"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 170
  • 802
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Днес ми се обади Геновева Владимирова, запознали сме се на акцията. Чак като ми спомена за това, че щяла да пътува до един дом извън София, се сетих коя е.
Та. Трябвало да провери за едно момченце от "Асен Златаров". Детето се казва Ивайло Копчелиев, на 12г. Има проблеми с фипофизата. Има нужда от обувки 22ри - 23ти номер, може би по-добре 23ти.
На Иво му предстояла операция,  но като знам как се решават тези проблеми по домовете...

Геновева е графичен дизайнер. Има идея да ни направи рекламни картички, по представителни. Трябва и снимков материал. Казах, че мога да дам единствено снимки на големите деца. Но това с картичките трябва да се реши на "по кафе", т.е. по телефон е малко трудно. Каза, че ще поеме и печата, но може да направи само около 500 броя.

То и аз ще мога да помогна с оформлението.
Са бегам да бачкам.

Танчеза тези картички да звънне на мен,Мариетка или Линда Praynig

Дамаянти,откажи учтиво на хората и им обясни,че просто няма къде да занесем боите.Мислих го,няма кой да се боядисва Crazy

# 151
Момичета, Ади / Адкосан / е карала днес дрехи у нас, но аз не съм била там. Дрехите са от нейна приятелка Милена от Люлин. Ивето трябваше да ги вземе при нея, но знаете на какво дередже е тя в момента. Кажете къде да ги закара момичето, че са й в колата ?

# 152
  Може у нас, аз съм в Люлин.

# 153
ОВНЕ предложи цяла стая в Люлин -   bouquet

# 154
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, момичета,

честно да си призная не съм изчела предишните теми, само тази успях. Исках да ви пиша за посещението ни в Пазарджишкия дом днес. Отидохме 3 майки, летящата крава и другите не успяха да дойдат, но следващата седмица в четвъртък отново ще ги посетим.
Занесохме:
 *6 големи чанти с дрехи;
 *каши "Слънчо" - 12 бр;
 *сухо мляко "Фризолак" - 3 бр;
 *медени питки - 64 бр;
 *вафли - 80 бр;
 *памперси - 34 бр;
 *една чанта с играчки
Имаме документ за това дарение, но за съжаление не знаех за номера с банковата сметка, внасянето и тегленето и т.н. Crazy Това ни беше първото посещение там и не знаехме каква точно е процедурата  Blush
Тук можете да прочетете впечатления и малко снимки има, но директорката не позволи да снимаме повече.
Това е от нас за сега.  Hug

# 155
  • София
Момичета все забравям, но сега съм се сетила и питам :
Има ли някъде нужда от акордеон ? Свекърва ми всеки път ме пита дали съм питала ама пусто ЕГН все забравям. Ако е нужно ще се поинтересувам колко е голям и с колко баса ?

# 156
стаята още не е свободна........, но нещо малко пак може.

# 157
Овне не съм разбрала че не е свободна, извинявай
момичета имам огромна молба, към тези,които знаят къде е склада за памперси.
трябваше да взема за Пазарджишките мами 500 пама и да ги оставя в дамаянти но Виктор е с 39.5 Т, и разтройство - цяла нощ,немога да я смъкна, зилитам по лекари и болници - простоняма да мога а трябва да стане днес.
огромна ми е молбата - моля ви някой да ги вземе и да ги закара на дамаяни, ще съм йму признателна
вие стискайте палци да не влезем в болница
тръгвам Cry

# 158
Криси  Hug дано по бързо се оправи Вики Heart Eyes

# 159
Здравейте, някой може ли да ми даде инфо, какво става с памперсите за Пазарджик, че е вече петък и трябва да си организирам уикенда.

# 160
  • София
Здравейте, някой може ли да ми даде инфо, какво става с памперсите за Пазарджик, че е вече петък и трябва да си организирам уикенда.
Да, пампите са в мен.Криси ми го докара в нас.
Писах ти и смс на телефона , както и на лични. Peace

# 161
Нещо не се ориентирам, а и нямам много време.Събират ли се още пари за памперси и къде мога да намеря сметката.

# 162
Нещо не се ориентирам, а и нямам много време.Събират ли се още пари за памперси и къде мога да намеря сметката.
Първа инвестиционна банка
сметка -1043983402
Първа Инвестиционна банка - централа
FINVBGSF
IBAN-BG43 FINV 9150 12BG N08H 66

моля, в платежното посочвайте, че е дарение за памперси
Peace Peace Peace

# 163
Първа инвестиционна банка
сметка -1043983402
Първа Инвестиционна банка - централа
FINVBGSF
IBAN-BG43 FINV 9150 12BG N08H 66

моля, в платежното посочвайте, че е дарение за памперси
Peace Peace Peace

Благодаря, страшно бързо реагира.  Hug

# 164
аз ти благодаря - че пак се включваш, и друг път си помагала  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт