Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 34 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Момичета Two Hearts

Друго си е да седнеш на компа - да прочетеш нещо, да напишеш нещо...
Араселия Two Hearts ние нека си кажем, пък ще видим дали сме познали. Колко пъти писах, че съжалявам за Менекшето, че не е добро по душа момиче. Ако беше - ама никакви колебания. Щеше да ме е яд на Санджар, че не ѝ обръща внимание.
Но както се казва "Пилците се броят на есен", та нека да изгледаме цялостно сериала, да видим кой, как ще се представя занапред - пък тогава що е време за коментари, наше ще е .

Мариянка Two Hearts откъде го изкопа тоя фешън дрис*ьо...  Обаче асистентът  хем "кара", хем твърд.

# 271

"Има тишина, която пленява и тишина, която крещи.
Тишина, която ни говори и тишина, която пренебрегваме.
.............................................................................................
Само тези, които знаят как да слушат тишината могат да я разберат."

Едваниа Паес, авторка

А като се пренебрегва, как да се разбере/тишината де/??????

# 272
  • Пловдив

Ще, ще...

# 273
  • Варна
https://vk.com/video-35027635_456243193  
видео с репортаж за ДП

Eee, момичета какво сте се сдухали Smile  Марта Two Hearts  Араселия Two Hearts
Аз смятам да си гледам сериала за Наре и Санджар,  Гедиз в  някой друг филм го търсете на преден план Smile колкото и да го желаят фенките му, няма да му се получи Rage  
Сериала ни е нестандартен, ама аз съм по нестандартното, който иска да гледа галантни костюмари е объркал филма Smiling Imp с лопата да ги ринеш еднотипни и елементарни истории, сори
Лека ви вечер и не остана до продължението   Smile

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 21:21 от Аnista

# 274
Аз ли нещо не разбрах? Публикувах снимката на Ураз, не защото съм фен на Гедиз и Наре. Явно нещо не схванах. Лека нощ.

# 275

Момичета Two Hearts "Ода-сервиз"
Комисарят черпи с нещо сладичко...

Интересно видео. Дават най-същественото от историята представена в първи сезон.

# 276
  • Пловдив

Хайде, нова снимка - от днес.
Енгин в  Oklo bakery Kalamiş. С маска на врата... В Истанбул си е.

Марта - намери заведението...

# 277
Аз ли нещо не разбрах? Публикувах снимката на Ураз, не защото съм фен на Гедиз и Наре. Явно нещо не схванах. Лека нощ.

Нина, публикувай си каквото ти душа сака, хич не се тревожи 👍 Ураз е наше момче, от сериала, нищо, че не ни е любимец 😜. Ние с Марта сме от песимистите, на такава вълна сме 🙈
  Аниста е от уверените в светлото бъдеще оптимист 👌🙂, мъчи се да ни вкара в правия път 😋 Може и да успее някой ден...
  По новата снимка Енгин изглежда с поло, заля ме зверска горищина като го гледам 😂
  П. П. То това е маска изглежда. А тениската с Ал пачино е супер 😍
Кръчмата била в Истанбул май

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 22:31 от araselia

# 278

Oklo Bakery
Адрес: Fenerbahçe, Fener Kalamış Cd. No: 92-94/C, 34726 Kadıköy/İstanbul, Турция

Момичета Two Hearts
Енгин си е в Истанбул.
Днес брат му нямаше ли рожден ден или бъркам датите.

Араселия Two Hearts не е поло, а маска. Стриктен... ама не съвсем...

П.П. Ако знаете какви вкусотии предлагат в това заведение... Ммммм...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 22:42 от Марта_49

# 279
Като видя маски на брадите с огънати уши от ластиците много ме досмешава 😂. Абе махнете ги бе хора, все едно сте без тях.
  Не знам как го прави Иглика Трифонова, втори неин филм гледах след Писмо до Америка, и пак ме разрева - с Асансьор за пациенти. Препоръчвам го, по канал 1 беше сега.

# 280
  • Пловдив

Ето какво написаха от екипа на заведението:

Тази вечер бяхме домакини на много ценния актьор от филмите и телевизионните сериали Енгин Акюрек... Много му благодарим за искреното и топло отношение

Марта, да. Днес брат му Ерен има РД.
Роден е на 9 август 1986 г. Навършва 34 години. Да е жив и здрав.

# 281
И аз съм оптимист. Разчитам на малките послания, логиката, романтиката и най-вече на гадателката от сериала. Joy       Днес получихме снимка и новини за Енгин. Скоро очаквам интересни новини, а както бързо минава времето и първия тлейлър. Няма да гадая, времето ще покаже какво са решили сц.

# 282

Момичета  Two Hearts Комисарят загаси лампите - значи е време за сън.
За нас... Той има галиба други планове...

# 283
  • Пловдив

Още малко снимки с Енгин.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 00:53 от mariana51

# 284
Добро утро!

Персонала на ресторанта се е нащракал с Енгин 🙂
Сладур 😍

Нина, и мен само в гадателка та ми е надеждата, ама като не вярвам много... , а пък и това беше във втора серия, мина много време, всичко тече, всичко се променя😏

Общи условия

Активация на акаунт