Проблем с половинката

• 8 088
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Свестен изобщо не означава идеален/перфектен.....
Свестния е просто човек, с когото се живее лесно.
За мен свестен човек означава добър по душа, отстъпчив, лоялен, трудолюбив, обичлив, внимателен...нищо общо с идеален или перфектен.

# 76
  • София
Не вярвам да има любовница, особено с този режим, който вие казвате - всяка вечер вкъщи, заспива, ляга, става рано.
Но виж, хапчетата за сърце - това не е шега работа. Още повече - грижи за двете деца, е значи, не гледа филми цяла вечер! Лежал в болница, а вие лежали ли сте?
Казват, че при сърдечни проблеми, понякога за КРАТКИ периода може лекарите да препоръчат въздържание. Особено пък, ако той не иска да пие хапчета, може би се страхува, че при секс ще му се "разбиеш' сърцето (сърцебиене), знаеш ли какво го тормози?
Явно ти няма доверие, че ще го вземеш сериозно, затова и не ти казва.
Но любовница, както разбира се повечето предположиха тук, аз по-скоро бих изключил....

# 77
Перфектен било равно на свестен?

# 78
Авторке, от кога забелязваш тези промени? Много е съмнително, аз бих заложила, че има друга жена на хоризонта. Направи си едно детективско проучване, но внимателно и дискретно, да не се усети, че го следиш. Поразгледай в колата, из портфейла му, дрехите, джобовете.
В моя случай имаше друга жена, но моя голяяям играч, много се криеше. Наложи се да ползвам флашка за подслушване и ми се потвърдиха съмненията 100%, както и чух как иначе страхотния съпруг и баща ме нарича "оная там" пред любовницата си, а същата вечер, прибирайки се от "работа" ме пита какво съм му сготвила, аз "оная там" ...........
Така че, задължително проучи дали нещо не се случва зад гърба ти.

Много е тъжно, че си преживяла това. Болката е адски голяма. Разбирам те напълно.
А относно темата-на 100 процента се задява с някоя. Понеже явно му е за пръв път и не знае как да си скрие емоциите. Както те е посъветвала една мацка тука-хвани си и ти любовник. Тая игра и ти я можеш.

# 79
Ех,тая криза след 40! И нас ни удари....и ние дълги години сме  заедно,но напоследък виждам ,как всеки от нас ,си намира все повече време за себе си, няма ги разговорите,освен за битовизми...предпочитам да излизам навън,отколкото с него вкъщи, и той блее по цяла вечер в телефона (също и аз ) и така ....
Не страдам особено, намирам си развлечения, работя много ,просто човек трябва да свикне да и с тая рутина и скука.
На мнение съм,че няма смисъл от следене,мнителност и усложнения
..Що трябва да се дебнем, като може и да се е...нем

# 80
  • София /Абсурдистан
Ако е здравословен проблем, няма как да не знаеш. Друго е. Човека си има гадже най-вероятно.
И това ще мине...

Общи условия

Активация на акаунт