"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 392
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
протокола от обувките и лекарствата от Перник е в Евчето-нали ти ги дадох и двата? newsm78ако бъркам и съм ти дала само за лекарствата ми кажи че с тая бременност малко съм позатъпяла ooooh!

# 226
  • sofia
протокола от обувките и лекарствата от Перник е в Евчето-нали ти ги дадох и двата? newsm78ако бъркам и съм ти дала само за лекарствата ми кажи че с тая бременност малко съм позатъпяла ooooh!
Ети,вероятно аз не съм ги погледнала като хората EmbarassedЩе ги проверя  Peace

Еми,казвай на хората за сега да не носят и пращат дрехи PraynigЗа другото ще се чуем утре.Имам среща и разговори с Женският Межд.Клуб идните дни и е много вероятно да ни предостовят техният склад,но за сега сме на старото положение-нямаме място никъде Sad

Ети,дали не може ти да се видиш с жената newsm78Тя беше на акцията  WinkСамо ще ви свържа за да не губим време HugИмат и други идеи ,но аз преди понеделник няма просто да успея.
Айде в петък до Доганово мацки,на откриване на уч.година HugАз отивам да видя децата е да дозанеса някои неща от акцията.
Еми,вкл.химикалките и лепилата Crazy

# 227
  • София
ОК, Роси, ама кой ще иде да ги вземе от склада???
Брат ми донесе дрехите и играчките. Страхотни са! Аз мога само до домН7 да ги занеса, но мъчно ми е да го кажа/напиша малко се съмнявам, 4е ще видя децата обле4ени в тях скоро-не че някой ги взима, но ги пазят за излизания навън. а дрешките са страхотни, запазени, качествени, изпрани и изгладени. Ако имате други идеи- дрехите са за деца около 5-7 год. Има и якета и обувки-около 29-30 номер.
Утре ще се обадя да благодаря на жената.
Играчките също са стархотни-строители, пъзели, кубчета, мини кухня, механични играчки. Тях ще ги занеса, но този път ще си позволя да им кажа, т.е. да ги питам предварително, че ако не ги искат и нямат намерение да ги дават на децата няма да им ги оставям. Там досега не видях нито една от занесените преди това играчки Sad Rolling Eyes А отсега се усмихвам на себе си като си представя как ще се зарадват малките шушковци...

# 228
  • sofia
ОК, Роси, ама кой ще иде да ги вземе от склада???
Брат ми донесе дрехите и играчките. Страхотни са! Аз мога само до домН7 да ги занеса, но мъчно ми е да го кажа/напиша малко се съмнявам, 4е ще видя децата обле4ени в тях скоро-не че някой ги взима, но ги пазят за излизания навън. а дрешките са страхотни, запазени, качествени, изпрани и изгладени. Ако имате други идеи- дрехите са за деца около 5-7 год. Има и якета и обувки-около 29-30 номер.
Утре ще се обадя да благодаря на жената.
Играчките също са стархотни-строители, пъзели, кубчета, мини кухня, механични играчки. Тях ще ги занеса, но този път ще си позволя да им кажа, т.е. да ги питам предварително, че ако не ги искат и нямат намерение да ги дават на децата няма да им ги оставям. Там досега не видях нито една от занесените преди това играчки Sad Rolling Eyes А отсега се усмихвам на себе си като си представя как ще се зарадват малките шушковци...

стават идеално за единият дом в Кюстендил Simple Smile

Къде са нещата в момента newsm78

# 229
да Емка дай ги за кюстендил, а? newsm78

# 230
  • sofia
сетих се нещо Thinking
С Петя кво става след акцията newsm78Голямата почва училище и се чудя дали има всичко това дете newsm78

# 231
Момичета, в петък сутринта тръгвам за Стара Загора. За съжаление багаж повече от ена чанта голяма или чувал няма да мога да взема, но ако с нещо друго мога да помогна пишете.
Желая усмихнат ден на всички

# 232
а на кое адапте са? Не успя ли да го кърми младежа  Thinking,

На Фризовом са.
Брани не успя да поддържа кърма. Не се хранеше добре, нямаше откъде да дойде това мляко май Rolling Eyes
Ще се опитам да мина да ги видя днес в ранния следобед.

