ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Това , с майката на Мехди съм го пропуснала, благодаря ви! Flowers Hibiscus

Тоалетът на Зейнеп Simple Smile

Блейзер с пуговицами , топ с кружевной отделкой и зауженные брюки с высокой посадкой (49,90 долларов США ) от @zara!
Наряд был дополнен поясом с цепочкой и звеньями от @ zara и часами Moody WWRC604 от @ welderwatch .
————
Стилист: @costumebydilsan @dilsanyelc

Султан преди 30 години Simple Smile

https://www.instagram.com/p/CF1SSQ3lhqi/

Кибрит Simple Smile Хелин Кандемир

Ибо Blush

# 211
Едвам вчера късно по нощите успях да изгледам новия епизод и бързам да си кажа, че много ми хареса! Паузата уби доста от скоростта на сериала. Започнахме да гледаме други проекти, да се вълнуваме и от други герои, но още с първите минути си припомних защо съм фен на ДЕК >>>

* Страхтно решение да пратят психоложката от "Стаята" в "Дома" - така с "изповедта" на Зейнеп направиха много елегантен преговор на първия сезон, защото предполагам много от хората вече не си спомнят кой кой точно беше.

* Играта на Демет истински ме разчувства. Знам, че има много хора, които ѝ се дразнят, но честно казано, мога да приема, че не им допада като външност или като поведение извън снимачната площадка, обаче да ѝ се отрича актьорския талант - еми, не го разбирам. В началото направо ме разплака. После също игра супер Heart

* Чудесна игра и от Ибо, както винаги. До него нареждам страхотните Хюля (Султан) и Сенан (Нермин). Едната с комичните си включвания, а другата с трагичните показаха висш пилотаж.

* Загатнаха се много бъдещи сюжетни нишки. Поставиха се много въпроси, които особено в контекста на турското общество са доста актуални. Тепърва предстоят изпитанията за всички герои и се радвам, че заедно ще ги следим Relaxed

# 212

с руски суб:
https://vk.com/turk.sinema?w=wall-83475167_754088
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_744769

Катя,
Цитат
* Играта на Демет истински ме разчувства. Знам, че има много хора, които ѝ се дразнят, но честно казано, мога да приема, че не им допада като външност или като поведение извън снимачната площадка, обаче да ѝ се отрича актьорския талант - еми, не го разбирам. В началото направо ме разплака. После също игра супер
Hands Plus1 Демет е прекрасна драматична актриса, както и комедийна разбира се!
Много талант има в нея! Heart

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:38 от Airra

# 213
Момичета, я вижте това.
Хич, ама хич не ми харесва.

https://www.instagram.com/p/CF2rLjgjhwA/?igshid=ogxtyugnw9xr

# 214
Добро утро !

Благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus
Очаквахме раздялата, но много е тъжно така...
Мехди се извъртя на 360 градуса.
Когато разбра за бебето, каза, че избира Зейнеп, а сега... пф, мъже...
Яд ме е , че Зейнеп не си тръгна по- рано, чакахме червен картон за Бенал, а стана обратното.

И аз харесвам Демет. Познавах я само като комедийна артистка, тук я преоткривам и като драматична, чудесно се справя!

# 215
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Мехди не заслужава Зейнеп. Да си остане при манипулаторките Бенал и Мюжгян.
Зейнеп заслужава да бъде на първо място в живота и сърцето на любимият.
Сега когато започва нова работа на Зейнеп не и трябва да има ревнуващ я от всичко мъж.

# 216
Добро утро! Flowers Hibiscus
Влизам в темата и ...фраг, който напълно потдвърди нашите очаквания за развоя на събитията оттук насетне, но си признавам, че за мене е и много разочароващ...
Лили с една дума е обяснила поведението на Мехди-"мъже", но аз не съм сгласна, има мъже и мъже, както и жени и жени!
Не мога да повярвам, че толкова много се промени Мехди! Поне да не беше правил тези категорични декларации, че въпреки детето, той избира живот със Зейнеп, че ще се грижи за детето, но Бенал няма място в неговия живот, че въпреки това дете, иска дете от Зейнеп, дете плод на любовта им, защото детето от Бенал е случайност, недоразумение, нежелано от него поне в онзи момент, капан, в който е хванат от жена, която не обича! Да не беше обещавал нищо на Зейнеп, да беше си "прехапал" езика тогава, когато и обеща красива, щастлива приказка!
Въобще не мога да си представя как се прощава такова предателство?!? Не случайна е приказката "веднъж предател, винаги предател"! Аз не бих се доверила втори път на такъв мъж! И много ми се иска Зейнеп наистина да поеме по своя път, да срещне истинския мъж,който да бъде любовта на живота и, да стане един успешен адвокат и да се случи така, че да се наложи тя да спасява Мехди от нещо лошо, в което се е забъркал с типовете, бивши "любови" на онези двете змии-Бенал и Мюжгян, заради криворазбраната му лоялност към тях!
Харесвам много Демет! Това момиче го заобичах като своя дъщеря, такива чувства поражда в мен! За мене тя един добър човек и в личния си живот! Абстрахирам се от всички жълтини, които се пишат по неин адрес! Колкото до таланта и на актриса, може, старае се, учи се. Доказва го и сега с тази си роля. Дано в бъдещите си проекти да попада на партньори с утвърдено име в киното, като Ибрахим, да работи с добри режисьри и продуценти, да си подбира добри сценарии, за да я гледаме все по-успешна!
Хубав, слънчев, усмихнат ден ви желая от сърце! Hug Two Hearts

# 217
Еее, Мехди не можа да надскочи махалата.
Не съм  го и очаквала, ама ми се искаше.
Заради Ибо. 😀
Наречете ме снобка, ама нямаше работа там Зейнеп.
Тъпата й майка 🥶 я натика в това блато и за съжаление З. все още е толкова неуверена в себе си и объркана, че дълго ще гледаме как я манипулират всички.
Интересно като е по действителен случай, как ли се е развила историята в книгата.
Щото аз свалям вече доверието от Мехди и хич не искам З. да му прощава и да се връща при него, макар да ми е ясно че за нуждите на сценария сигурно така ще стане накрая.
Но имам право да възроптая. 😀

# 218
Фрагчето с бг суб - https://ok.ru/video/2008650680864

Чакам раздялата им с нетърпение! Този Мехди това заслужава, ако фрагът не ни подвежда нещо. Чакам с нетърпение Зейнеп да не плаща с мъка за добрината си, а да намери утеха в професионалната кариера и в правене на добрини към хора, които ще ги оценяват. Искам да бъде далече от такова зло като Мюжгян, далече от мъж, който не може да я защити от зло като Мюжгян,  да бъде някъде, където ще оценят чистото ѝ сърце, всеотдайността ѝ, невероятната липса на егоизъм до степен да е сама враг на себе си, както каза психоложката от Червената стая.

Съгласна съм с коментарите на всички ви, момичета, напълно отразяват моите мисли!

# 219
Влизам в темата и ...фраг, който напълно потдвърди нашите очаквания за развоя на събитията оттук насетне, но си признавам, че за мене е и много разочароващ...
Лили с една дума е обяснила поведението на Мехди-"мъже", но аз не съм сгласна, има мъже и мъже, както и жени и жени!
Не мога да повярвам, че толкова много се промени Мехди! Поне да не беше правил тези категорични декларации, че въпреки детето, той избира живот със Зейнеп, че ще се грижи за детето, но Бенал няма място в неговия живот, че въпреки това дете, иска дете от Зейнеп, дете плод на любовта им, защото детето от Бенал е случайност, недоразумение, нежелано от него поне в онзи момент, капан, в който е хванат от жена, която не обича! Да не беше обещавал нищо на Зейнеп, да беше си "прехапал" езика тогава, когато и обеща красива, щастлива приказка!
Въобще не мога да си представя как се прощава такова предателство?!? Не случайна е приказката "веднъж предател, винаги предател"! Аз не бих се доверила втори път на такъв мъж! И много ми се иска Зейнеп наистина да поеме по своя път, да срещне истинския мъж,който да бъде любовта на живота и, да стане един успешен адвокат и да се случи така, че да се наложи тя да спасява Мехди от нещо лошо, в което се е забъркал с типовете, бивши "любови" на онези двете змии-Бенал и Мюжгян, заради криворазбраната му лоялност към тях!
Харесвам много Демет! Това момиче го заобичах като своя дъщеря, такива чувства поражда в мен! За мене тя един добър човек и в личния си живот! Абстрахирам се от всички жълтини, които се пишат по неин адрес! Колкото до таланта и на актриса, може, старае се, учи се. Доказва го и сега с тази си роля. Дано в бъдещите си проекти да попада на партньори с утвърдено име в киното, като Ибрахим, да работи с добри режисьри и продуценти, да си подбира добри сценарии, за да я гледаме все по-успешна!

Много точно казано, много точно написано - споделям на 100% целия текст!

Твърдият поглед на Мехди във втория фраг ме дразни до степен да намразя Ибрахим.

Момичета, имам един въпрос. На кого са последните думи във фрага: Ако трябва да съм друга, а не себе си, по-добре да сложа край на такава връзка.?

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 18:11 от mari08

# 220
Ех, сега на български още повече се вбесих.
Ама истински, не като за филм.
Мехди е аут за мене, иде ми да приключа със сериала, толкова се ядосах. 😀
Ама от чиста женска солидарност ще го гледам. 😀
Сега ще викам за Зейнеп. 😀

# 221
Здравейте! Записвам се да следя темата ви! Започнах ДЕК заради Демет,  но Ибо е просто чудесен и бих желала да следя и други негови проекти и какво се случва около него изобщо. Надявам се приемате и нови мнения 🥰
Колкото до фрага.. разочарована съм от Мехди. Какви обещания отправи към Зейнеп, какви мечти имаха.. голяма любов беше накрая на 12ти епизод. Много се обичаха, а с лека ръка захвърля всичко, което иградиха с много труд върху връзката си. Жалко. Разбирам го, дете му е, но... очаквах, че Бенал ще стъпе накриво и ще си замине от къщата, а става точно обратното. Аз също очаквах раздялата, но не толкова скоро. Радвам се, все пак, че Зейнеп този път не пожертва себе си и постави Бенал на мястото й както трябваше да направи много отдавна. Ядосвам се като гледам, но знам ,че и това е целта.
Аз също викам за Зейнеп! Давай момиче, постави себе си пред другите!

# 222
Пепелче, абсолютно сме в отбора на Зейнеп. Най-интересното е, че този път не съжалявам главната героиня, че ще бъде предадена от любимия мъж, защото самата тя е толкова силна, чиста, всеотдайна, жертвоготовна, че е диамант, който трябва да намери истински ценител.

Мехди е добър мъж, но моралният му компас се провали. Нероденото дете се оказа по-важно от жената до него. Не оцени диаманта. Да си вземе тогава манипулаторката и да си гледат детето заедно вместо с диаманта, която беше готова да обича детето му от друга жена.

Есенна магия, добре дошла. Ще ти казвам Есенче, за по-кратко. Hug

Мари, думите са на Зейнеп, според мен. Прилича на нейния глас.

# 223
Скрит текст:

Много точно казано, много точно написано - споделям на 100% целия текст!
Твърдият поглед на Мехди във втория фраг ме дразни до степен да намразя Ибрахим.

Момичета, имам един въпрос. На кого са последните думи във фрага: Ако трябва да съм друга, а не себе си, по-добре да сложа край на такава връзка.?
Според мене са на Зейнеп. Не иска заради Бенал да бъде потъпквано честолюбието и, не иска да се чувства излишна и пренебрегвана-та тя е законната съпруга!!! Като каква да го играе в този дом след такова отношение от Мехди и вечните подмятания на Мюжгян, присъствието на навлека Бенал и детето и?!?

# 224
Благодаря на всички за прекрасните коментари! Gift Heart
Прочетох ги с интерес, доставиха ми голямо удоволствие!

Дани, благодаря за фрага с бг. суб Flowers Hibiscus

Не само раздяла, развод също.
Демет да се отдаде на кариерата, а Мехди да си остане в кокошкарника!
Един ден ще прогледне, ще разбере каква е Бенал и ще съжалява.

Има ново интервю, от 3 октомври, ровя се в сайта но не мога да го открия.

https://www.hurriyet.com.tr/

Общи условия

Активация на акаунт