"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 132
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Тъй като вече има "за" и "против" Криси и Мариетка, а вече мина цял ден без да се включа по въпроса:всеки има право на гледна точка,всеки има право да хвърля усилия, сърце и душа там, където намери за дибре!!!Това е ясно на всяка една от нас!Защитавайте и мислете и страдайте, и оплаквайте и т.н. който и колкото мислите, че има нужда!Това е наще право!Мисля, че при друг подобен случай нито Криси, нито Мариета ще ни изяснят нещата...  bouquet Иние/които не знаем точно кой кой е/ще се втурнем, както често става като обезумели и ще помагаме на хора, които я имат нужда, я..............вече са разбрали колко е добре да има кой да влачи Naughty И тогава никой няма да ни е виновен......,а когато трябва да помогнем на някоя  малка беззащитна душица-няма да имаме нито време, нито сили, нито възможности... Та май не е много коректно да "изяждаме" Криси и Мерели Hug, щото те не пречат на никой да трамбова до Пирогов....И БОГ ДА БДИ НАД ТОВА ДЕТЕ Praynig

# 676
никой не е против Криси и Мариета, има някой неща които не са ясни а най вече ако тази майка се е отказала от детето както ми каза, няма вина че не е оперирано до сега, или тя се е отказала сега, има много неясноти а днес тази жена беше много напрегната

# 677
  • София
ОК. Мислех да не казвам нищо повече по случая, но не мога да се стърпя!
Вярвайте ми-трябва да се вслушаме в емоционалният опит на хората, които са преди нас в нещата. изпитах го с Бранимира, изпитах го с децата по домовете, минах през цялата гама емоции и вярвайте ми- щях да съм по-полезна, ако някои от тях не ги бях изпитала...Дайте да се съсредоточим там, където има шанс да променим нещата, моля ви! Бранимира ми обърна цялото мнение за децата от домовете, за социалната им пригодност, дори за уменията им да бъдат майки. Но не я изоставих. Просто разбрах къде е границата. С децата беше същото-  в началото си вярвах, 4е с цялата си любов мога да променя основно нещата- е не мога. мога з амиг да им дам щастието, което заслужават. И нищо пове4е. Това е- нека сме реалисти и да помагаме, но с мисъл, не само с емоция.
Мъчно ми е за малката душичка. Плача. Но знам мнението си какво вече е по-добре за невинната душица...Майката..Майката е майка, независимо от всичко. Но тя ще се оправи. Това е животът.....И ние не можем да променим нещата....

# 678
никой не е против Криси и Мариета, има някой неща които не са ясни а най вече ако тази майка се е отказала от детето както ми каза, няма вина че не е оперирано до сега, или тя се е отказала сега, има много неясноти а днес тази жена беше много напрегната
не знам кой имал вина-знам фактите и ги споделих-имаше пари, а нямаше съгласие от майката-поне до февруари детето нямаше отказ на 100%-тогава е било вече над 3 месеца-операцията има смисъл ако се направи най-късно докъто е на 2 месеца-това знам аз от нещата които съм чела-ай стига вече по темата!тази тема тук си е за други неща-има отделна пусната тема за този случай-ако искате още да се чудите кой прав ,кой крив-заповядайте там,моля! Stop

# 679
Пак да ви питам хора, оставам без кола, имам карта за гориво, искам една обиколка на домовете, Ева също, за петък. Някой желаещ да ни повози, ще сипем бензина.
или за другата седмица - когато кажете. Има лекарства за Трън, а и децата искам да видя.  Praynig Praynig

# 680
И аз съм в Пирогов всеки ден от вчера до средата на другата седмица. Къде е това дете? По кое време ходите? Ще ме пуснат ли? Не искам да бъда сама. Помощ. Сефте ми е. Сигурно ще се уплаша и ще побегна. Кажете къде и кого да чакам.

# 681
за тези майки в дома за времено настаняване нали търсят работа, вчера ми дадоха визитна картичка за EVON търсят дистрибутори като регистрацията е бола безплатна, дали ще стане за тях, все се оглеждам за някаква работа за тях ама за сега няма

Мая не знае човека къде се изкупуват кестени, имало е на Красно село но са го махнали, освен някъде там в района да се пита дали изкупуват, нещо и в гугъла не можах да намеря къде се изкупуват билки

# 682
Ако говориш за AVON аз съм координатор там и ще ти кажа, че от бедни жени се създават само проблеми.
1. Няма на кого да предлагат
2. Винаги им трябват пари и не са редовни в плащанията
3. На края /винаги така става/ изхарчват всички пари от клиентите, няма от къде да ги възстановят и стават длъжници на банката, а ние координаторите сме санкционирани заради тях.
Защото неплащането на сметки = кражба. Само че тези смачкани женици не го разбират

# 683
съжелявам Криска,знаеш 4е съм с кола,ама не трябва да се друсам много-не ставамза превоз извън софия-ина4е за софийските домове-съм на линия
къде има тетрадки не разбрах ,4е трябва да взема за П..Славейков newsm78

# 684
  • София
съжелявам Криска,знаеш 4е съм с кола,ама не трябва да се друсам много-не ставамза превоз извън софия-ина4е за софийските домове-съм на линия
къде има тетрадки не разбрах ,4е трябва да взема за П..Славейков newsm78
Ако няма, в мен има 25 лева, както и малко в Еми за канцеларски - вземи пари и купи каквото трябва  Hug Peace

# 685
Мерелин има в склада при моя човек, в четвъртък мога да ида да взема всичко за Пенчо Славейков и да идем до там, става ли.
Ок за сега отпада ходене по провинцията, аз в четвъртък ще мина през склада да се разберем за Кюстендил кога ще карат и как ще намерят дома, ще звънна и на мадамата от Кюстендил - Ели, да ги придружи.
така сега за Хели - съмняват се че Дани е с епилепсия, в петък трябва да са 9.30 в педиатрията, ще гледам аз да ида с тях, по късно ще я чуя, но0 чакам от Еми на лични инфо за колко часа е прегледа и къде точно и кой да търся.
Мерелин чу ли се с мадамата за склада, какво стана.
уф чакайте бре, в четвъртък трябваше в Овне да ходим - Мерелин, можеш ли да дойдеш до Овен и от там - от Люлин, ще идем да вземем нещата за Пенчо и Славеков и ти да ги метнеш, а. За да и помогна аз със сортирането.
Овен остава за четвъртък нали, и как да те открия в Люлин newsm78
Утре съм на интервю за работа - стискайте палци Praynig

# 686
Криси, принципно аз ще пътувам от Нови Искър до Люлин в четвъртък;така че мога да те закарам. Мисля да тръгна около 9.00-9.15 и около 12.00 ще си тръгна обратно. Пиши, ако това те урежда newsУСПЕХ УТРЕ!!!СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!!!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 16:16 от Мая-нова

# 687
ок. аз пак ще следя за някаква надомна работа, поне да изкарат някой лев
Криси  fingerscrossed за утре, ще успееш   bouquet
мама знае пиши ми лични дали си ходила до майката, аз не успях а сряда и четвъртак съм на работа

# 688
Атанаска искаше да се маха от там, нещо не е добре това момиче - Ивет кажи ми повече каквъ и е случая, защо така зьле се отнесе, за пръв път ме вижда а само дето не ме изгони #Crazyдетето и е голяма бонбонка.

Ми кво да ти кажа Криси, Атанаска просто не е в час.....  Tired Аз вече не се занимавам с нея, от центъра са поели напълно грижата.

# 689
Ако говориш за AVON аз съм координатор там и ще ти кажа, че от бедни жени се създават само проблеми.
1. Няма на кого да предлагат
2. Винаги им трябват пари и не са редовни в плащанията
3. На края /винаги така става/ изхарчват всички пари от клиентите, няма от къде да ги възстановят и стават длъжници на банката, а ние координаторите сме санкционирани заради тях.
Защото неплащането на сметки = кражба. Само че тези смачкани женици не го разбират

Съгласна съм.
Момичетата нито има на кого да продават, нито могат да си изградят режим и ред.

Общи условия

Активация на акаунт