"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, моля да ме извините ,че се намесвам , но както по-рано Мая писа днес не е пред Компа.
Криси,ще те вземе Мая  от къщи и ще те закара до буса.
 Ивет,тези момчета ще могат ли да дойдат и в Люлин да помогнат , ако не от къде ще трябва да се вземат?

# 496
ок, в събота ли
ама ако идват на Ивет момчетата как ще се съберем в буса
мога да звънна на хели да ви чака, тя живее на входа на Радомир буквално newsm78

# 497
Хрумна ми идея - нека и Хели се потруди  Sunglasses

Имам рамка в спалнята и отдавна си търся някакъв симпатичен фотус за нея, но ........къде от липса на време, къде от липса на подходящ, но рамката си стои отще празна....ТА идеята ми е ще дам 15-20лв. на Хели за една картина от нея, които да отидат за винетката.

Какво ще кажете.
сигурна съм че за Хели ще е огромно удоволствие, но измисли какво искаш да ти нарисува.
прави страхотни животни особенно кончета
Ивет ще съм ти благодарна да отпуснеш момчетата, повече от -3-4 часа няма да отнеме

Мислех си нещо за слънчогледи  Sunglasses Ще ти пратя мостра за Хели на лични  Sunglasses
Парите ще мина в петък на 345 да ги дам, но кажете на кой  Hug

# 498
Кой ще идва в петък в дом7 ?
Nie s Verty iskame da doidem v petak v Dom 7. Az niamam zdravna knizka. Tova problem li e?

# 499
ок, в събота ли
ама ако идват на Ивет момчетата как ще се съберем в буса
мога да звънна на хели да ви чака, тя живее на входа на Радомир буквално newsm78
Това и мен ме притеснява, освен отзад при багажа .Има едно място за сядане само .Никак не е удобно. Ти като имаш връзка с Хели не можеш ли да й кажеш да подсигури там някави хора, ще занесем нещо за почерпка или........ За събота става дума за да се възползваме от предложението на Ивет.

# 500
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Не знаех, че Хелиана рисува. Има ли платна. Моля някой да ги снима ако има такива. Ако няма- ще опитам да и уредя такива за да рисува. Искам да видя нейни рисунки. Имам нещо предвид, но ситуацията е деликатна- не при Хели, а при мен, та може и да се уреди нещо, ако рисува и да продава. А за базара задължително ще и осигурим платна и бои, а картините на търг...мхм- така мисля.

# 501
  • София
Кой ще идва в петък в дом7 ?
Nie s Verty iskame da doidem v petak v Dom 7. Az niamam zdravna knizka. Tova problem li e?
Засега Не

# 502
Днес взех 10бр. албумчета за Св.Параскева, с част от парите ,които Юлето ми беше дала Peace
Момичета утре ще отида да ги занеса в  дома и да говорим за превоза на слепите деца. Ще ходя към 16,00 ч.
 Ако има желаещи мами да гушкаме заедно бебоци да се обаждат Heart Eyes

# 503
и аз купих 4 броя, но ще ида сутринта само да ги оставя
Мариетка утре ще идваш ли с мен до склада за памперси и има ли превод от Кюстендил newsm78

# 504
  • София
Ок, моля ви кажете ми утре ве4ер колко албум4ета са занесени, за да купя останалите Wink
Има още една несвършена задачка- дарението от фирмата на брат ми- тефтери, моливи и химикалки- още не са взети от склада. Моляяя виии. Нямам кола, какво да направя. Склада е в Дианабад. Няколко кашона са.

# 505
Ок, моля ви кажете ми утре ве4ер колко албум4ета са занесени, за да купя останалите Wink
Има още една несвършена задачка- дарението от фирмата на брат ми- тефтери, моливи и химикалки- още не са взети от склада. Моляяя виии. Нямам кола, какво да направя. Склада е в Дианабад. Няколко кашона са.
Да, ще пиша като се върна Hug Ми, ако мъж ми се навие с колата да ги вземем, но къде да ги караме newsm78
Пууу,Криска пак ще се разминеме с тебе, ще ходиш ли в П.Славейков?Аз утре сутрин няма да мога.

# 506
Да, ще пиша като се върна Hug Ми, ако мъж ми се навие с колата да ги вземем, но къде да ги караме newsm78
Пууу,Криска пак ще се разминеме с тебе, ще ходиш ли в П.Славейков?Аз утре сутрин няма да мога.
Е, предполагам, че ще е супер удобно, #Crazy но ако ви е "на път" може да ги оставите в Люлин. Само трябва да се доразберем за кое време става въпрос и дали въобще това е решение за утре newsm78

# 507
Еми кажи от къде трябва да се вземат - брат ми ще ги вземе, но в началото на седмицата.

# 508
  • София
Еми кажи от къде трябва да се вземат - брат ми ще ги вземе, но в началото на седмицата.

Ок, утре ще дам точни координати. Лека нощ девойки Wink

# 509
абе хора някойчувал ли е Мерелин, никаква я няма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт