"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 182
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
  • София
момичета, пак ви питам - в Плевен може ли да действаме и да се представяме от името на Движението, ако събираме пъри, от фирми най-вече - няма кака ей така без нищо.... А настоявам за бърз отговор, заради публикацията във вестника утре...
]
МОЖЕ!

# 76
Еми мила трябва да внимаваме. този вирус е изключително заразен - всички имаме деца вкъщи, опасността да им го пренесем ако сме при болни деца е ОГРОМНА. всички искаме да сме там и да помогнем, но мислете и за вашите деца, особеннио с този вирус шега не бива.
сега - аз съм офф. обадфиха ми се утре да се явя в 10 на работа, което значи че за Перник отпадам утре, а утре след като се прибера ще кажа кога и как ще съм свободна, до Доганово работеща или не - трябва да стигна.
Иве докарай ми нещата моля те, всъщност изчакай до утре да видя как ще съм на бачкане и ще се разберем аз на теб или ти на мен - става нали Hug
Еми можеби за първи път ще ме сметнеш за коравосърдечна, но аз в дом номер 7 няма да ида докато са с вирус........просто знаеш през какво минах, не се извинявам, но това е причината да не ида. иначе за лекарсвта - ако ще ги приемат - казвайе колко и кога да ги купим Peace
при мен има Виброцил - 5 опаковки

# 77
момичета, пак ви питам - в Плевен може ли да действаме и да се представяме от името на Движението, ако събираме пъри, от фирми най-вече - няма кака ей така без нищо.... А настоявам за бърз отговор, заради публикацията във вестника утре...
да десйтвай от името на Движение на българскте майки, но е добре да ти пратим календари и свидетелства за дарения, запсивай всеки и всичко което ти се дава и го подавай като инфо на Дамаянти за да се побликува в сайта.
Роси да кеже имаме ли и може ли да пратим материяли на движението и свидетелства newsm78

# 78
  • sofia
Здравейте момичета, имам въпросчета. Захванахме се в Плевен да събираме дрехи и играчки за дома тук, но се оказа, че най-вече имат нужда от памперси. Днес ми се обадиха от местен вестник /понеже съм координатор за Плевен на Настоящи и бъдещи майки/ да попитат ще правим ли тук това, което вие правихте в Южен парк /гледали са репортажите, както и филма на БТВ репортерите/... Рзказах им докъде сме засега, а мацката каза, че ще напише, че съм координатор на Движението за Плевен и ще остави моя телефон, ако има желаещи да помагат. Това проблем ли е? Предполагам сте регистрирани като сдружение или фондация и аз като не съм член - имате ли против, ако- да, ще и се обадя да и кажа да не ви намесва в материала и да го пишем като акция на майките от плевенската тема във форума. кажете и като събирахте парите за пампери - как ги отчитате, да знаем... Аз днес пътувам за Сф, от там на какави цени и от къде взимате памперсите? Може да има някъде по-евтини на едро... Пишете ми на лични, че нямам много време. Поздрави   bouquet

За събирането на ПАРИ извън София може само ако(Това да се прочете от всички преди да кажат ,че МОЖЕ на когото и да било и важи за всички градове):

1.Парите първо влязът н банковата сметка.
2.Ние от тук ги превеждаме на фирмата.
3.Протоколите за дарения се изпращат на адреса ни в София.

Моля,това да се запомни от всички защото много от нас не са на компютрите постоянно и ако е толкова важно ползвайте телефоните Praynig

Еми,пусни ми тел. на дом 7 да се обадя Praynig

# 79
Деси, говори с Роси за събраните пари. Мисля, че трябва да се внесат по сметката на Движението, преди да се купят памперси. Знам, че е тъпо, внасяне, после теглене на парите, но какво да се прави, трябва да се отчитат приходите и разходите счетоводно .  newsm78
Ти си първата лястовичка от Плевен, значи си координаторът ни за Плевен !!!   bouquet 
Успех  !!!  Hug

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 14:41 от Ефросина

# 80
  • sofia
говорих с дом 7 и вкарах тежката артилерия.Резултат име , а утре съм там след Трън .
Имам едно място за Трън,желаещ Thinking

# 81
  • София
РОСИ отговорих "МОЖЕ" на спешния въпрос дали момичето да се представя от името на Движението за публикацията във вестника! А не за парите. Предполагам за всички организационни въпроси тя ще намери начин да се свърже с теб!! Едва ли някой се е засилил да и дава пари без документи, които и без това само вие можете да и пратите. Колкото до телефона-ако си видиш домашния ще разбереш, 4е преди да отговоря съм те търсила.....

