Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 50 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дева и при мен е така, на обикновената урина само белтък излезе, бактерии отрицателна. Също и за цвета, никога не съм имала мътна, дори напротив сега е по-безцветна от всякога.

# 691
И при мен така Обикновената урина като за изложба. Стерилната-любимката пак си е там.

# 692
Чакайте малко, безцветна и мътна са различни неща. Аз също забелязах, че когато почва криза урината се обезцветява. Нещо отделят тия бактерии, което обезцветява. Това ми е най - големия кошмар - почти безцветна и мътна. Но не можете да ме убедите, че имате 10 на 5 бактерии и бистра урина. Това просто не е възможно. Гледа се срещу светлината в буркан. Стъклен. Освен да имаме различни представи за мътна и бистра. Покажете ми снимка. Буркан с урина и зад него нещо..

# 693
  • София
Да, аз не съм се изказала правилно, на мен асоциацията ми за мътна е все пак с някакъв цвят. Иначе по този начин описано не съм я гледала.

# 694
Да, аз не съм се изказала правилно, на мен асоциацията ми за мътна е все пак с някакъв цвят. Иначе по този начин описано не съм я гледала.
От тъмна и мътна по-не се плаша, защото тогава просто е по-концентрирана, а когато е концентрирана, примерно след 3-4 ч от предното пикане, донякъде е нормално да не е съвсем бистра. Но след 20 мин, след бая вода изпита и безцветна, но пак мътна вече тая мътност няма от какво да е освен от бактерии. Също така от мътност до мътност има разлика. В някои случаи плуват отделни по-едри неща.. предполагам епителни кл. или.. Белтък.. не знам точно, но бактериалната мътност е друга, при нея не различава отделните неща.. Хомогенна е някак

# 695

И аз така.
Буркан не ползвам.
Но видимо е бистра.
А и защо не отчитат бактерии на обикновената? Thinking

# 696

И аз така.
Буркан не ползвам.
Но видимо е бистра.
А и защо не отчитат бактерии на обикновената? Thinking
Защото тия бактерии в стерилна та ги посяват и гледат колонията. Може би я мерят. В обикновената не го правят това, а броят.. не знам дали на машина става това и доколко може да различи бактериите..

# 697
Може.
ЛЛ на майка ми беше ѝ пуснала обикновена урина и отчетоха, че има бактерии.
Какви, не знам, тя не искаше да пие АБ и не е пускала стерилна.

# 698
  • Габрово
Здравейте пиша като потърпевша от този цистит и болки от години съм така с едно дълго прекъсване от 5 години без аб и добавки и сега от две години през 3 месеца или при всеки п.акт.На кратко си спомних за моето прекъсване на хроничния чистит с чай, ама не бях в България  и бях забравила как се казва ,но си спомних и сега ще ми го изпратят има го в Германия ,Франция аз го бях пила в Люксембург, защото бях изпила последните 2 антибиотика ципрофлоксацин и след седмица от последния прием жестоки болки и през 2 мин до тоалетна,беше кошмар.....рандеву за лекар чак след 4 седмици и без болкоуспокояващо и аб ....исках да умра.Така попаднах в една аптека и ми дадоха чай,не знам какво съдържаше пишеше ,че е за лица над 18г .,но с първото пакетче отидох със страх и болка в мехура, но нямах при изпишкване нищо ,на второ пакетче нямах вече никаква болка.Аз даже си киснех едно пакетче за 3 чая .....та на следващия ден чудо няма помен от тоз цистит проклет и то аб не помогнаха ,а този чай.Искам да помогна на много страдащи ,защото  сега пак ме споходи и хронифицира отново и няма живот и работа.Казаха ми, че сега цената му е 10евро 20пакртчета .Няма го в бг търсила съм го и чак сега когато отново аб не помага се сетих и намерих връзка да ми го пратят.Si droga (не правя реклама защото тук го няма,просто знам че 2 антибиотика  не помогнаха а този чай,колкото и невероятно да звучи, аз бях наистина отчаяна мислех че ще умра от нолка чакайки месец за рецепта )Забравих да спомена че изпих половината пакетчета и като си дойдох го раздадох на познати с болки ,нямах години наред рецедив.Друго не съм приемала като добавка  исках да вметна.
https://www.google.com/search?q=sidroga+tee&client=ms-androi … rc=iBy265iB-FlfLM
Надявам се да съм върнала надеждата на много хора за дълго и евтино спасение от липсата на нормален живот без болка и страх защото в момента  чакам с нетърпение  и моите страдания да минат другата седмица ще го получа и ще ви пиша пак и ще снимам самата кутия на живо ако за някой ще е полезно.Опитах се от ибей да поръчам но пратката ми изпезна и се набутах с 25 евро по Коледа.Сега съм на монурал, д маноза и неоринал ср и много вода.Има ефект болка няма но дискомфорт в мехура има.Антибиограмата ми включва монорал имам е коли и урати в МБ сега.Също слагам свещички с лактобацили .Смятам че границите са близки и пропускливи и е нужно и един по дълъг курс и за влагалище .Това е от мен за сега.Успех на всички ,моля ако някой пробва да сподели и на другите за ефекта нека повече хора узнаят за този лек без отрова.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:26 от danger#scorpion@

