"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 200
  • 802
  •   1
Отговори
# 180
  • София
(оня малкия се готви за кандидатстудентски изпит, цел ден чете Ицо Бобка - демкек Христо Ботев, на мама болното умно детенце)
Joy hahaha Joy Как ме разсмя Криси, да го нацелуваш от мен  Hug
Днес бяхме в Св.Параскева с Патита, Съни и Линда.Доста от децата са сополиви, но инак добре и бяха много щастливи от нашето присъствие  Hug
Занесохме има вафли, зрънчо, ябълки, играчки, ластици за коса и балони. Peace
Да ви кажа, че моята Мими наистина вече си има майка.Утре ще звънна на Лихарска да говори с родителите за мен  CryЩе се пръсна ако не ми разрешат да я виждам от време на време  Sad
Имате поздрави от Еми, т.е. много солени и слънчеви целувки от Гърция.Прибира се в понеделник!
Патита, Съни - радвам се, че се запознахме.СТРАХОТНИ СТЕ   bouquet !Надявам се, че ще се виждаме вече по-честичко!Знам, че който веднъж и бил при децата, няма начин да спре  Hug

# 181
  • София
 newsm51  За теб!

# 182
  • в гората
Дааа, при сладурите от Св. Параскева бяхме днес.  bouquet  bouquet Обаче бяха с парчета май. На мен ми беше неудобно да попитам защо... Кога за последно им закарахме памперси? Rolling Eyes

# 183
  • sofia
Дааа, при сладурите от Св. Параскева бяхме днес.  bouquet  bouquet Обаче бяха с парчета май. На мен ми беше неудобно да попитам защо... Кога за последно им закарахме памперси? Rolling Eyes

Миналата седмица Close

# 184
  • София

Миналата седмица Close
Да, днес Де.Янчева ми даде протокола за 5020 броя.Дадох го на Линда  Peace
Предполагам, че държат пампите за спане  newsm78 , а и по-големите вече би трябвало да си казват  Confused

# 185
ако още веднъж кажа че искам да отида до Св. Параскева, ще ми е за първи път, все така става и не мога да отида, дано следващия път вече да съм свободна, какво им носите на тях, Роси ти нали писа че понеделник ще ходиш до дом 7, имам едни бобни за тях нали бяха болни и не ги дадох тогава, чудя се как да се разберем да ти ги дам и ти да ги дадеш, че докато ми дойде почивката ще мине време, или ако и Еми идва с теб да се разбера с нея

# 186
  • София
Ще си позволя да пусна нещо което прочетох в клюкарника от Чандра и много ми хареса :

"Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си!"

# 187
  • в гората
Дамаянти, много е хубаво това, и аз го бях мернала... Wink

# 188
  • sofia
ако още веднъж кажа че искам да отида до Св. Параскева, ще ми е за първи път, все така става и не мога да отида, дано следващия път вече да съм свободна, какво им носите на тях, Роси ти нали писа че понеделник ще ходиш до дом 7, имам едни бобни за тях нали бяха болни и не ги дадох тогава, чудя се как да се разберем да ти ги дам и ти да ги дадеш, че докато ми дойде почивката ще мине време, или ако и Еми идва с теб да се разбера с нея

Рут,може и да не стигна до дом 7.Още не знам,ще ти звънна Wink

# 189
Бях обещала, че ще се опитам да отида до Трън в понеделник, но съм без детегледачка и няма как. Кога ще правят ремонта и късно ли ще е ако отида в сряда?
Роси провери ли колко точно са децата в голямата група в Перник?
Ох, горя от нетърпение да ги видя! Heart Eyes

# 190
  • sofia
Бях обещала, че ще се опитам да отида до Трън в понеделник, но съм без детегледачка и няма как. Кога ще правят ремонта и късно ли ще е ако отида в сряда?
Роси провери ли колко точно са децата в голямата група в Перник?
Ох, горя от нетърпение да ги видя! Heart Eyes

не е фатално и сряда Пете Wink

15 са децата  bouquet

# 191
# 192
Последно сме се уговорили с мой познат да ходим до Трън в сряда. Иска ли някой да дойде с нас?
Етка как ще е удобно да вземем боята? Най - вероятно ще ти звънна да се разберем.

Тишо е говорил с представител на завода Фазан и те също са съгласни да дарят чорапи: доста доколкото разбрах. Роси мисля, че ще е най- добре да се видим С Тишо за да ви свърже с тази жена и ако може тези дарения да са переодични/ дано/. Разбрах, че държи на протокол за дарение - но то май такава е процедурата.

Гигиш ми е писала,  че не е успяла да отиде до Трън - ако трябва да вземем и част от багажа й.

Роси, утре къде да ви чакам и в колко часа?

# 193
  • sofia
Последно сме се уговорили с мой познат да ходим до Трън в сряда. Иска ли някой да дойде с нас?
Етка как ще е удобно да вземем боята? Най - вероятно ще ти звънна да се разберем.

Тишо е говорил с представител на завода Фазан и те също са съгласни да дарят чорапи: доста доколкото разбрах. Роси мисля, че ще е най- добре да се видим С Тишо за да ви свърже с тази жена и ако може тези дарения да са переодични/ дано/. Разбрах, че държи на протокол за дарение - но то май такава е процедурата.

Гигиш ми е писала,  че не е успяла да отиде до Трън - ако трябва да вземем и част от багажа й.

Роси, утре къде да ви чакам и в колко часа?

утре ще говорим в колата  bouquet

звънни ми,че излизам снезнам кога ще съм в къщи

# 194
 В сряда в колко тръгвате и в колко се връщате?

Общи условия

Активация на акаунт