"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 221
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Някой чувал ли се е с Брани newsm78

Аз се чувах с Деси и има лоши новини,но по-късно ще пиша...........

# 196
Някой чувал ли се е с Брани newsm78

Аз се чувах с Деси и има лоши новини,но по-късно ще пиша...........
не Cry-аз трябваше да отида днес до там-но не успях-бях на лекар,часа ми закъсня с 1 час и трябваше да тичам в нас да чакам сестра ми ,която дойде от бургас-съжелявам
Роси,кажи какво е станало?
ако никой не може утре-ще отида на всяка цена ,но чак след 4 следобяд след като изпратя сестра ми на автобуса-преди тва трябва да я водя при някакъв учител на майната си ooooh!

# 197
  • София
КАЛИМЕРА!
Добре заварили мацки!
Нямам време сега- утре Ивчо е "първокласник" в яслата, имам куп задължения вкъщи, ако не заспя ще пиша дове4ера. само да ви кажа, 4е утре със сигурност ще ида до Брани....Само кажете- няма ли инфо-операцията как е минала, от какво има нужда....

# 198
калимера и добре дошла, ще чакаме да разкажеш как изкарахте в гръцко

# 199
  • sofia
сега...... Thinking

Мариетче,не знам как е минало с Ицко.Брани вчера ми звънна на домашният и ме покани на кръщенето на Ицко,но нямаше как да отида заради рожденника.Беше самотна и каза,че никой не бил ходил цял ден.Аз й обясних,че не е възможно постоянно някой да ходи и я помолих да ми звънне днес.Но не се обади........

Звънна ми Ивет и каза,че Деска има проблеми с бебето..........Ивет се прибира утре .........Та,чух се с Деси  и милата плачеше.Ходили с Илия на лекар и плодът бил зле.По думите на Деси нямало главичка, а на Ивето казала,че няма череп SadТе милите хич не са в час и като поразпитах Деси се оказа,че първият преглед от как е бременна-6м.!!!!!!!!!!Казали,че трябва да прекратят бременността и утре постъпва сутринта в Майчин дом.Помолих я щом се озове  при  лекар да ми звънне и да говоря с лекаря.......Не знам какво да мисля Sad
Ще я изчакам да звънне и след Перник ще отида да видя какво е положението с нея.Ивет и тя ще държи връзка,но защо си мисля,че е безобразие 6м. да не отиде на лекар,при положение,че Ивет не спира да й дудне за това от как е бременна.Както и да е..........ще разберем утре.

Еми,добре дошла  bouquet

В Четвъртък ходенето в Кюстендил е сигурно,днес говорих с директорките и ще ни чакат.За сега сме аз и Криска с една кола и много багаж.Още един човек мога да взема .......
За утре колата е фууууууууул и ни чака Р.Ден в Перник Simple Smile
Това е.......

Ще пиша утре като се прибера и имам новини от момичетата.Моля ви само който пръв се добере до Брани да ми звънне Praynig

# 200
  • София
planiram sutrinta predi rabota da mina prez Pirogov...

# 201
  • sofia
planiram sutrinta predi rabota da mina prez Pirogov...

Моля те Praynig Praynigзвънни ми после....

# 202
В сряда в колко тръгвате и в колко се връщате?
Ами нямам представа - тъй като не зависи от мен. В момента, който разбера кога тръгваме ще пиша.

# 203
В сряда в колко тръгвате и в колко се връщате?
Ами нямам представа - тъй като не зависи от мен. В момента, който разбера кога тръгваме ще пиша.
Момичета, незнам дали ще имам време да изчета всичко подробно, което сте написали докато ме нямаше, ръзбирам,че Verty ще ходите до Трън, ако имаш възможност да вземете имам дрехи за големи деца и малко лекарства

# 204
  • София - Варна - Бургас
Lavender 
Цитат
...Казали,че трябва да прекратят бременността и утре постъпва сутринта в Майчин дом...

- Мога да и дам подходящо хомеопатично л-во за преодоляване на Стреса Hug

# 205
  • София
Момичета преди час се прибрахме от Перник  Hug Бяхме аз, Роси, Валя и Петя Simple Smile
Направихме на Яна един страхотен Рожден Ден  smile3510 Tada
Децата бяха страхотни - казваха стихчета и пяха песнички в чест на Яна  Hug После танцуваха   bigdance2 и падна страхотна игра с балони  baloni.
Докато сладко сладко хапваха торта ние отидохме при бебенцата  smile3522 1crib. Направо нямам думи - толкова сладки същества, че не ти се ще да ги пуснеш. Спряхме и при болничките, които все ни дърпаха за ръцете. Може да са болни, но вярвам, че усетиха обичта и топлината ни  Two Hearts. Сестрите казаха, че имат 2 нови бебенца от София -   twin_neutral близначета  Cry Не ги видяхме, защото все още са в изолатора или както там се казва.
Накрая преди да си тръгнем гушках дълго моя любимец Божидар и ми се щеше направо да си го доведа в къщи. Това дете така ми е легнало на сърцето, че започва да ми се върти нещо в главата .................
Лично на мен децата ми се сториха щастливи и добре гледани Simple Smile
Ще кача снимки по-късно в пощата в яхууу.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 14:55 от jullianna

# 206
ъъъъъъъъ как е ....ъъъъъъъ Цурето бе хора, Цурето как е.
радвам се че сте изкарали добре, истината е че в този дем май са най слънчевите и гледани дечица, евала закоето на целия персонал. Heart Eyes

# 207
  • София
Криска Цурето е супер  Hug, а и такава страхотна снимка й направих, че ще паднеш Simple Smile

# 208
Криска Цурето е супер  Hug, а и такава страхотна снимка й направих, че ще паднеш Simple Smile
хехехех давай я бързо, i_krisi@abv.bg,
знам че мога да разчитам на хора като теб когато немога да я нацелувам по муцунката да го свършат вместо мен. Пак ли се хилеше гато клоунче това дете невероятно, дали има вече зъбче избило малкото ми коте златно
Роси до Хелиана ще минаваме ли в четвъртък newsm78

# 209
като ви чета и ме е яд че съм на работа, толкова много искам да ходя с вас по домовете, всички деца са прекрасни и сте много прави че веднъж отидеш ли не може да не ходиш повече, и аз ще чакам с нетърпение снимките

Общи условия

Активация на акаунт