# 82
  • sofia
РОСИ отговорих "МОЖЕ" на спешния въпрос дали момичето да се представя от името на Движението за публикацията във вестника! А не за парите. Предполагам за всички организационни въпроси тя ще намери начин да се свърже с теб!! Едва ли някой се е засилил да и дава пари без документи, които и без това само вие можете да и пратите. Колкото до телефона-ако си видиш домашния ще разбереш, 4е преди да отговоря съм те търсила.....

Еми,МОЖЕ би могло да се тълкува като общ отговор на много въпроси и за много неща.Затова пояснявам конкретно за парите Wink

телефона ми е последна грижа в момента Sad

# 83
  • София
ОК. И без това май ще е по-добре да се въздържам да отговарям на такива отговорни въпроси...Парите BTW са ПРЕВЕДЕНИ..

# 84
  • sofia
ОК. И без това май ще е по-добре да се въздържам да отговарям на такива отговорни въпроси...Парите BTW са ПРЕВЕДЕНИ..

отправям уместна забележка Еми в случай,че отново се наложи .....Недоразумения винаги могат да станат , а и е хубаво да се знаят тези неща Wink

# 85
ЕЙ,ЕЙ,ЕЙ ПО-СПОКОЙНО ВСИЧКИ Praynig Praynig Praynig
наистина с такива въпроси относно кой ,къде и по какъв начин да ни представлява мисля,че е по-добре да се решават по телефона-и нека наистина за това винаги да бъде оведомяван някой от хората,чието име стои официялно зад фондацията-знам че в нея ВСИЧКИ СА ВАЖНИ И РАВНИ-но когато става въпрос за представяне-все пак има хора,които са си сложили главата в торбата и носят и материална отговорност и наказателна и всякаква като учредители-затова няма нужда да има сърдити а да се допитваме когато се взимат такива решения-ок??? Peace Peace Peace

# 86
  • София
Ок, Сори! Tired Confused
Отивам до Пирогов до Бранимира, ще пиша после и спрам да ви занимавам..

# 87
  • sofia
Ок, Сори! Tired Confused
Отивам до Пирогов до Бранимира, ще пиша после и спрам да ви занимавам..

ей Еми,  bouquet
ок,пиши как е Ицко.Дали е опериран вече ThinkingАз нищо незнам до момента Embarassed

# 88
  • София
http://www.llpsofia.bg/bg/index.php

Приятел ми е, клиенти са им доста фирми с възможности. Помоли обаче да си сложим counter на сайта,иска да види през тяхната страница колко хора са се поинтересували, така ще може и конкретно да говори с тях.....
Мисля, 4е банерът е супер, макар и намален.

http://bgcounter.com- тук има броя4, лесен, удобен, БЕЗПЛАТЕН. Кой ще пита Mamma дали ще го сложи...
Стига някой да не е против разбира се!

# 89
  • sofia
http://www.llpsofia.bg/bg/index.php

Приятел ми е, клиенти са им доста фирми с възможности. Помоли обаче да си сложим counter на сайта,иска да види през тяхната страница колко хора са се поинтересували, така ще може и конкретно да говори с тях.....
Мисля, 4е банерът е супер, макар и намален.

http://bgcounter.com- тук има броя4, лесен, удобен, БЕЗПЛАТЕН. Кой ще пита Mamma дали ще го сложи...
Стига някой да не е против разбира се!

аз ще я помоля да го сложи WinkСамо за банера не разбрах newsm78кво е положението Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт