"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 183
  • 802
  •   1
Отговори
# 60
Имам 5 кг латекс, но е оранжав ще  свърши  ли  работа?

# 61
  • sofia
Имам 5 кг латекс, но е оранжав ще  свърши  ли  работа?

да,предполагам,но ще питам утре Wink

# 62
  • София
Еми, не винаги желанията ни се припокриват с възможностите - знаеш го  Peace
Абе знам душки, ама ми е много гадно като ида и гушна 5-6 деца , а другите гледат с едни тъжни очи и се чувствам като престъпник, 4е им създавам емоции, които всъщност не заслужват, всеки път се питам дали това, че не мога да гушна всички, не ги кара да се  чувстват още по-сами, да не си мислят, 4е са лоши и затова....А "поне" Мая защото тя все пак си е наше дете в целия смисъл и на двете думи....

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 16:25 от Emi

# 63
За съжаление съм на работа и няма да мога в понеделник !

# 64
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Еми, утре ще дойда с малката. Да не ми мине котка път ...

# 65
  • София
Ок, Валче 8.50 пред 345.

# 66
  • в гората
аз искам, еми Rolling Eyes. и се надявам да успея да съм навреме за срещата. ще ти звънна сутринта.

# 67
аз няма да дойда утре Sadмоя мъж ми взима колата за 3 дни-неговата се скапа-а не мога да отделя пари за такси-поохарчих се днес(взех на Марина пюренца Embarassed за 25 лв) и ...сещате се как е-сега нали съм безработна Sad
та така...до четвъртък съм без кола-а тогава ще ходим с Роси до софийските домове

# 68
Аз пак като латерна: Кой освен Роси и Криси/дано да не объркам името Embarassed/, ще ходи утре към Перник? Ах, как искам да дойда, но нямам възможност да дойда с вас до Трън.
Еми ще ми дадеш ли повече обяснения как да стигна до магазин 345 за да мога някой ден да дойда и с вас при другите бебоци?

# 69
Аз пак като латерна: Кой освен Роси и Криси/дано да не объркам името Embarassed/, ще ходи утре към Перник? Ах, как искам да дойда, но нямам възможност да дойда с вас до Трън.
Еми ще ми дадеш ли повече обяснения как да стигна до магазин 345 за да мога някой ден да дойда и с вас при другите бебоци?
магазина 345 се намира на самия булевард "цар Борис 3"-този с паветата дето е от пирогов към Перник-по него минахме на връщане ако се сещаш-та след пазара на Красно село-магазина се вижда от дясната страна-зад него е фитнеса на славия и стадиона-ако това ти е ориентир Hug

# 70
Здравейте момичета, имам въпросчета. Захванахме се в Плевен да събираме дрехи и играчки за дома тук, но се оказа, че най-вече имат нужда от памперси. Днес ми се обадиха от местен вестник /понеже съм координатор за Плевен на Настоящи и бъдещи майки/ да попитат ще правим ли тук това, което вие правихте в Южен парк /гледали са репортажите, както и филма на БТВ репортерите/... Рзказах им докъде сме засега, а мацката каза, че ще напише, че съм координатор на Движението за Плевен и ще остави моя телефон, ако има желаещи да помагат. Това проблем ли е? Предполагам сте регистрирани като сдружение или фондация и аз като не съм член - имате ли против, ако- да, ще и се обадя да и кажа да не ви намесва в материала и да го пишем като акция на майките от плевенската тема във форума. кажете и като събирахте парите за пампери - как ги отчитате, да знаем... Аз днес пътувам за Сф, от там на какави цени и от къде взимате памперсите? Може да има някъде по-евтини на едро... Пишете ми на лични, че нямам много време. Поздрави   bouquet

# 71
ДО РОСИ

моля те теб или някое от момичетата  ,
 да ми пусне на лични  адрес  за получаване на стековете със Зрънчо при вас в София

# 72
може ли някой да напуска по отчетните теми питане за гърнета PraynigИ в децата също.В Перник имат нужда  PraynigИли просто поразпитайте .
Ако някой го направи да каже,ако-не аз при първа възможност ще го сторя,но няма да е по-рано от утре вечер Tired

В Трън плануват освежаващ ремонт и ще са необходими

1.Боя.Имаме известно количество .....
2.Вар и варов разтвор
3.Контакти
4.Брави за врати.

Ако имате идеи-казвайте Praynig
Az sashto imam ostanal lateks, no e razlichni cvetove - lilavo, sinio, zalto, zeleno.

# 73
  • София
Бях до домН7 днес. Положението е критично!!! Добре, 4е по4ти никой не дойде с мен, Валя беше с малката, но остана на двора, Руми също. ДЕЦАТА СА МНОГО БОЛНИ!!!!! Освен ентеровируса, който е засегнал почти всички, има деца с вирусна бронхопневмония. Вальо е в болница. Децата са много, ама много зле, всички са с течащи носове, червени очи...Лекарства почти нямат. Исаках да ида да купя поне Ентерол и Смекта, думите на сестрата бяха "ааа знам го енетерола, ама  е много скъп", казах, 4е аз ще купя, но "не може да внасяме в дома НИКАКВИ лекарства докато я няма директорката- т.е. до 9.09" А децата до тогава КАКВО??????????? #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пак ви казвам децата са много зле, аз утре заминавам, моля някой да се обади и да види какво можем да направим. Сестрата каза, 4е ще им дава активен въглен, ама това е нищо....Имат проблем и с лекарствата за хронично болните деца, но проблемът е същия.....
ПАК НЕ МИ ДАДОХА ПРОТОКОЛ ЗА ОБУВКИТЕ И ДНЕШНИТЕ НЕЩА!!!!

# 74
момичета, пак ви питам - в Плевен може ли да действаме и да се представяме от името на Движението, ако събираме пъри, от фирми най-вече - няма кака ей така без нищо.... А настоявам за бърз отговор, заради публикацията във вестника утре...

Общи условия

Активация на акаунт