Вчера ходих да видя Деси. В Майчин дом са потвърдили диагнозата на личния й гинеколог  - бебето няма мозък. Утре сутринта в 9 я приемат за изследвания и махане на бебето. Много й е тежко и мъчно. Аз също си поревах. Гледам я с коремчето как се клати напред назад, а след два дена -  Cry Но няма да пиша повече, че има бременни мами тук.

# 233
съжалявам за Деси................................ Cry

# 234
за ДЕСИ Praynig Praynig Praynig Cry Cry Cry-вчера си говорихме с Роси за нея-направо съм ужасена-дано се оправи бързо и дано не е нещо ,което да остави последствия за следваща бременност
искам в тази връзка да издирим медицински лица да провеждат лекции сред тези момичета и сред подрастващите в домовете за рисквете при бременнст,за това колко за важни редовните прегледи и т.н.-има ли някой нещо предвид?ще попитам и тези от лекциите на "9 месеца"-там ходя сега редовно-те са сести от Майчин дом дали няма д асе навият за 1-2 такива лекции да съдействат-има нужда мисля newsm78
Роси,пиши ми на лични подробности за жената от дамския клуб-мога да се видя с нея утре между12 и 17 часа-тогава само ми е свободно-в петък не мога за доганово а бях обещала на Ели Cry-на обиколката в Тина киркова съм а тя е от 11 до 14 часа ooooh!
още нещо-на 17-в неделя на празника на "Вяра,надежда и любов"ще кръщаваме Алекс-на марина от драгалевци-Зари урежда подробностите за църквата в Дружба-знаете я-така че не знам още часа-ще кажа допълнително-всички,които имат желание и възможност за поканени-това ще е повод и да се видим и на по кафе след това Hugкой ще дойде??? Praynig

# 235
а за дом 7 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
какво означава тва-не им обличали дрехите? не им давали играчките? Crossing Arms ooooh!
ооо още съвсем малко и се почва с тежката артирелия там-тва да не е по желание-тва си е волята на дарителя-тоест нашата-играчките що не им ги давате направо на децата???
кажете кога другата седмица ще отидем до там-тази ми е плътно заета-(обаче идвам само при условие че са здрави Blush-съжелявам)-и нека отидем повече хора Praynig Praynig Praynig

# 236
  • sofia
а за дом 7 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
какво означава тва-не им обличали дрехите? не им давали играчките? Crossing Arms ooooh!
ооо още съвсем малко и се почва с тежката артирелия там-тва да не е по желание-тва си е волята на дарителя-тоест нашата-играчките що не им ги давате направо на децата???
кажете кога другата седмица ще отидем до там-тази ми е плътно заета-(обаче идвам само при условие че са здрави Blush-съжелявам)-и нека отидем повече хора Praynig Praynig Praynig

днес ще се обадя да ги чуя и предлагам в понеделник сутрин да отидем много от нас Praynig

# 237
в понеделник-съм ок и ЗА ПОСЕЩЕНИЕ в Дом 7 Wink
сега отивам да си почистя пушката Mr. Green

# 238
  • София
Момичета и аз искам да дойда в Дом 7. Само кажете къде и как се виждате. Ще оставя малките на една дружка и ще дойда.

# 239
  • sofia
в понеделник-съм ок и ЗА ПОСЕЩЕНИЕ в Дом 7 Wink
сега отивам да си почистя пушката Mr. Green

само да предупредя,че аз преди 10.00 ч не мога .Само слизането до Овча купел и е час път Close

обикновено се чакаме пред маг.345 ,а домът е в Овча купел Wink

Общи условия

Активация на акаунт