# 699
Как да разберем какво съдържа този чай?

# 700
  • Габрово
Обещаха ми че другата седмица ще ми го изпратят и когато дойде ще снимам опаковката,но ще е на немски .Изпила съм менделевата таблица в бг аптеките всички видове билки и отвари но нищо не ми помага вече.Чакам с нетърпение  за да изпия едно пакетче поне спомням си ефекта.Бях на 26 и се чудих тогава как антибиотика  не помогна и то 2броя а един уж прост чай ми помогна и не мога да си го обесня още и честно не искам даже ,само да дойде се моля.
Не знам защо не го внасят тук в бг.Замислих се даже да намеря връзки аз да го внасям някак и продавам, защото колкото и налудничево да звучи е панацея за този цистит и мехура и отделителната система и има много хора които ще се спасят от мъките и безумните лекарски терапии,загуба на пари ,време ,нерви и здраве да чакаш нещо което не ти се дава в нашата държава.

# 701
Как да разберем какво съдържа този чай?
Съставки
Лечебни растения на 2 g чай (= 1 торбичка): 600 mg листа от бреза 600 mg листа от ортосифон 500 mg гигантска златна пръчица Други съставки: копър, листа от коприва, мента
 Инструкции за употреба
Възрастните пият 1 чаша чай с 1 филтърна торбичка 3 до 4 пъти на ден.
Това си преведох от Амазон. Чаят е този мисля.

# 702
Стига вече с тези реклами!
Че съм бясна на тая Боровинка! Rage
Пийте си каквото искате, аз една стотинка повече няма да дам за продукт с боровинка.
Едва устисках днес.
Грам полза нямам от нея.
Даже я бях спряла за 2 дни, бях в СИК.
Да ми се успокои стомаха, че болки и спазми имах. От Уроцист беше същата работа, като балон ми беше корема. Но той поне беше малко бройки и свърши бързо, а с тези 100 не знам докога ще се мъча?!
Та, почнах я днес на обяд и изведнъж пак, от нищото, чести позиви за уриниране?! Като не я пих 2 дни, нищо ми нямаше, днес, с нея, едва дочаках първата почивка. Ужас!
Може и да помагат на някои с инцидентен цистит, но на такива с 15 АБ, няма как да помогнат.
Край, до тук бях с добавките.
Ще си пия само мечото грозде и Цистостоп Рапид, евентуално.
Нищо друго!

# 703
  • София
Дева пробвала ли си Неоренал? И аз извъртях 5-6 билки и добавки от аптеката каквото намерих тия две седмици, но от него сякаш имам подобрение. Може и случайност да е разбира се, или просто да е минало необходимото време, но съвпадна и с приема му. И нещо интересно да споделя, нали ви бях казала за страничните реакции, които имах от Левофлоксацин Акорд. Понеже ми удължиха приема с няоколко дни и ходих в аптеката за нова опаковка, но нямаше същия. Та си взех на друга фирма - дори наша. Еми нямам никакви странични реакции от него! Явно добавките нещо не са ми понасяли в предния. Същото ми се е случвало и с магнезий.

# 704
Неоренал мисля, че е за бъбреци.
Не съм го пила.

Общи условия

Активация на акаунт