"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 189
  • 802
  •   1
Отговори
# 45
ДО РОСИ

може ли да говорим и  тук за Зрънчо ,да пращат по малко всеки месец Praynig
Ако трябва ще пуснем писмо .За около 100 пакета на месец говоря Praynig

Роси ,
хората за Зрънчото -казаха ,че имат възможност, за количеството на месец за София ,цеха се намира във Видин , ще ви ги изпращаме !!

# 46
  • sofia
ДО РОСИ

може ли да говорим и  тук за Зрънчо ,да пращат по малко всеки месец Praynig
Ако трябва ще пуснем писмо .За около 100 пакета на месец говоря Praynig

Роси ,
хората за Зрънчото -казаха ,че имат възможност, за количеството на месец за София ,цеха се намира във Видин , ще ви ги изпращаме !!

мерси Светле Hug

# 47
Hug Момичета, Hug относно утрешната акция, може ли едно-две пояснения Embarassedможе пак нещо да не ми е ясно-рядко ми се случва, но все пак:дрехи различни от упоменатите /анцузи, гуменки, маратонки, джапанки/ няма да нося, а ги събирам докато потрябват, нали?! newsm78 и един конкретен въпрос-събрала съм прочитни книги-предимно ученическа литература-да ги докарам ли утре или и тях да запазя?! ooooh! Нещо из-куд-ку-дя-ках Rolling Eyes #CrazyСъжалявам,ако ставам досадна с тези уточнения  bouquetПредварително благодаря за търпението!!! Heart Eyes

# 48
  • sofia
Hug Момичета, Hug относно утрешната акция, може ли едно-две пояснения Embarassedможе пак нещо да не ми е ясно-рядко ми се случва, но все пак:дрехи различни от упоменатите /анцузи, гуменки, маратонки, джапанки/ няма да нося, а ги събирам докато потрябват, нали?! newsm78 и един конкретен въпрос-събрала съм прочитни книги-предимно ученическа литература-да ги докарам ли утре или и тях да запазя?! ooooh! Нещо из-куд-ку-дя-ках Rolling Eyes #CrazyСъжалявам,ако ставам досадна с тези уточнения  bouquetПредварително благодаря за търпението!!! Heart Eyes

Майче,и книгите не носи Praynig
Утре ще ти кажа защо Wink

# 49
Искам да помогна  Simple Smile От какво имат нужда децата ?Какво да нося? newsm78

# 50
Анцузи,гуменки,маратонки,тетрадки,химикалки,моливи newsm78 въобще всичко необходимо за ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН! NaughtyЧАКАМЕ ТЕ УТРЕ Hug

# 51
Криси,пиши ми моляте от какво по точно има нужда майката от Радомир. Ако искаш на лични

# 52
  • sofia
може ли някой да напуска по отчетните теми питане за гърнета PraynigИ в децата също.В Перник имат нужда  PraynigИли просто поразпитайте .
Ако някой го направи да каже,ако-не аз при първа възможност ще го сторя,но няма да е по-рано от утре вечер Tired

В Трън плануват освежаващ ремонт и ще са необходими

1.Боя.Имаме известно количество .....
2.Вар и варов разтвор
3.Контакти
4.Брави за врати.

Ако имате идеи-казвайте Praynig

# 53
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Аз ще пусна тема в Нашите деца.

# 54
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Готовос. Бабиериндос бързакос ми викат.
Акция гърне

# 55
Хей, момичета, разкажете малко за акцията  Praynig

Да знаете само как ми се иска да съм с вас Sad , но сигурно и днес няма да успея да дойда Tired Другото го оставете, но положението с колите е много зле и нали сме само с една в момента, просто няма как да я ползвам, за да се придвижа до вас.... А, както се оказа, сме оставили всичко за последния момент - покупки за бебето, покупки за Ивана за детската, ремонт ... Някъкъв ад е и колата е нон-стоп заета през уикенд-а  Close

Снощи ви гледах по канала и ви се радвах Hug Дано денят да е бил успешен и да са събрани много и полезни неща за малчуганчовците!!!

Колкото до Брани, не смятам, че можем да я променим - нея, или Мариян... По скоро е важно да помагаме, детенцето й да има различен живот. Това всъщност е смисъла на всичко, което правим - децата да успеят да се измъкнат навреме и да имат пред себе си перспективи...

Само да ви подсетя - взимайте документи от домовете за обувките, правете копия и накрая някой да ги метне до дарителите - първо , сигурно им е важно за отчет, и второ, дай Боже, пак да обуят дечицата, когато имат възможност Simple Smile

Обичам ви и страшно ми липсвате Hug

П.п. В понеделник съм с кола, че ще трябва да ходя да ми правят изследвания. Да прескоча ли до Брани и по кое време ще е удобно?

# 56
  • София
Гери, в понеделник сутрин (около 9-9.30) ще имам инфо за Брани-стая, свиждания , нужди и пр. Звънни ми.
ИНАЧЕ ПАК ДА СИ КАЖА - ПОНЕДЕЛНИК 9ч ДОМН7  Laughing (никой ли не иска да гушне поне Мая тоя път?)

# 57
  • sofia
Гери, в понеделник сутрин (около 9-9.30) ще имам инфо за Брани-стая, свиждания , нужди и пр. Звънни ми.
ИНАЧЕ ПАК ДА СИ КАЖА - ПОНЕДЕЛНИК 9ч ДОМН7  Laughing (никой ли не иска да гушне поне Мая тоя път?)

искам Hug,обаче ми е раничко това време Sad

# 58
  Аз съм първа смяна. Кво значи ПОНЕ?!

# 59
  • София
Еми, не винаги желанията ни се припокриват с възможностите - знаеш го  Peace

Общи условия

Активация на акаунт