Проблем с половинката

• 8 101
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Телефона бил с парола за по сигурно.Ако някога го бил изгубел,да не му видят данните вътре🤔
Скрит текст:
А да му се нахвърлям,не.Чак до такава степен не го тормозя.
Аз пък не разбирам защо не трябва да е с парола или защо трябва жена му да я знае. Аз също имам парола на телефона и на лаптопа, жена ми също има на нейните. Ами в крайна сметка аз на тоя телефон си получавам и служебната поща, има и конфиденциална информация там, която жена ми по никакъв начин не я касае, същото е и с лаптопа - с него си изкарвам парите, има авторски права и подобни. Ако това е признак
Скрит текст:
за имане на друга, аз друга имам от преди да се запозная с жена си и тя си има друг, от преди да се запознаем.
А иначе, много може да са нещата - криза на средната възраст, депресия, друга жена, здравословен проблем, проблем на работа и още много.
Това е признак най-вече за липсата на доверие.
В твоя случай, ти нямаш доверие на жена си, че ще бъде "добра" и няма да наднича в конфиденциалната ти и авторска информация, затова държиш всичко да ти е "под ключ".
Ако вярваше на жена си-че няма да те проверява, нямаше да имаш нужда от пароли или да са тайни от нея.

# 46
Аз не се интересувам от паролите на децата си, вие говорите за мъжа. Това не значи, че съм ощетена откъм информация 😂Тая работа с доверието - недейте така на едро, на едро.

# 47
Ако се стигне до там АЗ да се интересувам от паролите МУ, а той да ги крие, работата е бегала.....    Smiley  Без значение дали причината е работа, жена, кола или друго.
В нормални отношения обикновено няма тайни.Т.е., той ми дава достъп до пароли, вярвайки ми, че няма да се възползвам.СЪответно и обратното.
Ама имайки предвид, че вече и секс правят с телефон в ръка-справка съседната тема   Laughing, не знам.....тез нови "моди" нещо хич не са ми по вкуса.

# 48
Ама да ти ги дава е едно, ти да ги искаш - не е същото.

# 49
Мъжете са супер елементарни, за мен тоя се е загледал настрани а ти много лесно можеш да го хванеш. А може би и ти си се променила(визуално) и това пък е катализатор за тръпка извън дома. И друго което от опит мога да кажа е че, ако ония си е повярвал че е велик няма оправия. Абе 80%От бг мъже са тъпанари.

# 50
  • София
Скрит текст:
Телефона бил с парола за по сигурно.Ако някога го бил изгубел,да не му видят данните вътре🤔
Скрит текст:
А да му се нахвърлям,не.Чак до такава степен не го тормозя.
Аз пък не разбирам защо не трябва да е с парола или защо трябва жена му да я знае. Аз също имам парола на телефона и на лаптопа, жена ми също има на нейните. Ами в крайна сметка аз на тоя телефон си получавам и служебната поща, има и конфиденциална информация там, която жена ми по никакъв начин не я касае, същото е и с лаптопа - с него си изкарвам парите, има авторски права и подобни. Ако това е признак
Скрит текст:
за имане на друга, аз друга имам от преди да се запозная с жена си и тя си има друг, от преди да се запознаем.
А иначе, много може да са нещата - криза на средната възраст, депресия, друга жена, здравословен проблем, проблем на работа и още много.
Това е признак най-вече за липсата на доверие.
В твоя случай, ти нямаш доверие на жена си, че ще бъде "добра" и няма да наднича в конфиденциалната ти и авторска информация, затова държиш всичко да ти е "под ключ".
Ако вярваше на жена си-че няма да те проверява, нямаше да имаш нужда от пароли или да са тайни от нея.
Не е точно така, аз съм задължен да имам парола, тъй като служебната ми карта е в същия апарат - информационна сигурност му се вика. Същото е и с лаптопа. Доверието си е доверие, глобите са си глоби. Не е като да не се е случвало, колега да отнесе глоба, защото друг му ползвал компютъра/телефона и видял конфиденциална информация. Това с доверието се преекспонира. Нито искам нейните пароли, нито ще и кажа моите. Същата работа разправяха и за пина на дебитната карта. Ем не го давам. Тя си има дебитна карта към моята сметка, ако иска да тегли, ама моята карта не и трябва. Има си неща, дето не трябва да се споделят. Още повече и двамата работим в ИТ сектора и на двамата ни е ясно, защо не бива да се споделят. Не казвам, че като има парола телефона ми, всеки път като го отключа, после го заклювам. Ако иска пак ще го види, не е необходимо да ми знае паролата за това. Ако се стигне до там някой да рови в телефона на другия за да си отговори на въпросите - на това му викам аз липса на доверие.

# 51
naomi79, не си права. Ако си срещала само супер елементарни и тъпанари, това за теб не е добре. Сменяй средата. Има доста не елементарни и не тъпанари мъже, а точно обратното, супер интересни и умни/интелигентни индивиди. Поогледай се!

# 52
Нямаше начин да не се стигне до пароли, пинове и елементаризми.
В такива случаи все се сещам за двама колеги, дет теглят от картите по заплатено време, дават на жените си, оттам те им отпускат дневни. Случвало се е в мое присъствие и без свян да се уговарят как да излъжат еднакво за придобивки от часпрома.
Елементарни мъже, бе, пък жените им доволни, че ги контролират🙂

# 53
Не сме си ровили по чанти, джобове, то мобилни нямаше по онова време.
Мъжът ми имаше куфар от мукава, каза това да не се отваря и  го отворих две години след като почина, какво е имало  не знам, но бяха останали боклуци основно.
Нито пък той ми е  надничал в чантата.Или на което и да е  място.
То голями контроли и пак разводите гонят връх.
Нищо не оправдава да дебнеш  и слухтиш.Отврат.

# 54
  • Бургас
Мъжете са супер елементарни...
Абе 80%От бг мъже са тъпанари.
Даже повече от 80 %.

# 55
Остава да разберем къде са другите, по-малко от 20, и дали  стигат за списващите тук мами.

# 56
  • Бургас
Един е зает и не си го давам.
Има и свестни хора,но наистина са малко.Повечето действително са разни използващи или самовлюбени типове.Или пък са от най-ужасния за мен тип-ревниви.Има и смесени типове ревнивец+лъжец...комбинации най-различни.

И още смятам,че мъжът на авторката се е притеснил от здравословен проблем.

# 57
Нали се сещаш, че така може би няма да ти/ви излязат сметките. За теб свестен, за друга - тъпанар. Примерно. Simple Smile

# 58
  • Бургас
Не излизат,там е проблемът.
И жени с по две деца оставят.Както уж е свестен,си взема багажа и изчезва.Нагледах се на несериозни в близкото обкръжение.
Е,и жени такива има.Но като че ли по-малко.

# 59
Така де, това свестен нещо много хамелеонско излиза, пък жените нали (уж) сме проницателни Simple Smile. Затуй, всяка да си гледа мъжЪ, предполага се, такъв го е взела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт