"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 149
  • 802
  •   1
Отговори
# 105
Контактите са готови, а за варта - 10 кг. струват 2,15 лв. Да кажат колко кг. ще им е необходимо.

# 106
  • sofia
Контактите са готови, а за варта - 10 кг. струват 2,15 лв. Да кажат колко кг. ще им е необходимо.

след малко тръгвам за Перник и Трън.Ще питам за бройката и ще ти кажа веднага.

Еми,Брани ми знае всички тел.,но добре,че пак си й ги дала.Детето как е след операцията ThinkingЩе потърся списания

# 107
  • София

след малко тръгвам за Перник и Трън.Ще питам за бройката и ще ти кажа веднага.

Еми,Брани ми знае всички тел.,но добре,че пак си й ги дала.Детето как е след операцията ThinkingЩе потърся списания

Роска Wink, ще го оперират най-рано сряда-четвъртък, необходими са доста изследвания- скенер, ЯМР и пр Wink
Лека седмица душки, аз ще съм тайм аут до неделя Embarassed Sunglasses, стискайте палци да мина границата- Ивето ще ви каже в другата тема защо Wink
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички вас!  bouquet  bouquet

# 108
  • sofia
лек път и се почини  bouquet

# 109
Момичета привет. Бях при Брани. Днес са взели кръв на малкия сладур, по всяка вероятност операцията ще бъде в четвъртък. За четене съм й подсигурила достатъчноно неша, както и за ядене - има за днес, а и за утре ще остане.
  Да се разбереме кой утре може да мине оттам и да й остави лични прибори (вчера е забравила да каже) - вилица, лъжица , нож, чаша и симплекс за малчо - сладур.
  Знам,че всички го знаете дори и по-добре  от мене, но да си кажа, ако тя излезе от този дом и  е далече от Мариян има шанс и за нея и на-вече за малкия сладур.
  ЗА УТРЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДА ПАК.

# 110
Момичета, преди малко ми се обади Роси от Трън със спешно питане, което пускам веднага тук.:

Какви налични количества блажна боя и латекс има в момента и колко още можем да подсигурим за Трън?
Цветът не е от значение (хубаво е само да не е много тъмен).

Нека всеки, който може да допринесе, макар и с малко, да се обади спешно тук!  Heart Eyes

# 111
От мен една малка кофа около 8-9 кг неотваряна латекс- бял.

# 112
Момичета, преди малко ми се обади Роси от Трън със спешно питане, което пускам веднага тук.:

Какви налични количества блажна боя и латекс има в момента и колко още можем да подсигурим за Трън?
Цветът не е от значение (хубаво е само да не е много тъмен).

Нека всеки, който може да допринесе, макар и с малко, да се обади спешно тук!  Heart Eyes
Ot men 5-6 kilograma v razlichni svetli cvetove.

# 113
  • София - Варна - Бургас
И аз се разписвам Peace

-
Цитат
Също така искам да ви кажа, че Кико на Мария от Роман ще го оперират на 14.09

- Може да му се даде хомеопатично л-во за по-лесно и болезнено понасяне на операцията и предотвратяване на кръвонасядания, отоци и т.п. (ако желаят)

Цитат
- Момичета, преди малко ми се обади Роси от Трън със спешно питане...

- Някой ако ходи до Трън, ще ме вземе ли?

# 114
държа връзка с едо момче което обеща бои,но чака да му кажа какво количество и за кога ни трябва-тогава може да ми каже колко може да даде

# 115
  • sofia
държа връзка с едо момче което обеща бои,но чака да му кажа какво количество и за кога ни трябва-тогава може да ми каже колко може да даде

ей ме на Tired Tired
и почвам по ред на номерата

ПЕРНИК-пьмпите са там-10 000 бр.Децата бяха на разходка,намачках наличните и моето Виле Heart Eyes............Ники рисуваше и като ме видя с Вилето ми вика" Ти нея ли най-много обичаш "WinkХитрец голям е той и от скоро ще бъде подложен на спец.внимание от нас в София.Пиша сега нещо за него защото знам,че за него може-Това дете спешно трябва да бъде осиновено.Който се интересува да звъни на мен,Мерилин,Криси,Гери.........
Добре са всички и казаха,че много им липсваме SadВ този ред на мисли и редно да отидем скоро да постоим при тях Praynig
ТРЪН newsm78......От къде по напред Thinking
   Децата са добре,повечето поне.Мина беше отишла да им купува обувки,че си ги хвърляли в контейнерите и пак болните бяха боси Cry........Незнам,днеска съм в скапано настроение и така ми тръгна от сутринта Sad
Ще пусна отделна тема за нужните неща в ТРЪН за да е по-конкретно и сбито.Ще напиша дарението от днес в отчетната, а ти Ивенце си ги дръпни от там Praynig

В дом 7 не свърших почти нищо,освен,че взех протоколите и домакинката беше така нелюбезна да ми каже,как да сме дошли в петък ако искаме да говорим с дир. и сестрата.Сега имали лекарства и давали на децата.Спяха като отидох ,а обувките бяха по кутиите в стаята на домакинката.Толкоз от там Wink

почвам другите теми  bouquet

# 116
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ето, обявявам часът и мястото на срещата за гърнетата:
Събота - 9 септември (Боже, на какава светла дата ще събираме гърнета Mr. Green )
Мястото-Детската площадка пред народния театър.
17,30 часа

Чакаме ви

bouquet

Май автоНбилЬ ще трябва за таз` чудна стока Laughing

# 117
Ето, обявявам часът и мястото на срещата за гърнетата:
Събота - 9 септември (Боже, на какава светла дата ще събираме гърнета Mr. Green )
Мястото-Детската площадка пред народния театър.
17,30 часа

Чакаме ви

bouquet

Май автоНбилЬ ще трябва за таз` чудна стока Laughing

мога да дойда и да ги кача в колата ми-и без това май аз ще ги карам за Перник-има обаче 2 "АКО"
1.ако в четвъртък си разтоваря в софийските домове колата,че е пълна още от акацията до горе
2.ако ми обясните де е таз площадка-нал нямам деца-не ходя по катерушки(идват ли готини татковци там newsm78) Mr. Green

# 118
  • София
Заедно с багажа от Кейси и мен дадох на 4арлин едно гърне, но тогава се бяха събрали достатъчно. Ако е в Еми /разбрах, че багажа е там/ нека да го имат предвид.
Роси как е моята сладка Яна  Hug ? Трябва да се разберем за ходенето до Перник, но май е още раничко. Виждам, че имаш доста грижи  Embarassed

# 119
Заедно с багажа от Кейси и мен дадох на 4арлин едно гърне, но тогава се бяха събрали достатъчно. Ако е в Еми /разбрах, че багажа е там/ нека да го имат предвид.
Роси как е моята сладка Яна  Hug ? Трябва да се разберем за ходенето до Перник, но май е още раничко. Виждам, че имаш доста грижи  Embarassed
ти кога искаше да ходиш? че сега като напълня багажника с гърненца за сладки дупенца ми се ще да ги метнем натам-пък и ми се догушкаха сладурковци-с 2 думи-другата седмица искам да ходя-не мога вторник и четвъртък преди 12 на обяд -през другите дн мисля че мога от сутринта newsm78

Общи условия

Активация на акаунт