"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 173
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
ot 5.09 има в сметката 10 лв от Мила Златева за памперси-благодарим  bouquet

# 166
Здравейте, малкия Ицко ще бъде оприран в понеделник. Повръща днес за съжаление, но може би е прехранен.  Бранимира иска да му смени млякото, но не е  говорила с педиатъра. Детето има малко обрив по бузките - много му е суха кожата,но тя е забравила да си вземе бебешкото олио.
  Аз няма да мога да отида другата седмица тъй като няма да бъда в София няколко дни

# 167
Здравейте, малкия Ицко ще бъде оприран в понеделник. Повръща днес за съжаление, но може би е прехранен.  Бранимира иска да му смени млякото, но не е  говорила с педиатъра. Детето има малко обрив по бузките - много му е суха кожата,но тя е забравила да си вземе бебешкото олио.
  Аз няма да мога да отида другата седмица тъй като няма да бъда в София няколко дни
кажи моля те къде точно е Бранимира и какво да й занеса-кога е най-удачно да отида-утре или в понеделник???в колко часа?
ако занеса крем здраве ще помогне ли за бузките?или трябва олио?какво?

# 168
От 12.30-13.30  пускат свободно, но и в друго време да отидеш пак можре да я видиш. Стаята е пълна в момента , тя стои и  навън. намира се в НЕВРОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ 2-РА  СТАЯ , сградата е  червеникава. Да ти кажа не зная дали Здраве е добре или олиото е  по - добро. Още преди да влезят в болницата кожичката му беше суха и аз й казах с олиото да го маже.
 Ти ще прецениш, но аз лично смятам, че можеш  да отидеш в понеделник.

# 169
Пропуснах, в съседната стая на Ицко има  дете с краста. Ако си с малко дете  не знам  инай го в предвид.
  Лека нощ.

# 170
Пропуснах, в съседната стая на Ицко има  дете с краста. Ако си с малко дете  не знам  инай го в предвид.
  Лека нощ.
тц-ама съм бременна Thinking-опасно ли е? newsm78

# 171
  Лека нощ.
тц-ама съм бременна Thinking-опасно ли е? newsm78
дааааааааа
моляте дори и да идеш не влизай, дайна сестрите да и го предадът Praynig

# 172
ок-тогава ще отида в понеделник-ще занеса храна на Бранимира(какво?)-памперси за малкия трябват ли?-и ще ги оставя на сестрата
в колко е операцията? newsm78

# 173
  • София
Моля ПРИЗОВАВАМ ВИ всички !Пуснете ми на лични данните си , както и образованието си и това с което се занимавате  Praynig Praynig Praynig

# 174
  • sofia
Доганово помолиха за малко памперси SadЗа едно от новите деца.Най -големият размер ............поне 1-2 пакета.
Дунчев пак ме пита кога ще отидем да ги видим Simple Smile

Понеделник отпада,вторник сме в Перник,сряда не става..........Четвъртък евентуално newsm78Но ни чакат Хелиана и Кюстендил Thinking..........Тук не споменавам Св.Параскева е дом 7 Sad
ей хора,искам 50 ч.денонощие Twisted Evil

# 175
  • София
ей хора,искам 50 ч.денонощие Twisted Evil
Не Роси, по-скоро имаме нужда от още хора и от още коли и шофьори  Sad
Ако си събираме по-често децата за да свикнат едно с друго, може на смени да ги гледа една, а другите да пътуват и после обратното  Rolling Eyes
Вече сериозно се замислям за една частна детска градина "Децата на българските майки"  Joy  Mr. Green

# 176
ъъъъъ, Дамаянти айде ти първа - оставяме ти Владко, Сашко, ВИктор, на Миленка малката, Ивчо - колко 5 минути и си се обадила да се връщшаме ти трябват.
не ства - трябват 4 неща - хора, коли, свободно време, пари за разходи.
така Вики да е добре след вторник ме планувайте - Роси само кажи Кюстендил кога и сколко коли мислиш да идем.
в дом новмер 7 оправиха ли се.
ще ида да видя и Брани след вотника, До Хелиана трябва спешно да се ходи.
Доганово - Роси кажи им да дойдат за багаж
Роси имаме ли пари за 10 хил памперс за Кюстендил - ще ни ги закарат без пари, или 5 хиляди пампа, остатъка от буса наш багаж, но си сипваме нафта, а.
Роси и Майо за бус можем да позлваме - няма да ми откаже, видя го къв е Пинокио сладък, много е точен  bouquet

# 177
  • sofia
ъъъъъ, Дамаянти айде ти първа - оставяме ти Владко, Сашко, ВИктор, на Миленка малката, Ивчо - колко 5 минути и си се обадила да се връщшаме ти трябват.
не ства - трябват 4 неща - хора, коли, свободно време, пари за разходи.
така Вики да е добре след вторник ме планувайте - Роси само кажи Кюстендил кога и сколко коли мислиш да идем.
в дом новмер 7 оправиха ли се.
ще ида да видя и Брани след вотника, До Хелиана трябва спешно да се ходи.
Доганово - Роси кажи им да дойдат за багаж
Роси имаме ли пари за 10 хил памперс за Кюстендил - ще ни ги закарат без пари, или 5 хиляди пампа, остатъка от буса наш багаж, но си сипваме нафта, а.
Роси и Майо за бус можем да позлваме - няма да ми откаже, видя го къв е Пинокио сладък, много е точен  bouquet

Сашо е на ясла,така че Twisted Evil.........както и да е
До дом7 не смогнах,от понеделник...........
Кюстендил мислех в четвъртък newsm78да комбинираме и Хелиана.Но с едно кола,да не трошим пари за нафта и бензин.Криси,не бива да купуваме пампи за домове където още не сме ходили и няма кой да ги наглежда WinkЩе занесем там дрешки и играчки Simple Smile

за сега колата за вторник е пълна-аз,Криси,Юлето и петя.Както и много багаж Twisted Evil
А Доганово май ще остане за петък Thinking

# 178
за вторник мен ли пишеш - нидей, Виктор е на контролен, но за четвъртък съм с теб. права си за пампите, нека идем и видм какво е положението.
абе един мъж на акцията предлоци пикап до Кюстендил - Иве ти му записа номера, ако не се е обаждал, пусни ми го на лични да му звънна, имаше голямо желание винаги да ни помага с превоз Wink
(оня малкия се готви за кандидатстудентски изпит, цел ден чете Ицо Бобка - демкек Христо Ботев, на мама болното умно детенце)

# 179
  • sofia
за вторник мен ли пишеш - нидей, Виктор е на контролен, но за четвъртък съм с теб. права си за пампите, нека идем и видм какво е положението.
абе един мъж на акцията предлоци пикап до Кюстендил - Иве ти му записа номера, ако не се е обаждал, пусни ми го на лични да му звънна, имаше голямо желание винаги да ни помага с превоз Wink
(оня малкия се готви за кандидатстудентски изпит, цел ден чете Ицо Бобка - демкек Христо Ботев, на мама болното умно детенце)

идеята за Кюстендил е ние да отидем,а него ще си го ползваме Winkкато се налага Hug

Общи условия

Активация на акаунт