Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 921
  • 662
  •   1
Отговори
# 300
  • France
Феникс, въобще не е едно и също да искаш да се възхищаваш на партньора си и да се имаш за нещо повече от масата. Интересен е фактът, че ТИ слагаш знак за равенство между тях и, че очевидно това те дразни.

# 301
  • Агент под прикритие
Феникс, въобще не е едно и също да искаш да се възхищаваш на партньора си и да се имаш за нещо повече от масата. Интересен е фактът, че ТИ слагаш знак за равенство между тях и, че очевидно това те дразни.
Ти на него ли се възхищаваш или на придобивките му (настоящи и потенциални)?
Принципно знам какво ще кажеш.... Simple Smile

# 302
Ти на него ли се възхищаваш или на придобивките му (настоящи и потенциални)?
Принципно знам какво ще кажеш.... Simple Smile

А защо да не се възхищава и на двете?

# 303
  • Агент под прикритие
А кое пречи да се възхищаваш поотделно?

# 304
Хич не ме вълнува колко бил вземал някой. Затова да му се възхитя? Абсурд...

Често качествата, нужни за печелене на много пари, са... малко криминални. Rolling Eyes

# 305
Има хора (мъже и жени), които се чувстват добре на сигурна работа, със среден доход, не надграждат, нямат потребност. Има други, които искат развитие, което неминуемо е свързано и с по-високи доходи. Не ми е ясно защо тези, които са избрали да не се развиват, съскат срещу онези, които са. На мен първите не ми пречат, защо ли?

# 306
А кое пречи да се възхищаваш поотделно?

Защо винаги трябва да е или едното, или другото?

# 307
  • София
А, мен също ми пречат тия, които драпат от пейката пред входа с бира в ръка и псувня на уста.

# 308
  • Агент под прикритие
Има хора (мъже и жени), които се чувстват добре на сигурна работа, със среден доход, не надграждат, нямат потребност. Има други, които искат развитие, което неминуемо е свързано и с по-високи доходи. Не ми е ясно защо тези, които са избрали да не се развиват, съскат срещу онези, които са. На мен първите не ми пречат, защо ли?
Практиката показва точно обратното: тези, които искат развитие, започват да дуднат на тези, които не искат.
Още по-непонятно за мен е защо вторите, след като искат "развитие" се хващат с първите въпреки всичко. Ей там са най-големите драми в една връзка.
Отделно, тая мания вечно да поправяш нещо, което работи, не мога да я разбера.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 18:58 от Phoenix Wright

# 309
  • France
Възхищавам се на човека, радвам се и се възползвам от придобивките. И двете са ми приятни.

# 310
Практиката показва точно обратното: тези, които искат развитие, започват да дуднат на тези, които не искат.
Още по-непонятно за мен е защо първите се хващат със вторите. Ей там са най-големите драми в една връзка.
Тая мания вечно да поправяш нещо, което работи, не мога да я разбера.

Ако са били на по 20, в един момент това става проблем. Хората се развиват и променят.

# 311
Братане,  не аз зациклям на парите. Т.е. Не се правя на гламава по тези и подобни въпроси.
Не задълбавайте в количеството им, щом държите с пари да мерите.
Жена е и беднячката на социални помощи, и онази, която печели милиони. Мерките им са различни, но като съотношение и отношение еднакви!!!

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 18:59 от luna

# 312
  • Агент под прикритие
Възхищавам се на човека, радвам се и се възползвам от придобивките. И двете са ми приятни.
Добре, нямаш драма.
Преди това писах. Намираш си такъв мъж. Или НЕ си намираш и си стоиш сама.
НО не се хващаш с такъв, който не отговаря на това, с идеята да го направиш такъв, който да отговаря. Особено ако той НЕ иска. По този начин си спестявате взаимно драма. Дори на него се спестява повече, отколкото на теб.

Просто е. Simple Smile

# 313
Култът към „способния” печелещ мъж води до подценяване на самата себе си. Simple Smile
Аз мога да си изкарам толкова пари, колкото ми трябват. Не ми трябва мъж да ми ги даде.

# 314
  • София
Лори, ще станем Sugar Mommy- та на форумните мъже Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт