"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 147
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Заедно с багажа от Кейси и мен дадох на 4арлин едно гърне, но тогава се бяха събрали достатъчно. Ако е в Еми /разбрах, че багажа е там/ нека да го имат предвид.
Роси как е моята сладка Яна  Hug ? Трябва да се разберем за ходенето до Перник, но май е още раничко. Виждам, че имаш доста грижи  Embarassed

Юле,добре е Яна,тичаше по двора Crazy
Мариетче,Яна има рожден ден на 12.09-вторник и говорихме с Юлето да го направим като с Ники Hug
Веселинова има акредитация този ден(pochti tzialata sedmizta de),но каза ,че ще го уреди някакси .Идеята е да не се мотат външни хора Wink и четвъртък и петък май ще са си тръгнали PraynigПомоли да й кажем със сигурност само.Аз за сега съм ок за вторник,но виждам,че Мариетка не може Sad

# 121
здравейте! след кратко боледуване...  Mr. Green  и наложилата ми се  отпуска, съм на линия вече  Grinning

сега..  за събота - става ли просто да купя гърнета отнякъде?? или нещо друго?? (строителните материали май са посъбрани вече)

чудесно е, че сте сложили телефони, на кого точно да се обадя за събота ( не свързвам още никовете с имена Simple Smile )

# 122
  • sofia
здравейте! след кратко боледуване...  Mr. Green  и наложилата ми се  отпуска, съм на линия вече  Grinning

сега..  за събота - става ли просто да купя гърнета отнякъде?? или нещо друго?? (строителните материали май са посъбрани вече)

чудесно е, че сте сложили телефони, на кого точно да се обадя за събота ( не свързвам още никовете с имена Simple Smile )

позволявам си PraynigМерилин е Мариета,а Yosrian e Валя.Но нейни тел.няма в началото.Предполагам,че ще ти ги пусне лично Wink

# 123
  • София
Мерелин, с Роси евентуално ще ходим на 12.09. - Вторник, защото яна има Рожден Ден и ми се ще, а и е редно да съм там  Hug

# 124
Мерелин, с Роси евентуално ще ходим на 12.09. - Вторник, защото яна има Рожден Ден и ми се ще, а и е редно да съм там  Hug
ок-много ясно че трябва да зарадвате малката-аз ще преценя в такъв случай дали да дойда с вас-ако няма да идвам-ще дам гърнетата на Роси
п.с видях да се продават по 2 лева на женския пазар-дали не са някакви буклуци? колко е нормално да струва 1 гърне newsm78

# 125
Нищо не казвате за Руми  Sad как е ? Аз живот и здраве на 20 ще съм в София и искам да отида до Перник да я видя  Simple Smile Надявам се няма да има проблем  Rolling Eyes И трябва ли предварително да се обадя в дома ?

# 126
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Едно средно хубаво гърне струва-3-4 лв в детски магазин. В магазините Всичко по левче има и по два лева и наистина не са по- лоши от другите май.
Ето телефона ми може да го изтипосате в постинга с телефоните.
0896 839242 - "Валя- гърнето" ми е партизанското име. Mr. Green
Във вторник живот и здраве може да се класирам и аз за Перник, само всичко да е ок при децата. Wink

# 127
  • sofia
Едно средно хубаво гърне струва-3-4 лв в детски магазин. В магазините Всичко по левче има и по два лева и наистина не са по- лоши от другите май.
Ето телефона ми може да го изтипосате в постинга с телефоните.
0896 839242 - "Валя- гърнето" ми е партизанското име. Mr. Green
Във вторник живот и здраве може да се класирам и аз за Перник, само всичко да е ок при децата. Wink

Валя-ГЪРНЕТО Heart Eyes

Киара,Руми е добре Simple SmileВсички беснееха на двора  GrinningОбади се за всеки случай за 20и Praynig
Мариетче,в тия магазини е и така,и така.........знае ли човек.Може пък да стават гърнетата newsm78

# 128
  • София
Криси, трябва ми спешно да ми кажеш какво правим с памперсите за Пазарджик???Аз не помня къде е склада  Embarassed
Утре е официален почивен ден, ако работят може да отида с някой да ги купя, но кой и дали ще бачкат????
МОля пиши ми смс, защото Владо ще преинсталира и не знам кога точно ще имам комп Praynig

# 129
отговарям спешноооооооооооо, в петък ще ги взема ама не искаш ли да се видим на Била пак за да видиш пак къде е склада, ти ще вземеш пампите - аз багажа от теб, става ли
НЕМА ДА РАБОТЯ - ПОНЕ НЕ И ВЪВ ФИРМА ЛУКОЙЛ - БАХТИ СМЕШНАТА РАБОТА Crazy

# 130
  • sofia
Криси, трябва ми спешно да ми кажеш какво правим с памперсите за Пазарджик???Аз не помня къде е склада  Embarassed
Утре е официален почивен ден, ако работят може да отида с някой да ги купя, но кой и дали ще бачкат????
МОля пиши ми смс, защото Владо ще преинсталира и не знам кога точно ще имам комп Praynig
пампите са платени през банката,ето ти тел. в склада-9345209
Знаят,че ще ги вземем и чакат Wink

# 131
  • sofia
пампите са платени през банката,ето ти тел. в склада-9345209
Знаят,че ще ги вземем и чакат Wink

упс Embarassed,Криска сори.........

що бе,кво с бачкането.Ощи ти чакам бележката за уменията ти Twisted Evil

# 132
Роси не ми ли получи личното. ето го,,тъкмо на всички да разкажа
ами кво става - няма да почвам, голяма гадост се оказа, лека по лека днес ми се изпари ентусиазма, педи месец когато говорихме  се казваше че ще работим за по 350-400 лв, после свалиха на 300-350, днес баш шефа каза - ми то около 270 - 300 максимум - нема начин да бачкам за такива пари. а и днес излязох от нас и като ревнах - не съм готова да оставя Виктор на баба му, ще работя напролет или ако изпадне нещо качествено, което да си заслужава да зарежа Вики с баба му. просто на мен ще ми отиват 100 лв за цигари и храна - и пак със 160 ще остваям - колкото ми е майчинството.така че търся нещо друго за момента
в Петък пътувам за Гъмзово, обаче до тогава ми се ще да сортирам багажа при Майо и дори да го метнем до Доганово, =днес му звънях но неможеше да говори, утре ще го чуя и ще ти пиша.
със склада всичко ок ли е. за Пазарджик аз ще взема пампите, в Петък и ще ги оставя при Дамаянти.
казвай ако има нещо спешно, аз съм и настинала - яко ме боли гърлото но другата седмица дай да го мислим тоз Кюстендил а
Роси кога ще идват от Медвен последно и решихтве ли кога ще се съберем, късно ли ви е след понеделник защото искам и аз да присъствам като си говорим за работа.
трябва много неща да се обмислят особенно след тази супер успешна акция
за Гъмзово, тоест за видинската група има ли няккаъв багаж, макар че сме 5 човека в колата и няма да има много място.
моля ако някой ходи до Перник преди мен - тоест преди другата седмица да вземе от Ефи количка за Хелиана и памперси, аз също ще и занеса, от акцията има при мен пакети, които ще им станат., Хора бая време не съм сколасвала да ходя до нея, няма памперси, храна - почти нищо, бях и обещала и дрешки за двете дечица на нейната приятелка - няма с какво да тръгнат на ясла. много ми е притеснено Embarassed

# 133
Сорри Криси! Дано изпадне нещо по добре платено.  bouquet
Само да кажа: Бройте ме и мен за 12 за Перник: Моля ви!!!!!!!!

# 134
  • София
Крис, а парите са в мен, тези които ми остава летящата крава  Crazy
А тя кога ще дойде за пампите?Уф, малко ми е кашаво.Обещавам утре да пусна инфото на мамма за сайта  Embarassed
Аз мисля да ходя в Св.Параскева в събота.Искам да видя Мими, че може и да ми е за последно   Cry То за хубаво де, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт