по-горе - малък град, бира, уикент. Щом се чувстват добре, ще се намерят, ще си живеят пак щастливо.
Да, но пък от друга страна, в този форум е обичайна практика да съдиш за успех, амбиции и т.н. на другите по своите. Simple Smile
Нищо ново под слънцето.

# 508
В Търново има 3 висши училища, в Плевен 2, Варна поне 3... Та кое е съсредоточено в София? Сори, ама тука възможности за работа бол, заплатите са несравними с Варна, Плевен и особено с Търново, а цените на храната и тока навсякъде са еднакви. Да, наемите са различни, е и? Тука взимам 1200 лв, в голям град 7-900, в родния ми 470. С бележка под линия, че в големия град шансът за работа е доста по-нисък, а в родния ми практически липсва.
Трябва да съм страшно... несъобразителна, че да изляза от София. А мъж не е фактор изобщо.

# 509
Финикс шегувам се. Аз трудно се обиждам, все пак съм на възраст, пък и съм свикнала да живея в партньорство и с доста хора, така че трудно можеш да кажеш нещо, което да ме засегне.
Напоследък жените около мен се побъркаха да си купуват разни кучета за по над 1000 лв, порастват до 2,5 кг. Хранят се с по пет грама гранули, мерят ги на кантар /гранулите/, купуват им рокли по 20 лв. /на кучетата имам предвид/ и дават над 1500 лв. за секцио при раждането /на кучетата/ и по 50 лв. на фризьор..
На мен ми е смешно, защото аз се подстригвам за 10 лв., дадох 1000 лв. за раждането на човек и понякога си купувам по-евтини рокли. Ама хора всякакви, с годините се научих кой каквото и да ми говори да кимам с разбиране. Просто няма как - вика му се етикет.

Общи условия

Активация на акаунт