ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
благодаря ви  за споделеното ,  и за поясненията,  значи имаме шанс горкото бебе ,да има друг биологичен създател ,  но той ще е само това ,този изверг , не заслужава да е родител
 може би ,че бебето ще остане при м. з. в последствие , или наи -добре на  бенал да и "падне '' ухажор от някъде - нали влизат нови
но и погледите на мехди , във всяка една ситуация много добре отиграни ,
разбра ли се мюжгян защо се вцепени така  след като видя  рекламната табела на кафето ? . нейното роболепничене , "'привързване ' към бенал вече става банално и нагло - особено пък с грабването на парчето торта  в чест на кибрит .беше върхът
та сега доброто сърце на мехди събра двете маики на зиза - то се очакваше ,като я дадоха нермин как вкусва от вкуса на бедността ,но за неговата майка май нищо не се чу ,  може  артистката е излязла от филма

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:09 от kmaroo

# 196
Момичета, оставила съм си за десерт довечера, ако излезе на руски епизода.
После ще се върна да ви чета.

Рейтингът не ми харесва, обаче.
После ще гледам кой ни е изпреварил, явно Вратата се гледа повече, щото лек и романтичен.

# 197
ДОМЪТ В КОЙТО СЪМ РОДЕН
13 ЕПИЗОД
превод на руски език

https://vk.com/gunesyapimperevod?z=video-184743567_456239074%2Fb … _-83475167_753764

Вчерашняя 13 серия #DoğduğunEvKaderindir и хештег #ZeyMeh были в тренде стран Турции, Италии, Испании и Бразилии.

# 198
лили ,мерси за линка и на руската група също
пепелче,  "десерта  ти е сервиран , точно като по поръчка Smiley

ибича не скучае , ако са приключили снимките на сериала ,ги "запълва" с нови -  зад кадър ,за фотосесия

# 199
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Радвам се, че снощи не гледах онлайна....Аз не бих си причинила това, което прави Зейнеп....може да си добър, разбиращ, но нейното вече ми идва в повече.А Мюжгян ми идва да я хвана .....и да не я пускам...не се учудвям, че е останала сама....Бенал и тя....очи като плочи....имала мечта...да живее с Мехди под един покрев...е постигна си мечтата, но на гърба и за сметка на Зейнеп....Мехди и той големият защитник.....казва, че обича Зейнеп , но допусна Бенал да "превземе" не само стаята, леглото им, но и целият им живот....Никой не може да ме убеди, че няма друг начин да се опази Бенал...просто това е целта на Мюжгян и Бенал да стане на тяхното...че и недоволства първата, че втората била гостенка....че ако Бенал е влязла, като втора жена да го заявят открито....
Зейнеп неиздържа и каза някои неща и сега ще се съсипе от чувство за вина....по добре да си тръгне и дазапочне на начисто....Мисля, че новият и шеф ще се намеси осезателно....

# 200
Кмарче, захапах го като булдог епизода. 😀
Ех, Мюжгян направо ме изважда от обувките.
Бенал не искам да я коментирам вече.
Но Мехди, Мехди...
Ама те мъжете не мислят като нас, ако въобще мислят.

Продължавам с гледането...

