"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
Не съм от вторник /във форума/ newsm78

# 511
  • София
абе хора някойчувал ли е Мерелин, никаква я няма newsm78
Споко бе, добре си е Мариетка, в4ера говорихме Wink

# 512
Снощи говорих с Драго, каза че няма проблем за съботата. Само че къде трябва да дойдат? Може да е някъде в Люлин, но да е известно място. Ще говоря и с Пламен, той идва от Горна баня, а Драго живее близо до ХЕИ при Опълченска. Кажете как да се организираме.

# 513
Въпрос: Имам протоколи за дарения от Трън и трябва да отидат при някой , който събира документацията. Сега Роси като я няма имате ли представа на кой да ги дам или засега да стоят при мен?
Утре ще дам за малко пари за винетка и наема в Люлин, но на кой да ги дам?
Имате ли представа какво става в Перник? Някой ходил ли е скоро? Има ли кой да закара лекарствата в Трън? Да организираме нещо, а? На мен ми става все по трудно - вече няма детегледачка и съм вързана в къщи, но ако трябва да мислим някакви комбинации.

# 514
В училището за слепи деца има програма и за деца с ДЦП. Те се извозват с училищен бус или фирма- не знам точно но са уредили транспорта. Зоя се казва жената от фондацията, която движи нещата. Ако искате ще и потърся координати...

Ако не си ги намерила още, мога да ти спестя търсенето: Фондация "Център за надежда". В "За контакти" са телефоните, но нещо не мога да го линкна както трябва.

# 515
  • София
Казвам моето предложение.Ще се чакаме пред Силвър център в Люлин (точно до басейните е) !В събота сутринта - уточнете час.Криси идва и тя в нас.Владо си е в къщи и той ще помогне за изнасянето.
За винетка ще платя от парите които има в мен (те са 105 лева за канцеларски, но за сега сме закрепили положението с това!) .Т.е. ще дам парите на жената с буса, която също трябва да дойде в уречения час!
Мястото е лесно, защото е близо до спирката на кооп пазара в Люлин и е известно.Това е моето предложение!
Само уточнете час  Praynig , а дано имам нет да прочета, че напоследък нещо ни е***ат  #2gunfire

# 516
Кой ще идва в петък в дом7 ?
Nie s Verty iskame da doidem v petak v Dom 7. Az niamam zdravna knizka. Tova problem li e?
Засега Не
Emi, kakvo da vzemem utre s Verty za dechicata v Dom 7? Ot kakvo imat nuzda i kolko deca sa v doma?

# 517
Сетих се още нещо. Какво става с кръглата маса? Тя не беше ли за септември? Някакво инфо? Предполагам, че са обсъдени децата в домовете, но ако има нужда от нещо - казвайте!

# 518
Казвам моето предложение.Ще се чакаме пред Силвър център в Люлин (точно до басейните е) !В събота сутринта - уточнете час.Криси идва и тя в нас.Владо си е в къщи и той ще помогне за изнасянето.
За винетка ще платя от парите които има в мен (те са 105 лева за канцеларски, но за сега сме закрепили положението с това!) .Т.е. ще дам парите на жената с буса, която също трябва да дойде в уречения час!
Мястото е лесно, защото е близо до спирката на кооп пазара в Люлин и е известно.Това е моето предложение!
Само уточнете час  Praynig , а дано имам нет да прочета, че напоследък нещо ни е***ат  #2gunfire
Жената с буса, както и Криси идват с мен/Криси със сигурност/.Бусът може да е в Люлин не по-рано от 10.30, но мисля ooooh!, че ние и момчетата, които ще помогнат можем да се видим и по-рано, за да се изнесат нещата, а Диди/жената с буса/ като дойде да се натоварат и тръгват.Идеята ми е да не се губи време newsm78...Диди познава Люлин, така че идва пред блока, който и кажа.Мисля, че ако за всички е удобно-9.45-10.00 в събота сутринта е О'К пред Силвер център.Предполагм, че и момчетата го знаят?!Аз ще се свържа с Диди след малко и ще пиша;ще купя винетка и после ще се оправим newsm78 Какво беше още- Whistling след обяд ще се видя с Криси...Пишете по тази организация  bouquet

# 519
  • София

Emi, kakvo da vzemem utre s Verty za dechicata v Dom 7? Ot kakvo imat nuzda i kolko deca sa v doma?
30 деца са. Каквото решите, но не се "престаравайте"-плодове, бонбони, вафли, сокове

# 520
  • София
ХОДЕНЕТО В ДОМ7 УТРЕ ОТПАДА!!!!! Иванова ме сряза доста зле, нямали нужда от нищо, натоварвала се обстановката, чакали проверки. #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Аз все пак 9ч ще съм пред магазин 345- може някой да не види-ще съм там, ако някой дойде-поне кафе да пием и да се видим. Hug

# 521
Ейййй, лоша жена е тая беееее!!!Еми, очаквах нещо такова, бях почти сигурна, че ще го направи . Много го мислех тия дни!:2gunfire: #2gunfire #2gunfire
Ще ти звънна като се върна от Св.Параскева.Има ли новини за Роси Praynig

# 522
ХОДЕНЕТО В ДОМ7 УТРЕ ОТПАДА!!!!! Иванова ме сряза доста зле, нямали нужда от нищо, натоварвала се обстановката, чакали проверки. #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Аз все пак 9ч ще съм пред магазин 345- може някой да не види-ще съм там, ако някой дойде-поне кафе да пием и да се видим. Hug
Dobre, az sledvashtia pat shte se vkliucha

# 523
и за какво въобще се прави проверка там, е лоша жена и това си е, Еми дали пускат на дечковците касетите с приказки или са си прибрали касетофона, тя като те е отрязала така дали ще се навие на моята идея да помагам на момиченцето в първи клас newsm78

# 524
За мен 10 ч. пред Силвър центъра е идеално. Последно момчетата ще идват ли до Радомир или не е нужно?

Общи условия

Активация на акаунт