"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 224
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
като ви чета и ме е яд че съм на работа, толкова много искам да ходя с вас по домовете, всички деца са прекрасни и сте много прави че веднъж отидеш ли не може да не ходиш повече, и аз ще чакам с нетърпение снимките

Също... Hug

# 211
  • sofia
Криска Цурето е супер  Hug, а и такава страхотна снимка й направих, че ще паднеш Simple Smile
хехехех давай я бързо, i_krisi@abv.bg,
знам че мога да разчитам на хора като теб когато немога да я нацелувам по муцунката да го свършат вместо мен. Пак ли се хилеше гато клоунче това дете невероятно, дали има вече зъбче избило малкото ми коте златно
Роси до Хелиана ще минаваме ли в четвъртък newsm78

Тя ни е на път,така че минаваме и от там  bouquet

# 212
Роси, количката за Хелиана ще вземете ли ?

# 213
  • sofia
Роси, количката за Хелиана ще вземете ли ?

в Лозенец не влизам Close

# 214
  • София
Бях при Брани, доста ве4е е изнервена и притеснена. Отлагат ве4е втори ден операцията, заради "спешни случаи", но това изнервя и бебето, защото всеки ден и казват, 4е утре ще го оперират, което значи заради упойките, от 7 часа предния ден да не му се дава да яде и той плаче по цяла нощ, Брани не може да спи, притеснява се, аз колкото можах я успокоих, ама....Занесох и да закуси топли банички с кис.мляко, занесох и списания.
НО- няма мляко за детето, козметика за Ицко- бебешко олио и крем п/в подсичане. Засега я съветват да мине на НАН. Ще направя всичко възможно утре да ида , но не съм 100% сигурна. Има ли друг, който може да иде?
(а и срам не срам- след Гърция мааалко и финансово съм зле)

# 215
  • София
Здравейте. Аз само чета и не съм се включвала, незнайно защо...Не можах да изчета темата,но...
Еми, аз имам олио на Бюбхен с лайка и кремове. Мога да дам и пари за малко мляко, но не мога да ида. Ако някой може да ги вземе от мен и да ги занесе....

# 216
Ще се опитам да ти я докарам тази вечер !

# 217
като ви чета и ме е яд че съм на работа, толкова много искам да ходя с вас по домовете, всички деца са прекрасни и сте много прави че веднъж отидеш ли не може да не ходиш повече,

и мен също .... но просто не мога да отсъствам много от работа Sad

# 218
По кое време е удобно да се отиде при нея - ще се опитам утре да отида?

# 219
  • София
Танче, много ти благодаря. Освен утре да се опитам да ти пратя някой за писачката и да вземе олиото (само в случай, 4е не го ползваш за сладурката-иначе аз ще и взема от малките разфасовки на Бюбхен-те стигат за много време-олио е все пак). Wink
Ани, по всяко време може да се ходи при Брани. Ицето е едно страхотно слънце, много ще ви хареса Laughing
Аз пак казвам- ще направя всичко възможно утре да ида, но не съм 100% сигурна...
Мойта болна тема: ДОМ н№7??? Някой обаждал ли се е?Роси? В сряда мисля да ида иначе....

# 220
ОК
Аз ще отида тогава утре но на обяд.

# 221
Мога да дам крем против подсичане Чико, а на кое адапте са? Не успя ли да го кърми младежа  Thinking, както и да е Еми, ако ходиш до дом 7 в Сряда, аз живея наблизо и мога да ти донеса кремчето - само да уточним час и място

# 222
  • София
Снимчиците вече са качени в пощата  Hug

# 223
  • sofia
Емиуот дом 7 съм взела само протоколите и то ми ги дадоха все едно им изтръгнах сърцата Close
Трябваше в петък да звъня дя ми издиктуват нещо,но никой не ми вдигна и оттогава аз лично не съм ходила.

Много моля Praynigот всички протоколи правете копия и ги раздавайте на хората от които сте взимали нещо.Сега се сещам за обувките и лекарствата Wink
Ако не можете казвайте за да ги разнася някой защото става неудобно Sad

# 224
  • София
Уредих през фирмата , в която работи брат ми няколко кашона химикалки, моливи, тефтери. В офиса ми е кашона с лепилата от Хенкел. Кой може да ги вземе? За къде да бъдат презразпределени?? Склада е в Дианабад.
Брат ми ще ми донесе тази ве4ер детски дрешки и играчки- какво да ги правя? Една приятелка ми е събрала 2 кашона бебешко?? За къде да идат- св.Параскева казаха, че имат предостатъчно дрехи и грачки??? Блонди има желание да прати от Белгия разни неща-кажете какво да и кажа на моми4ето- ясно, 4е с дрехи сме позаринати?? Сухо мляко, играчки, лакомства, козметика, биберони???
Мисля, 4е зяа протоколите за обувките е крайно време да се занесат- събрахме ли ги- от ева, Мариетка и дом 7??

Общи условия

Активация на акаунт