"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 519
  • 802
  •   1
Отговори
# 240
В сряда в колко тръгвате и в колко се връщате?
Ами нямам представа - тъй като не зависи от мен. В момента, който разбера кога тръгваме ще пиша.
Момичета, не знам дали ще имам време да изчета всичко подробно, което сте написали докато ме нямаше, разбирам,че Verty ще ходите до Трън, ако имаш възможност да вземете имам дрехи за големи деца и малко лекарства
Ох, чак сега успях да се добера до компа.
Някой има ли координати на Чарлин - примерно телефон за да и се обадя и да взема поне лекарствата - дрехи май няма да мога. Мама Стела донесе  6-7 големи торби с дрехи, а трябва да вземем и боята  от Етка. Но ако не ни е толкова далече, ще се опитаме да отида за лекарствата.
За понеделник ще опитам да направя всичко възможно да дойда с вас до дом7, но ще се разбираме допълнително.

# 241
  • sofia
пуснах ти бележка

има още снимки в пощата Hug

# 242
  • София
ОК, тогава да фиксираме твърдо понеделник за дом№7. Моля ви, моля виии Praynig Praynig, нека да е поне 9.30 , моляяяя. (а Роска ти ако искаш ела към 10).Извинявам се, 4е ви карам да се съобразявате с мен, ама съм на работа....
Дрешките за Кюстендил са у нас. Кога ще ходите там? Кой може да ги вземе?
За кръщенето съм твърдо на линия.

# 243
Аз също искам да дойда в понеделник в  Дом 7 , но и на мен ми е по-удобно към 10,00ч. Освен с Роска да се чакаме в 10,00 на магазина или ако има друго предложение да каже newsm78

# 244
А не може ли тези които сме на работа да отидем по-рано-към 9, а другите да дойдат към 10 - така повече време ще има присъствие от наша страна в дома.

# 245
  • в гората
Аз също бих искала да дойда, но също мога от 9:00 до 10:00, че работата и мен ме зове. Rolling Eyes

# 246
ЗНАЧИ....
В ПОНЕДЕЛНИК -18.09-ПОСЕЩЕНИЕ В ДОМ 7
СРЕЩА-ПРЕД МАГАЗИН 345-НА АВТОГАРА ОВЧА КУПЕЛ
1. В 9Ч. И В 10Ч.(НА КОЙ КОГАТО МУ Е УДОБНО) Hug

# 247
  • София
ЗНАЧИ....
В ПОНЕДЕЛНИК -18.09-ПОСЕЩЕНИЕ В ДОМ 7
СРЕЩА-ПРЕД МАГАЗИН 345-НА АВТОГАРА ОВЧА КУПЕЛ
1. В 9Ч. И В 10Ч.(НА КОЙ КОГАТО МУ Е УДОБНО) Hug

ИДЕАЛНООООООО!!!! ЩЕ бъдат яко нагушканииииии!!!

# 248
Здравейте,маминки!
Много се радвам,че решихте да дойдете в Кюстендил,тъкмо се бях отчаяла Cry.Най-сетне ще се запознаем... Grinning Аз имам малко дрешки за бебе,ще се събере една торбичка.Исках да попитам дали водите своите деца в домовете,защото моята принцеса утре няма кой да я гледа...дали ще мога да я взема с мен
  Роси,ти ми знаеш телефона,за съжаление нямам домашен,e-mail: eli_vra4eva@abv.bg Hug

# 249
  • София
не съм ви забравила, дами, но едва от няколко дни мога да седя на компютъра. от последните дни на отпуската съм с травма и бях почти обездвижена на легло няколко седмици. дори сега пиша с лявата ръка.
роси, за онези писма ще ми дадеш ли текст? имам познати тук-там и ще ми е лесно да ги адресирам до правилните хора. не ми каза защо да не пиша до една от фирмите - сигурно имаш съображения - но по стечение на обстоятелствата следя отблизо работата там.

кажете за доганово - в колко часа в петък и как стои въпросът с транспорта. трябва да заведа вики на училище сутринта, но следобедът ми е свободен. не знам дали ще мога да карам обаче Sad продължавам да имам две торби с големи дрехи в багажника - поне тях да вземете, ако за мен няма място?

# 250
Момичета Ицко в момента го оперират!

Току що се връщам от Бранимира. Занесох 2 кутии Фризовом, олио и крем против повсичане и специален крем на д-р Тайс за бузките/така ми го препоръчаха от аптеката/.
Храна също съм и занесла достатъчно - не е необходимо да й носите днес дори и утре - ще стигне. Дадох й също 5 лева да си купи фонокарта за да каже когато Ицко излезе от упойка.

# 251
Още нещо забравих - в съботното предаване на Огледала най-накрая ще излъчат репортажа от акцията в Южния парк/Линде извинявай че те изюрках така Hug/. Малко късничко, но ... пак е нещо Rolling Eyes

# 252
  • София
АНИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На някой за неделя да му се ходи до Св.Параскева?

# 253
 Praynig дано всичко с Ицко да е наред, пишете като имате инфо как е минала операцията
на работа съм Cry, а другата седмица от сряда нататък ще се ходили до Св. Параскева

# 254
  • София
и друго да питам: по-назад в темата се обсъждат обувки за ники - около 30/31 номер. намериха ли се? да търся ли?

Общи условия

Активация на акаунт