ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
привет
катя ,да го пускат вече този фрагман ,че на демет и ""пораснаха " ръкавите ,на ибича брадата, до като го излъчат Smiling Imp

наз и тя ""мечтае за него между папурите ""Flowers Cherry Blossom

а кака мюжгянака / зейнеп/  не спира да поддържа форма -да е в бойна готовност People Runner

# 91
# 92
,този път не ни подведоха бавно ,но славно пристигнал фрага  ,мерси за руския превод , аире Heart Eyes
пленително нежни м.и.з .отдадени един на друг , достойни за възхищение
а тази бенал вклинила се между две слети сърца и си втълпила ,че с бебе , ще да ги раздели , / дано не и се осъществят подмолните и планове /. 
 чаровника фарук изглежда  огорчава  хубавицата  емине , тя е объркана ,тревожна

# 93
Добро утро! Hug
Благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus

Първо смятах, че това с бебето е прекалено, а сега- че Бенал е в къщата .
Тази жена няма капка достойнство.
Разбирам да се бориш за любимия, но ако се обичате и някой друг ви е разделил, или недоразумение, интриги... а тя вижда , че Мехди и Зейнеп се обичат, на какво се надява?!? Да изнудваш с детето си- това майка ли е ?!

За тази снимка рускините пишат , че е нова от сета...
Кога снима или е снимал филма Ибо, с друга визия е тук, в ролята на Искендер.

# 94
  • Плевен / София
А...Мехди започва да ме ядосва...
Айра❤

# 95
И фрагчето на български:
http://ok.ru/video/1973124270624

# 96
дани ,мерси за бг .суб. така още по добре се насладих на чувстветелноста на зиза  .и мехди  .той не  е изпуска от поглед  ,от прегръдките си  , усеща нейното дихание , душата  му  е изпълнено с любов , тя му отдава живота си , та  бенал ,колкото и да се опитва да го привлече с бебето  и да го държи за ръце   ,няма да му е на сърце .той само и предлага защита в къщата от бившия и мъж .нищо повече .  з. също  много точно  и показа ,че тя тук само пребивава.
 ако м.и з. напуснат общия дом,  -както и трябва , да си ""свият  самостоятелно гнездо""  ,то и сериала ще свърши / според мен /

# 97
Първо, много ви благодаря за фрагмана.❤️❤️❤️
Нямам търпение, няма да скучаем галиба.

И второ: аааа ма ха, Мехди много ме ядоса.
Това ли е единственият начин да защити Бенал?
Ясно, че трябва с нещо да ни уловят на въдицата, ама аз все пак да се възмутя. 😀

# 98
Привет, момичета

И аз да мина да се възмутя от "Бенал ще остане в този дом, докато...", ама отчитам как е притиснат Мехди. Детето му е застрашено, а него го носи Бенал. Заради детенцето, Бенал се намърда дето не ѝ е място. Много ми е неприятна, но нали трябва фон за силната ни и смела Зейнеп. Ето така се утешавам! Grinning

Нямам търпение за началото, въпреки че си харесах доста сериали и програмата започва да ми се пълни. Grinning
Особено Новият живот със Серкан Чайолу и Мелиса Аслъ Памук. Дано Домът има силен сезон, че конкуренцията за зрителския интерес е голяма.

# 99

ще си позволя ""да внеса"  малко позитивно настроение ,   и зад кадрово са като реално сем-во ,много ме радват мама и  щерка

заради тези очи, изпълнени  с  магнетичната обич  към жената на живота му ,  не мога да се сърдя на м. -за сега / извинете /
дани Simple Smile

# 100
Благодаря за споделеното! Hug
И аз нямам търпение за новата серия в сряда...предполагам, че на 16 започва!

последното интервю на Демет с бг. превод
https://tvseriali.bg/interview/ako-mozheh-shtyah-da-se-izbavya-ot-netarpenieto-si

За тази снимка рускините пишат , че е нова от сета...
Кога снима или е снимал филма Ибо, с друга визия е тук, в ролята на Искендер.

това е от филма за Мевляна/Руми, който снимаха, коопродукция, но му отложиха премиерата заради вируса.

# 101
привет с  "беличкия"  влюбен мехди / да са в ""тон"" с демет ,много е чувствена на предходната  снимка  -аире Heartpulse

подобен  да е и  светъл и чист  пътя   до домът им

Naz Goktan дала интервью для прессы и в своём репортаже она рассказала о сериале и взаимодействии с командой сериала #DEК , а также сказала несколько слов о Demet Özdemir

Наз: «Демет стала для меня ценным другом и прекрасным партнером. Мы хорошо ладим, понимаем друг друга даже без слов , и сила сцены исходит из этого доверия. Её рука всегда была в моей, она всегда поддерживала меня . Демет - преданный, искренний и добрый друг."

демет явно е любимка и на колегите си, чудесно е  ,че  поддържат  приятелски отношения .

# 102
Команда сериала #DEK приступила к съёмкам, ура!!!

ползотворна и приятна   работа на  целия екип  Camera

ибича ,все с разнообразни  возила   Bike  Tractor  сега очаквам да ""подпали""  тротинетката Thinking

# 103
Вижте го нашия щастлив татко.😀
https://www.instagram.com/p/CFICt3EDNY9/?igshid=1briyzxzok9d2

Тя Беналка на това и разчита. 😁

# 104
пепелче , казваш ласкавия вуйчо  ,той и мехди  може би ще е най -обичливия баща , но не и мъж на бенал / не вярвам с.ц. да намислят такъв сценарий /
 ден на целувките преди старта

Общи условия

Активация на акаунт