Проблем с половинката

• 8 088
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Иво1982, така като те чета, изневери няма, разводи още по-малко. Всички мъже, които се държат идиотски със жените си са болни и трябва да се лекуват. Еврика! Joy

Абе за едно си прав/а - всички, които се държат идиотски с жените си, трябва да се лекуват. По един или друг начин Simple Smile А всички, които си мислят, че винаги трябва да има изневери - може би също. Как от мен си направи извод за всички мъже. Дадох просто една допълнителна посока, в която да се мисли. Тук имам чувството, че по цял ден някои хора стоят и се чудят как да изкарате някой, че изневерява. "Мъжът ми има парола на телефона" - "Оооо, изневерява ти", "Мъжът ми има запек" - "100% ти изневерява" Grinning Grinning Grinning Ама не мога да отрека, че е забавно да се чете де.

# 31
  • Варна
Ivo, мисля, че е патология на 37г. липса на тестостерон. Не желая да те засегна. Но мъжете откриват сами проблемите си. Те не винаги са физиологични. И в депресия можеш да владееш емоции и да запазиш нормално отношение. Иначе всички бременни, в критическа или в ПМС жени трябва да сме крейзи. Това, че страни от жена си как го тълкуваш? Геймърите късен пубертет ли карат?

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 16:02 от Viviana91

# 32
Ivo,мисля, че е патология на 37г. липса на тестостерон. Не желая да те засегна. Но мъжете откриват сами проблемите си. Те не винаги са физиологични. И в депресия можеш да владееш емоции и да запазиш нормално отношение. Иначе всички бременни, в критическа или в ПМС жени трябва да сме крейзи. Това, че страни от жена си как го тълкуваш? Геймърите късен пубертет ли карат?

А, не ме засягаш, не се притеснявай. То не си ми го направила ти нисък Simple Smile При мен специално е в следствие на частична орхиоктомия + химиотерапия от преди 7 години. Между другото не искам да му оправдавам постъпките, нито да кажа, че задължително е от нисък тестостерон, просто казвам, че оказва голямо влияние. При мен е пълна промяна наистина, обаче причините за такова държане може да са хиляди. Ама не е задължително да е веднага изневяра, както и не е задължително да е нисък тестостерон. Интересно дали авторката е провела директен разговор с мъжа си. То в последните години повечето не са никакви мъже и бягат от директни разговори, ама трябва да се опита.

# 33
Тази промяна у него изведнъж ли стана или лека полека с годините?

# 34
Здравейте,на работа съм и не мога много да пиша.Благодаря на всички за отговорите и отделеното време.
Ще ви пиша повече когато се освободя.Хубав ден 🙂

# 35
деца имате ли? не виждам вечер по принцип какво правите - не е ли ангажиран с нещо? събота, неделя? ако сте имали средностатистически семеен живот досега, значи е депресия или друга жена. но никъде не прочетох какво е било преди

# 36
@andrina Не бързай да го отпитсваш,може да има наистина някакъв проблем и да се притеснява да сподели. Питай някой негов приятел. Мисля ,че точно това се е опитвал да каже с това ,че ще се нуждае от по-малко интимност. Просто може да се притеснява да не се изложи. А слушалките и паролата на телефона - филми за възрастни - друго нещо от което може да се срамува.

# 37
Здравейте.
По принцип той е спокоен човек, трудно се ядосва.
Снощи си поговорихме,май наистина има нужда от почивка в тези жеги.
Преди време имаше проблеми със сърцето,полежа и в болница.Каза ми,че пак има някакви леки проблеми като сърцебиене.Даже си носи хапчетата които му изписаха в него.
По този начин просто си почивал по добре.
Имаме две деца, грижи се добре и за тях.
Много му идва.
Благодаря ви отново за коментарите и отделеното време.Бъдете здрави.

# 38
Адриана, аз също не мисля, че ти изневерява. Просто си е инертен тип, като повечето мъже. Щом гледа децата, значи е свестен и не заслужава да се чудиш как да създаваш проблеми от нищото.

# 39
  • Между гори и планини
С моя мъж се запознахме когато той беше на 42г в разцвета на сексуалните си сили. Не мога да повярвам, че здрав, прав мъж няма сексуално желание. Ако трябва опитвайте нови неща, играчки, места, филми, не се затрупвайте в рутина. Това с паролите не ме кефи хич. И ние си имаме , но срещу кражба. Аз знам паролата на мъжа ми, той моята. Мирише ми на друга жена, която много го уморява.
Аз липса на интимност, дори да не секс, не бих издържала.

# 40
  • София
Ако един мъж няма проблем с потентността, няма да се оплаква че има.
За тях това е много чувствителна тема.
Но, ако има друга жена, стигат и дотам- обикновено защото не могат да тъкат на двата стана, по чисто физически причини.
Много рядко са чак толкова емоционално въвлечени, че да не могат да спят с жените си.

# 41
  • Бургас
Много мъже са страхливи.Умират от ужас да не се случи нещо.
Не казвам,че сърцебиенето е нещо незначително.Особено в жегите пречи много.Ставам като домат червена ако повървя навън и никак не се чувствам добре.
Бях забравила да си пия хапчето днес и по едно време ми прилоша.Взех апарата,пулс 116.И над 133 се е качвал в жегите.Пих го бета блокера,полежах малко и хукнах да пазаря със сина.
Ама някои мъже ги е страх.Защо пие кафе?Обожавам тази напитка,но почти не пия кафе.Понякога заради вкуса,пия безкофеиново,но и то има малко кофеин.
И цигари не бива.Все още пуша до 3 на ден.
И холестерол се изследва,и щитовидна жлеза,и кръвна захар.
И...за секс е нормално да се чувства несигурен.Опитай с повече гушкане,обсъдете нещо,за което обича да говори.
И мъжете имат паник атаки.Може да го е страх,че в моменти на интимност може да не се почувства добре.Че и да му прилошее от страх.
Не мисля,че има друга или че жена му му е омръзнала.По-скоро се е ошашавил и от там му е чувството ,че е уморен.

# 42
Айде пак мъжете! Не можем да стоим и да чакаме отношението му да бъде същото, както преди 5 -10-15 плюс години. Жена, която държи на дългосрочни удовлетворяващи отношения проявява и ангажираност към това, не просто очаквания някакви, които той за да покрие, нали сещаш, че трябва и да е заинтересован, привлечен, вдъхновен Simple Smile
Не се заблуждавай, че само с голотата си ще му привлечеш ввниманието.

# 43
Здравейте.
Скрит текст:
Много се чудих дали изобщо да пусна тази тема.Аз по принцип само ви чета,влизам отвреме навреме.Четох и други подобни теми,но като че ли ми се искаше не само да получа някакви мнения,но в същото време да си изкажа и мъката, защото няма на кого да споделя и да ми олекне.
Много е изписано за взаимоотношенията между мъжа и жената.Страшно сложно нещо с много тънкости и когато си женен за този човек 15 години си мислиш,че поне малко си го опознал.Да ама не.
Тепърва взех да се сблъсквам с неща които не мога да си обясня или по скоро си обяснявам,но не искам да възприема и аз не знам.
Проблема е следния.
Постоянното зяпане в телефона със слушалки на главата,с часове.Нула внимание освен когато господина реши,че му се иска нещо.Целувка предполагам знаете какво е,аз не.Единсвената при мен е само едно докосване по устните като за здравей или чао.Сложи си парола на телефона.
Все бил уморен.Обръща се и заспива.
И гола да ходя пред него не му прави особено впечатление.Взе да прави скандали за глупости.
На всичкото отгоре ми казва,че трябва да свикна с това положение, защото навършвал 40 и все по малко щял да има нужда от интимност.Това всъщност изтъква като основен проблем
Може би след толкова време заедно съм омръзнала🙄
Ако някой реши да сподели мнение ще съм благодарна,ако не, здраве да е.
Хубав ден 🤗
100% има друга на хоризонта.
Сигурно вече са ти го написали, де....

# 44
  • София
Телефона бил с парола за по сигурно.Ако някога го бил изгубел,да не му видят данните вътре🤔
Скрит текст:
А да му се нахвърлям,не.Чак до такава степен не го тормозя.

Аз пък не разбирам защо не трябва да е с парола или защо трябва жена му да я знае. Аз също имам парола на телефона и на лаптопа, жена ми също има на нейните. Ами в крайна сметка аз на тоя телефон си получавам и служебната поща, има и конфиденциална информация там, която жена ми по никакъв начин не я касае, същото е и с лаптопа - с него си изкарвам парите, има авторски права и подобни. Ако това е признак за имане на друга, аз друга имам от преди да се запозная с жена си и тя си има друг, от преди да се запознаем.
А иначе, много може да са нещата - криза на средната възраст, депресия, друга жена, здравословен проблем, проблем на работа и още много.

Общи условия

Активация на акаунт