Проблем с половинката

• 8 094
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
Хормоните на щитовидната са пускани,няма проблем там.
Склонен е да говори,но не го приема на сериозно.Казва,че няма проблем и,че може да се закълне в каквото поискам за да ми го докаже.

# 16
  • София
Я му поискай паролата на телефона да видиш как внезапно ще донесе вода от 9 кладенеца, но няма да ти я даде, или, ако случааайно не получи инфаркт, докато ти я дава, ще стои до теб да гледа какво точно гледаш... Joy

# 17
Авторке, от кога забелязваш тези промени? Много е съмнително, аз бих заложила, че има друга жена на хоризонта. Направи си едно детективско проучване, но внимателно и дискретно, да не се усети, че го следиш. Поразгледай в колата, из портфейла му, дрехите, джобовете.
В моя случай имаше друга жена, но моя голяяям играч, много се криеше. Наложи се да ползвам флашка за подслушване и ми се потвърдиха съмненията 100%, както и чух как иначе страхотния съпруг и баща ме нарича "оная там" пред любовницата си, а същата вечер, прибирайки се от "работа" ме пита какво съм му сготвила, аз "оная там" ...........
Така че, задължително проучи дали нещо не се случва зад гърба ти.

# 18
Криза на средната възраст. Отпуснал се е - постигнал е базовите неща: работа, семейство, дом, деца. И е решил, че има пълното право да си почива.
  С тази разлика, че много грешно разбират това почиване - да седят и да не правят нищо и за нищо да не мислят. Явно започват да избиват разликите между вас. И различното мислене между вас - отгледали сте децата и сега няма за какво да мислите и се грижите. А, изглежда, ти си по-дейната и тази скука не ти е на сърце. Ако и ти си гледаш сериалчета и живееш с тях, няма и да го забелязваш. Даже ще си доволна, че не ти пречи.

Пробвай с категоричен разговор. Не го оставяй да се измъква. И му заяви категорично, че този живот не те устройва. Ако е инат и не се опита да промени нещата или - сама си намираш занимавки, или го ръчкаш насила да правите нещо, или - раздяла.

# 19
  • софия
Здравейте.Много се чудих дали изобщо да пусна тази тема.Аз по принцип само ви чета,влизам отвреме навреме.Четох и други подобни теми,но като че ли ми се искаше не само да получа някакви мнения,но в същото време да си изкажа и мъката, защото няма на кого да споделя и да ми олекне.
Много е изписано за взаимоотношенията между мъжа и жената.Страшно сложно нещо с много тънкости и когато си женен за този човек 15 години си мислиш,че поне малко си го опознал.Да ама не.
Тепърва взех да се сблъсквам с неща които не мога да си обясня или по скоро си обяснявам,но не искам да възприема и аз не знам.
Проблема е следния.
Постоянното зяпане в телефона със слушалки на главата,с часове.Нула внимание освен когато господина реши,че му се иска нещо.Целувка предполагам знаете какво е,аз не.Единсвената при мен е само едно докосване по устните като за здравей или чао.Сложи си парола на телефона.
Все бил уморен.Обръща се и заспива.
И гола да ходя пред него не му прави особено впечатление.Взе да прави скандали за глупости.
На всичкото отгоре ми казва,че трябва да свикна с това положение, защото навършвал 40 и все по малко щял да има нужда от интимност.Това всъщност изтъква като основен проблем
Може би след толкова време заедно съм омръзнала🙄
Ако някой реши да сподели мнение ще съм благодарна,ако не, здраве да е.
Хубав ден 🤗

На мен ми прилича на депресия...

# 20
Възможно е да е вид депресия, да. Но говорете открито ТИ как се чувстваш, също че искаш да му помогнеш, ако има проблем.

# 21
Говорете открито,че такъв начин на живот не ви устройва.Ако няма промяна,престанете да го обгрижвате като малко дете,купете си нови дрехи,сменете прическата и започнете да излизате сама или с приятелки.

# 22
  • София
Първо телефона, че да не стане да ге лекувате от депресия, пък той влюбен. После разговори без обвинения до изясняване корена на проблема. Не може 40г. мъж да се откаже от живота  просто така.
Ако няма чуваемост и желание за промяна - вече вие си решавате дали любовник, дали раздяла, дали и вие ще се откажете от живота и ще си кютате така.....

# 23
  • София
Каква депресия бе хора?! Човекът с удоволствие си гледа телефона нон-стоп, и с още по-голямо желание и настроение сутрин си прави кафе и отлита от семейното гнездо за да отиде на работа. Защото сигурно много я харесва тази хм... работа. Simple Smile) Ако беше в депресия щеше да е потиснат, тревожен, да страда от безсъние... А нашия хитрец едва изтрайва да стане от леглото и да си "обере крушите", има си интереси, но за съжаление те не включват авторката.

# 24
  • Варна
Щитовидна жлеза, нисък тестостерон не са причина за кофти отношения. Не пречат на нормална комуникация. Мисля, че има друга жена. Възможно е да е на база флиртове. Сигурен е в брака си, затова си го позволява.

# 25
Щитовидна жлеза, нисък тестостерон не са причина за кофти отношения. Не пречат на нормална комуникация. Мисля, че има друга жена. Възможно е да е на база флиртове. Сигурен е в брака си, затова си го позволява.

Като човек, който е бил с много нисък тестостерон, мога да Ви кажа, че определено пречи на нормалната комуникация. Т.е. по-скоро такава просто няма. Преди да почна да взимам външно тестостерон, ме дразнеше дори, когато някой се движи около мен или яде (обикновено прекрасната ми съпруга). И аз преди си мислех, че един цикъл не може да е причина някои жени да са троснати и вечно раздразнителни, ама след като имах недостиг на тестостерон, почнах да ги разбирам. Тестостерон под нормата е като цикъл, ама от най-лошите. И не за 4-5-6-7 дни, а постоянно. Шумът те дразни, ако някой те заговори те дразни. Отделно, че нямаш сили за нищо, нямаш мотивация, буквално не можеш да анализираш малко по-сложни ситуации, обливат те топли вълни, развива се депресия и т.н.
Разбира се, говорим за наистина ниски нива, извън нормата, а не за ниски, но в норма. При мен беше колкото на жена.

# 26
  • Варна
Но съпругата е наясно с проблема, нали?

# 27
Като не си ореш нивата редовно, накрая ще я дадат под аренда. Или може би човека оре на чужда нива, та за тва така, което и обяснява паролите и вглъбяването в телефона.
Другото са глупости, и аз наближавам 40, ама моята не може да ми смогне.
Все пак всеки си е различен, нека изследва хормони, възможно е и да е депресиран, криза на средната възраст до колкото знам е към 50, ама знае ли се... И преди всичко да се изясни дали не оре на чужда нива, или пък за сега са само неосъществени мераци.
От там нататък според зависи.

# 28
Но съпругата е наясно с проблема, нали?

Съпругата е наясно от момента, в който аз станах наясно. Преди това 2-3 години бях точно като описаният тук случай - вечно демотивиран, вечно уморен, гледах само тъпи клипчета на компютъра, троснат с всички - сърдито старче (ама на 37 години, поне до 01.08.2020) . Обаче добре, че имам мотивирана съпруга, та се поразровила и тя като дамата от тук и едно от нещата, които и попаднали било точно тестостерона. Та минах през щитовидни жлези, депресии и не знам си какво, докато намеря читав лекар, който да послуша жена ми и да ми тества тестостерона и баам - перфектен ... ама за жена или 80-годишен мъж. И почнах с външен и както каза докторът - сега съм като на 17-18 - за съжаление включително и с пубертетските пъпки Grinning Та не бива да се изключва и това. Добре, че жена ми не чете БГ мамма, че да се вкара във филма, че изневерявам (само до изневери ми беше).

# 29
  • София
Иво1982, така като те чета, изневери няма, разводи още по-малко. Всички мъже, които се държат идиотски със жените си са болни и трябва да се лекуват. Еврика! Joy

Общи условия

Активация на акаунт