"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 159
  • 802
  •   1
Отговори
# 135
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
В събота и аз искам в св. Параскева.

# 136
Крис, а парите са в мен, тези които ми остава летящата крава  Crazy
А тя кога ще дойде за пампите?Уф, малко ми е кашаво.Обещавам утре да пусна инфото на мамма за сайта  Embarassed
Аз мисля да ходя в Св.Параскева в събота.Искам да видя Мими, че може и да ми е за последно   Cry То за хубаво де, ама ...

Иве много неща ти станаха.
 значи, можеш ли в петък да идем до склада, Роси е платила пампите, за да ги вземем, идеята ми е да видиш къде беше склада, защото е добре всички да го знаят, ти ще ми донесеш багаж на мвен а аз ще ти метна пампите, а newsm78

# 137
  • sofia
скапва ме се нета и не мога да постна писаното Close Close Close

в четвъртък имам намерение да дойда до склада и да ти помогна след 12.00ч. Ако в петък няма нещо спешно ще го закарам до Доганово.А в петък искам да отида до дом 7 да сгащя когото трябва Wink

за другата седмица знам само,че вторник ще се ходи до Перник.Можем четвъртък да се метнем да Хелиана и Кюстендил,но зависи и от ангажиметните покрай регистрацията в Агенциите и писането на документите за там.Ще отидем Криси,просто денят ще варира и от сега ми е рано да кажа.

Ще звънна в Медвен днес Wink
имам документи за Видинската агитка,така че ще ти ги дам на теб Peace

# 138
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Роси, говорих с Мая Стоицева за това дали могат да носятк багаж за Благоевград. Значи те често пътуват за Пловдив и Банско, но със сигурност всяка седмиця пътуват до Благоевград. Имайте ги предвид.

# 139
  • София
Ще се опитам Криска, но знаеш, че ми е трудно с децата  Crazy Ще се чуем по телефона, а молбата ,и е ако можеш да ми дадеш точен адрес на склада, а аз ще го видя и на картата.Ти ще можеш ли да поемеш целия багаж който е в нас???Багажника ми е пълен и у нас има още 4-5 чувала .Мисълта ми е ти колко памперса ще взимаш и парите не разбрах на кого да дам  Thinking

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

# 140
за Гъмзово, тоест за видинската група има ли няккаъв багаж,
бяхте споменали за малко книжки

дали има възможност?

# 141

дали има възможност?
има, само да се засечем с Роси.
бах мааму колко далеко жиея не е истина, все едно съм друга държава Crazy

# 142
  • sofia

дали има възможност?
има, само да се засечем с Роси.
бах мааму колко далеко жиея не е истина, все едно съм друга държава Crazy

Twisted Evil

ще дам на Криска книжки да ви донесе,а вие решете къде и по колко.

# 143
моля погледнете темата "Поле за изява", Благодаря ви Hug

# 144
Момичета здравейте,  днес бях при Бнимира. Малкия сладур е много добре, весел , усмихнат. Утре ще  му правят скенер и в петък евентуално ще го оперират. Дано всичко да мине добре.

# 145
дано при Бранимира всичко да е наред Praynig, а знаете ли как са децата от дом 7, дали се оправиха от вируса

# 146
  • София
Имам СПЕШНА питанка.Днес ми се обадиха от ХЕНКЕЛ (отново Simple Smile ) .Тъй като са разбрали, че обгрижваме и домове за възрастни хора  newsm78 ми предложиха да дарят боя за коса на Палете, но е само в един нюанс - нещо като наситено червено.Искат да дарят (ако ни трябват  Crazy Crazy Crazy) 10 000 бройки  #Crazy
Аз и обясних, че в момента наибраме материали за ремонт в Трън.Те нямат такива неща които искаме по списък, но обеща да говори за по-голямо количество почистващи и дезинфектиращи препарати.
Трябва днес, до довечера да звънна да кажа искаме ли боите  Shocked Роси???

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 13:26 от Дамаянти

# 147
според мен първо трябва да уточним кде отива боята-тва е огромно количество и проблема със складирането както забелязахте се оказа голям-не мисля че някъде могат бързо да се разнесат толкова много бои newsm78

# 148
Момичета здравейте,  днес бях при Бнимира. Малкия сладур е много добре, весел , усмихнат. Утре ще  му правят скенер и в петък евентуално ще го оперират. Дано всичко да мине добре.
мога да я посетя в събота ако някой друг не е поел ангажимент-казвайте-какво рябва да й се носи?

# 149
  • София
Днес ми се обади Геновева Владимирова, запознали сме се на акцията. Чак като ми спомена за това, че щяла да пътува до един дом извън София, се сетих коя е.
Та. Трябвало да провери за едно момченце от "Асен Златаров". Детето се казва Ивайло Копчелиев, на 12г. Има проблеми с фипофизата. Има нужда от обувки 22ри - 23ти номер, може би по-добре 23ти.
На Иво му предстояла операция,  но като знам как се решават тези проблеми по домовете...

Геновева е графичен дизайнер. Има идея да ни направи рекламни картички, по представителни. Трябва и снимков материал. Казах, че мога да дам единствено снимки на големите деца. Но това с картичките трябва да се реши на "по кафе", т.е. по телефон е малко трудно. Каза, че ще поеме и печата, но може да направи само около 500 броя.

То и аз ще мога да помогна с оформлението.
Са бегам да бачкам.

Общи условия

Активация на акаунт