ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 510
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен! Очаквам с нетърпение новия сезон! Сериалът е закупен в над 70 страни! Надявам се да бъде закупен и излъчен и у нас.

# 106
Привет и от мен Hug

Благодаря за всичко споделено Gift Heart

Нямам търпение вече, Мехди много ме ядосва от време на време, но когато излъчват романтичните сцени , забравям за това Blush Много са сладки Зейнеп и Мехди, играят превъзходно, любов струи от екрана Heart Eyes

Цитат
това е от филма за Мевляна/Руми, който снимаха, коопродукция, но му отложиха премиерата заради вируса.

Благодаря за информацията Flowers Hibiscus

# 107
привет,
копирам каквото намирам / май няма да има серия довечера /
https://vk.com/feed?q=%23%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BC%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BA%D0%BE%D0%BB&section=search&z=video-111301309_456240220%2F50af78ccaa3afde72e%2Fpl_post_-111301309_44315

хората творят  -/пък кога ще ни го дадат ?.../

Сценаристка сериала #doğduğunevkaderindir Eylem Canoplat в прямом эфире отметила, что в этом сезоне, шоу будет освещена история жизни Мехди. Следующие главы будут посвящены прошлому и важным решениям, которые должен принять персонаж.
• Что касается эфира в эту среду, то официальные СМИ не подтвердили его, говорят только о возвращении на экран в конце сентября, однако это тоже не официальная информация.

/источник: https://www.instagram.com/p/CFK4AzkDC7h/?utm_source=i..

# 108
Няма официална дата за новия сезон на нашият сериал.

Втори сезон ще разказва за живота на Мехди?!
Нали има проблеми с мафията. И Бенал я има... какво още ще ни разкрият?
В първи сезон доминираше историята на Зейнеп.
А всъщност,тя разказва историята на своя живот и в тази история е Мехди. Защо излизат от сценария? Така, както Зейнеп разказва във всяка серия своя живот, беше добре измислено, излизаха от клишираното дизи.
Много е кротък Мехди, свел глава пред майка си, сестрите си, Бенал, които се опитват да управляват живота му...
Искам да гледам друг Мехди във втори сезон, дано...

# 109
от Бирсен:
Енгин Йозтюрк влиза в сериала

Цитат
🔥💣Энгин Озтюрк присоединился к касту сериала Твой дом твоя судьба / Doğduğun Ev Kaderindir, где он сыграет персонажа по имени Барыш. Он изменит жизнь главной героини в исполнении Демет Оздемир

https://www.tv100.com/tv100den-dogdugun-ev-kaderindir-bombasi-haber-514212

# 110
  • Плевен / София
от Бирсен:
Енгин Йозтюрк влиза в сериала

Цитат
🔥💣Энгин Озтюрк присоединился к касту сериала Твой дом твоя судьба / Doğduğun Ev Kaderindir, где он сыграет персонажа по имени Барыш. Он изменит жизнь главной героини в исполнении Демет Оздемир

https://www.tv100.com/tv100den-dogdugun-ev-kaderindir-bombasi-haber-514212

На Мехди му трябва конкурент за Зейнеп. Фарук вече не е😉

# 111
Нека му на Мехди. 😀
Енгин не е точно това, което искам, но върши работа. 😀

# 112
Енги най-вероятно ще е колега на Зейнеп. Това ми идва на първо четене.
Иначе идеята сезонът да е посветен на Мехди ми допада. Ако си спомняте промото от преди началото на сериала и двамата говореха пред психолога. В първия сезон винаги Зейнеп завършваше с монолог епизодите (без последния), а сега може да има такива монолози от Мехди Wink

# 113
Нека му на Мехди. 😀
Енгин не е точно това, което искам, но върши работа. 😀
Напълно съгласна, нека му е на Мехди, щом не оценява по достойнство Зейнеп! Аз харесвам Енгин Йозтюрк, надявам се ролята му да бъде положителна. Не зная какво са замислили в сценария, но ако Бенал вземе превес над Зейнеп, ако бъде подкрепяна от Мехди и семейството му, без да и бъде показано ясно и категорично къде и е мястото, ако след всичката любов и обещания на Мехди, той нарани и разбие сърцето на Зейнеп, аз предпочитам да се разделят докато Мехди не си научи урока!

# 114
Когато чуя за нов персонаж в любим сериал, винаги съм със смесени чувства. В Истанбулската невеста вкараха неудачно конкурент на Фарук и го изкараха навреме, без да му позволят да развали логиката и характера на героите. Дано и тук героите ни продължат да действат логично и новите герои да се впишат без екстремен натиск върху логиката на нещата.

Добре дошъл да ни е Енгин Озтюрк (напоследък предпочитам да изписвам турското ö само с О, а не с ЙО, защото ми е по-благозвучно. Да ме прощават привържениците на изписването с ЙО).

# 115
този новия не го искам като конкурент на мехди , - извинявам се ама така го чувствам сега
а и доста тривиално решение ми се вижда
/явно си "живея "" още с последния епизод , и  не  ми се иска да ми се развалят прекрасните впечатления /

# 116
  • Плевен / София
Енги най-вероятно ще е колега на Зейнеп. Това ми идва на първо четене.
Иначе идеята сезонът да е посветен на Мехди ми допада. Ако си спомняте промото от преди началото на сериала и двамата говореха пред психолога. В първия сезон винаги Зейнеп завършваше с монолог епизодите (без последния), а сега може да има такива монолози от Мехди Wink
Както се казва...негов ред е.А и вече си има личен адвокат, ако се забърка в неприятности Smirk Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
# 118
привет
аире Flowers Bouquet  нова фото сесия за  2- ри сезона ли/  , той в бяло но твърде сериозен ,вглъбен  тя в черно но ведра  , е поне и двамата са с поглед напред към ново ,дано да е на радост .

К сериалу #DogdugunEvKaderindir присоединились ещё два актёра Ayşegül Türkoğlu и Muhammed Fatih Ayhan каких персонажей они будут воплощать в жизнь на экране пока не известно

Скрит текст:

може да  стане ""тясно в къщата""  с трима нови Smile

и засмяната емине с наредилите се до нея  "весели аптекарски шишенца"'

да сложа и мамето султан  -къде без нейния колорит

# 119
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не знам колко още нови герои ще вкарват,  но по скоро да започват, защото всички стари се завърнаха и може да не спечелят от забавянето. Нали имат заснети серии, защо още се мотаят🤨

Общи условия

Активация на акаунт