# 201
пепелче ,браво на теб, дръж до финала Animal Dog2
моя ,"сладкиш"' ще почака ....Cake
Smile

Демет для журнала Part Magazine

# 202
Току-що приключих с епизода! Направо съм бясна!
За мене Мюжгян освен,че е лоша и злобна, си е абсолютно психо! Нормален човек не може да постъпва по този начин, още повече като вижда колко много вреди на брат си с думите си и постъпките си, може да не и пука за Зейнеп, но трябва да и пука за брат и!
Явно енгин Йозтюрк ще бъде г-н Баръш, шефът на Зейнеб! Признавам си, че след като видях на какво е подложена Зейнеп в този дом, ми се иска шефът и да се влюби в нея и в някакъв момент тя да отвърне на чувствата му. Растейки в дома на Нермин, възпитавана от нея, движейки се в общество на  успешни и богати хора,получила солидно образование, Зейнеп няма как да се впише в средата на Мехди, няма как да стане част от семейството му и живота му. Притисната от обстоятелствата и принасяйки себе си в жертва заради своето истинско семейство, тя влезе в живота му, повярва му, защото той подсигури дом и храна на родителите и, защото я подкрепяше в мечтата и да учи и завърши образованието си, защото беше рамото на което тя можеше да поплаче и да заспи успокоена в неговата прегръдка, беше му признателна и от признателност и благодарност го обикна! Тя не искаше любов като в приказка, искаше обикновено, но щастливо семейство....и той и обеща...винаги да я прави щастлива...!!!
Мехди още при първата им среща беше заинтригуван от нея, появи се едно момиче различно от всички, които е познавал до тогава, момиче с класа, облечено богато, със скъпа кола, но което не се замисли и миг дори, да стъпи в локвата, да се изцапа с кал, но да помогне на една бездомна, мръсна и душевно болна жена! Той потъна в очите на това момиче и си го пожела! Съдбата му даде това момиче! Ще успее ли Мехди да задържи момичето до себе си?!? Колко и какви грешки ще направи още, освен тези, че прибра Бенал в дома си, че не и даде ясно и точно да разбере къде и мястото в този дом, че дори и да е майка на детето му, не е негова съпруга и че позволява сестра му да решава кое как да се случва в този дом?!?
Не искам да коментирам Бенал, това същество не мога да го понасям от момента, в който се появи! И си мисля, че тя ще вкара Мехди в големи неприятности! Или тя, или Мюжгян, за която се разбира, че е имала някаква любов с този, на когото е кафенето! Тези две змии ще съсипят живота на Мехди, докато по тяхна вина не влезе в затвора или нещо още по-лошо, тези двете няма да мирясат!
Очертава се интригуващ втори сезон. Рейтинга и на мене не ми хареса, но знаем, че в сряда се излъчва и друг сериал, който набра доста зрителски интерес. Но тъй като и двата филма са с много различна тематика, надявам се зрителската аудитория на ДЕК да се завърне.
Стана много дълго моето писане! Дано сте имали търпението да ме изчетете! Благодаря ви! Спокойна нощ!

# 203
# 204

С Михре.

# 205
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Както каза и психоложката...на Зейнеп не и трябват врагове...тя си е най големият...Не ми се мисли как Мюжгян ще представи нещата пред Мехди, но Зейнеп беше права....Бенал използва детето, за да е около Мехди. тя си мислеше, че той и е в кърпа вързан, защото е бременна, но той не се отказа от Зейнеп...поне на думи....но за мен действията му показват друго....Ще видим какво са измислили СЦ, но ми се иска Зейнеп да спре да оправдава всички, а тя самата да се чувства притисната в ъгъла....Другият плужек Фарук явно ще "клекне" пред тати и ще започне паралелна връзка...дали Емине ще стои кротко....не ми се вярва.....тя няма нагласата на жертвен агнец....

# 206
Гледах серията на турски и на руски Simple Smile
Чакам превод и на български.
Много интересна серия.
Адвокатската фирма, където ще работи Зейнеп има офис в Америка.
Приемният ѝ баща нали замина за Америка, може би ще го открие?

Не разбрах какво стана с майката на Мехди? Тя се опитваше да внесе малко ред в къщи...

Тази стара любов на Мюжгян идва с проблеми- тя е стресирана.
И проблемите били за Мехди? Нали е негов сезон...

Емине ще се завърне в квартала, може би бременна...

Все си мисля, че е възможно бебето на Бенал да не е от Мехди, а от мъжът ѝ...
Много нови сюжетни линии могат да се открият.

# 207
  • Плевен / София

Не разбрах какво стана с майката на Мехди? Тя се опитваше да внесе малко ред в къщи...

мисля, че е заминала някъде....може и да бъркам...

# 208

За майката на Мехди казаха, че е отишла на село. Актрисата е възрастна и не искат да рискуват заради пандемията.

# 209

От руския превод се разбра, че майката на Мехди е заминала за родния си край.
Не бях прочела поста на Виктория , извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт