ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Хаха, момичета, сега като му скочихме на Мехди, взе, че ми дожаля за него.
Ама не много, де.
Ей тъй, някоя по-благородна сред нас няма ли да се застъпи и за него,
Но засега няма да съм аз. 😀
Щото пак се сетих  как  никога не е реагирал остро на простотиите на Мюжгян.

# 226
pepel_ot_rozi, аз ще му стана адвокат на Мехди /само защото харесвам Ибо Blush /

Много е объркан Мехди, от много страни го притискат, по задължение той е глава на семейство, който осигурява доходите да дома, отделно пое грижите за Кибрит, призна бебето и каза, че ще се грижи за него, Зейнеп и нейното семейство, хареса ми това, че подаде ръка за помощ и на Нермин... но по- мъжко е да държиш на думата си. Става въпрос за обещанията , които даде на Зейнеп.
 И неговото сърце прелива от доброта и желание да помогне на всички онеправдани- в работилницата има закуска и супа за бездомните, купува храна и я раздава на бедните в квартала / в първите серии/...
Сигурна съм в неговото пробуждане!
Мехди страда от добротата си, но не е глупав!
Искам го все още за Зейнеп, но преобразен!

Мисля си, ами ако и Зейнеп забременее от него!?!
И скрие това от Мехди!
Да роди и отгледа детето си, а Мехди , измамен от Бенал, остане сам....
Варианти много Simple Smile

Но каквото и да ни поднесат сценаристите, от сериала не се отказвам Wink

# 227
  • Плевен / София
Ама не много, де.
[/] Hands Plus1

# 228
  • Плевен / София
Ама не много, де.
Hands Plus1

# 229
Ама не много, де.
Щото пак се сетих  как  никога не е реагирал остро на простотиите на Мюжгян.
Аааа, ич тамън няма да ми дожалява за него! Обичахме го, изпадахаме в луда възхита само като се появеше в кадър Stuck Out Tongue Winking Eye радвахме се за любовта им със Зейнеп, имахме такива големи очаквания...а сега какво, на си ти куклите, дай си ми парцалките, айде духай супата докато ти дойде акъла на място! Rage
Знаеше през какво е преминала и преживяла Зейнеп, знаеше колко трудно тя му се довери, подари му сърцето си, нито веднъж не го излъга за нищо, от нея разбра, че ще става баща, докато онази повлекана Бенал  се криеше, манипулираше все живо около себе си, и сега Бенал, ами да си я държи в къщи, да и се радват всичките семейно барабар с него, даси живеят щастливо с дете, с племенник и да се радват на живота....толкова съм бясна...ама толкова съм бясна...
Лили, това за вероятното забременяване на зейнеп и аз го бях писала, какво ще прави тогава "отговорния" татко?!?
Значи имаш отговорности към детето, което ще ти се роди, но нямаш отговорности към детето, което си осиновил?!? Нямаш отговорности към законната си съпруга, в която си влюбен до уши?!? ..........Честно, не го разбирам! Защо може да поставя условия на Зейнеп, а да позволява на онези двете змии да се вихрят на воля?!?
Защо доведе и Нермин в дома си??? За да принуди Зейнеп да търпи Бенал ли? Ами това си е чисто изнудване! Непоискано добро не се прави! Не можеш да очакваш благодарност за такова добро, ако това целиш!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:53 от НиМуКа ТеЙоКе

# 230
И на мен не ми харесва накъде отиват нещата според втория фраг, но се очакваше, че с целия този "багаж", който Мехди е понесъл на плещите си, Зейнеп ще страда много Unamused

Редица въпроси изникват. Например, защо на кашона, който Мехди отнася нанякъде стои логото на новото "Умут" кафене. Какво крие в миналото си Мюжгян и по какъв начин то е свързано с брат ѝ?

Какво чака Зейнеп зад тази врата?

И къде се намира, когато затваря другата врата на Мехди?

Къде се виждат с Емине? и т.н.

Според мен, екипът ни е подготвил много хубави епизоди. Мисля, че личните позиции на Демет за насърчаване на жените и отстояване на правата им намира чудесна трибуна в сериала Heart

# 231
Браво Лили, добра защита. ❤️

Заради Ибо ще дам шанс и на Мехди, но  по- нататък. 😀
Нека се гърчи засега. 😀

# 232

Нека се гърчи засега. 😀

Заслужава си го Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
Вижте го.
Хич не му пука на нашия човек. 😀

https://www.instagram.com/p/CF4BfnYDEkr/?igshid=cs94egxcx7wm

А ето го  и епизода на бг.
https://m.ok.ru/video/2054277696020

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:32 от pepel_ot_rozi

# 234
Интервюто с Хакан Гендже за Хюриет, за което Лили писа:
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/ibrahim-c … o-algisi-41626722

Превод на английски: https://www.ibonorthamerica.com/post/i-brahim-%C3%A7elikkol-the- … nception-about-me

Сигурна съм, че и рускините ще го преведат. Ако попадна на руски превод, ще го сложа, ако някой ме изпревари, благодаря!

Преразказ по спомен. Сменял пеленки, когато е у дома, прекарвал повечето време с Али. Ходел с него в парка, хранели се заедно, заспивали заедно. Кръстили го Али, защото много от героите му носели това име и с времето той все повече го харесвал. Михре била най-голямата му подкрепа, понякога мислела за него повече от самия него.

С Демет било удоволствие да се играе. Дисциплинирана, талантлива, работлива.

Детектив Катя, интересни въпроси задавате върху фрага! Grinning

Цитат
А ето го  и епизода на бг.
https://m.ok.ru/video/2054277696020
Еха, браво на момичетата за превода!

# 235
Благодаря на екипа за превода на епизода Flowers Hibiscus

Още един линк с превода

https://vk.com/club113691288?z=video384415937_456239801%2Fe76c02 … l_wall_-113691288

Това е журналиста, който е взел интервюто на улицата, където снимат сериала Simple Smile

от Хакана😘

📜...Одно из самых успешных имён последних лет. Он рассказывает про свою жизнь так: «Моя - полная история». Он любит мужчину, которого видит, когда смотрит в зеркало каждое утро, но в своей карьере он не прячется за своим телосложением. Он говорит, что его три незаменимых ценности - это личная жизнь, искренность и уважение. Когда сериал, в котором он снялся (Дом, в котором вы родились - это судьба), начал новый сезон, мы встретились и поговорили с Ибрагимом Челикколем ...

Мы встречаемся на съемках сериала в Балате. Их сцена закончилась, они ждут нас в трейлере. Мы пьем холодный кофе и болтаем. У него сильная аура. Несмотря на то, что он, кажется, имеет жесткий характер, вы ловите наивного человека в нем в тот момент, когда он улыбается. Мы идем на улицы Балата для съемок. Все, кто видит его, оборачиваются. Те, кто хочет сфотографироваться, приветствуют и радуются, как будто они увидели друга, которого знают уже много лет..

Ето и интервюто на руски език!

‼ВНИМАНИИЕ‼ ПОЛНОЕ ИНТЕРЬЮ ИБРАГИМА ДЛЯ Hürriyet📜🔥👏🏻❤ЧИТАЕМ👇🏻👇🏻👇🏻

📜...Одно из самых успешных имён последних лет. Он рассказывает про свою жизнь так: «Моя - полная история». Он любит мужчину, которого видит, когда смотрит в зеркало каждое утро, но в своей карьере он не прячется за своим телосложением. Он говорит, что его три незаменимых ценности - это личная жизнь, искренность и уважение. Когда сериал, в котором он снялся (Дом, в котором вы родились - это судьба), начал новый сезон, мы встретились и поговорили с Ибрагимом Челикколем ...

Мы встречаемся на съемках сериала в Балате. Их сцена закончилась, они ждут нас в трейлере. Мы пьем холодный кофе и болтаем. У него сильная аура. Несмотря на то, что он, кажется, имеет жесткий характер, вы ловите наивного человека в нем в тот момент, когда он улыбается. Мы идем на улицы Балата для съемок. Все, кто видит его, оборачиваются. Те, кто хочет сфотографироваться, приветствуют и радуются, как будто они увидели друга, которого знают уже много лет..

❓Ж: Вам 38. Что изменилось в вас и вашем взгляде на жизнь?

‼Ибо: Наши старейшины говорят: "по мере того, как мы двигаемся, по мере того, как мы становимся старше, по мере того, как жизнь течет, многое меняется". Ваши ценности, удовлетворение, радости, печали, которые делают жизнь значимой, все развиваются со временем. Они все меняют смысл для нас.

💭...Все мои мечты были о баскетболе...

❓Ж: Как бы вы охарактеризуете последние 37 лет? Какая у вас была история?

‼Ибо: Если я сейчас этот Ибрагим, если я могу оставаться в определенном месте в жизни в результате определенных предпочтений, и я очень доволен этой ситуацией, причина для этого - 37 лет. Это моя полная история. Вы можете найти более чем достаточно того, что в нем есть, плюсов, минусов, слава богу.

❓Ж: Если бы вы увидели Ибрагима лет 20, что бы вы ему сказали?

‼Ибо: Никогда не сдавайся. Если вы не остановитесь, вселенная будет сопутствовать вам.

❓Ж: Ваш отец Сюхейл Челикколь(Süheyl Çelikkol) был хорошим футболистом. Вы тоже выросли со спортом...

‼Ибо: Мой отец был моим самым большим сторонником. Он всегда поддерживал и поощрял меня, когда дело касалось спорта. После этого началась моя баскетбольная жизнь. Отец всегда смотрел мои матчи в первом ряду. Таким образом, спорт всегда оставался важным местом в моей жизни при любых обстоятельствах.

❓Ж: Kocaelispor, вы играете в баскетбол в OyakRenault . Вы выходите на поле с молодежной сборной. 15 лет... Тогда причина перехода к актерскому мастерству заключается в том, что слава выглядела более привлекательной в те годы?

‼Ибо: На самом деле жизненный план в моей голове был совершенно другим. Все мои мечты и желания наконец стали связаны с баскетболом. Но в жизни все идет не так, как вы планировали. Честно говоря, я не знал, что такое слава и насколько она привлекательна в те годы, о которых мы говорили.
Моя (слава) была поворотным моментом. Я получил травму. И после этого случая я занялся актёрским мастерством.

❓Ж: Вы когда-нибудь сожалели о своем решении?

‼Ибо: Никогда. Я люблю свою работу и с энтузиазмом приступаю к каждой новой работе.

💭...Я вырос, видя тонкости женской души...

❓Ж: Поворотный момент в твоей жизни?

‼Ибо: Смерть моего отца.

❓Ж: После потери отца в 18 лет вы растете в семье где большинство женщин. Чему они тебя научили?

‼Ибо: Моя бабушка, мама и сестра стали самыми важными людьми в моей жизни. А потом моя жена ... Когда ты вырастешь с таким количеством женщин, ты научишься очень хорошо их понимать. Я также думаю, что, поскольку я вырос, видя тонкости женской души, мне стало намного легче сопереживать им(понимать их).

💭...Я хотел бы положить конец всякого рода насилию...

❓Ж: Какое самое большое заблуждение о вас?

‼Ибо: Восприятие мачо, оставшееся от персонажей, которых я играю. То, что я выгляжу физически сильным и изображаю персонажей с жестким темпераментом, создает неправильное восприятие. Возникает заблуждение, что я никогда не могу быть хрупким и эмоциональным. Но это не так.

❓Ж: Каковы ценности, о которых вы заботитесь больше всего в жизни?

‼Ибо: Уединение, искренность и уважение являются обязательными.

❓Ж: Что бы это было, если бы у вас был шанс сделать только одну вещь для человечества?

‼Ибо: Я хотел бы положить конец всем видам насилия.

❓Ж: Как вы проводите день, когда не работаете?

‼Ибо: Мы наслаждаемся днем, когда мы выходим на природу с семьей, проводим время с друзьями. В нашей повседневной жизни мы теряемся в хаосе города, и мы даже не можем этого заметить. Я прячусь в природе, когда замечаю это и получаю возможность. В природе есть что-то хорошее для меня. Я могу слушать себя.

💭...То, что чувствовать его крошечное тело, было слишком глубоким...

❓Ж: Вашему сыну девять месяцев. Что вы чувствовали, когда впервые взяли его на руки?

‼Ибо: То, что чувствовать его крошечное тело, было очень глубоким. Когда я держу его на руках, это похоже на то, что время останавливается, все становится бессмысленным, кроме него. Это такое неописуемое чувство, что я не могу описать это словами.

❓Ж: Почему вы назвали своего сына Али?

‼Ибо: Я носил имя Али в

нескольких персонажах, которых я изображал. В каждом из них мне нравилось имя.

❓Ж: И каково это-быть отцом?

‼Ибо: Быть отцом - это святое дело. Я тоже стараюсь быть достойным этого. Так же как и мой сын, я расту и меняюсь, когда я наблюдаю его взросление от момента к моменту. Сейчас я более сострадательный, умиротворенный и внимательный.

❓Ж: Вы один из тех отцов, которые МЕНЯЮТ подгузник своему ребенку и кормят его?

‼Ибо: Конечно да. Если я в тот день дома, то много времени провожу с Али. Мы вместе ложимся спать, вместе кушаем, отец и сын ходят в парк. Я посвящаю ему этот день как можно больше. Дети так быстро растут, что я не хочу упустить момент.

❓Ж: Каким будет первый совет, который вы дадите своему сыну о будущем?

‼Ибо: Я говорю:” мечтай, сынок, и верь, что твои мечты сбудутся".

❓Ж: Как вы думаете о способе воспитания своего сына как отца-мужчины, когда новости о насилии над женщинами находятся на повестке дня?

‼Ибо: Я не думаю, что это связано с методом или цепочкой правил. Поскольку насилие в любой форме недопустимо, у людей замирает кровь, когда дело касается женщин. Ребенок берет то, что вы ему даете, и его формирует то, что он видит вокруг себя. Мой сын Али родился в доме, где царили мир, понимание и сострадание, и продолжает расти вместе с этими ценностями. Я уверен, что он сохранит те же ценности, когда вырастет и станет взрослым.

💭...Интерес и восхищение, которые я вижу, - это часть моей профессии...

❓Ж: Как стать одним из самых привлекательных мужчин Турции?

‼Ибо: Я люблю мужчину, которого вижу каждое утро, когда смотрю в зеркало. Но меня это не очень интересует.

❓Ж: Насколько возможно для человека оставаться в здравом уме перед лицом такого большого внимания?

‼Ибо: Этот интерес, восхищение - часть моей профессии.

❓Ж: Честно говоря, каково было влияние внешности на вашу карьеру?

‼Ибо: Чем больше имидж влияет на карьеру, тем больше внешность влияет на мою карьеру.

💭...Признательность - важный источник мотивации...

❓Ж: Вы уже долго находитесь в этой профессии...за которой с интересом наблюдают на экране. В чем секрет?

‼Ибо: Я пытаюсь передать свой опыт персонажам, которых я изображаю, в их самом реальном состоянии. Мы гордимся таким вознаграждением. Получение признательности людей и быть любимым-важный мотиватор. Но кроме того, вы также должны верить, что делаете свою работу хорошо. Работать на это, работать, работать... Нужно работать без остановки для того, что вы хотите.

💭...Никакие трудности не могут победить любовь...

❓Ж: "Дом, в котором ты родился, - это твоя судьба" начал новый сезон на TV8. Есть ли у Мехди стороны, которые вы видите рядом с собой?

‼Ибо: Отцовское отношение Мехди заключается в том, что он был в роли отца своей семьи, потому что он потерял отца в раннем возрасте - одна из сторон, которые я вижу близкими мне.

❓Ж: Мы видим двух влюбленных из разных классов. Как вы думаете, любовь прислушивается к статусу?

‼Ибо: Никакие трудности не могут победить любовь...

❓Ж: Как вы стали дуэтом с Демет Оздемир?

‼Ибо: Я очень счастлив работать с Демет. Талантливой, дисциплинированной и трудолюбивой партнершей. Мы работаем с взаимным уважением, любовью и удовольствием.

💭...Любовь ведет человека к добру, красоте и истине...

❓Ж: Как любовь меняет форму с тех пор, как вы вместе(вместе с женой)?

‼Ибо: Любовь уступает место безусловной любви. Это тоже самое дорогое.

❓Ж: В чем секрет счастливого брака?

‼Ибо: Любовь, уважение, терпение.

❓Ж: Женщины оказывают большое влияние на жизнь успешных мужчин. Насколько Вас поддерживает Михре?

‼Ибо: Моя жена - моя самая большая поддержка. Тем не менее, иногда она думает обо мне больше, чем я. Её поддержка придает мне сил. Для нас это - быть семьей.

❓Ж: Если разделить жизнь на две, как до Михре, так и после. Как любовь влияет на мужчину?

‼Ибо: Вы знаете, женщины эмоционально сильнее мужчин. Я уверен, что вы можете напрямую отличить мужчину, чьей жизни коснулась женщина. Если есть любовь, изменения происходят намного быстрее. Любовь ведет человека к хорошему, прекрасному, правильному.

⚠⚠⚠ПЕРЕВОД ПОДГОТОВЛЕН ГРУППОЙ Ибрагим Челиккол I Ibrahim Celikkol I Oficial

https://vk.com/askturk

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:05 от Lilims

# 236
Наскоро имаше снимка в Инстаграм на Демет с Михре. Не знам някой дали я качи тук в темата.

# 237
Привет, момичета! Надявам се, че приемате нови хора Flowers Bouquet
Късно като кукувица се включвам и аз при вас, защото най-после дочаках да изгледам 13 еп. със субтитри...от колко отдавна го чаках с нетърпение!
Утре ще пиша по-подробно, но съм толкова настървена за обсъждане, чак сън не ме хваща...

След цяло лято гледане на Мистър Грешен, Почукай на вратата ми и т.н. леки и модерни сериали, тежката напоителна драма тук се оказа огромно предизвикателство към усещането ми за справедливост - бях отвикнала от това...
Всеки път щом Бенал се появи в кадър с лисичата си физиономия или Мюжгян завърти злобно очи и започне да мърмори, ми идеше да кресна.

След всичко преживяно в първи сезон, няма край тази злоба и завист.
Мюжгян има болезнено смесени чувства към брат си Мехди - хем го обожава като брат, хем част от нея има собственическо чувство към него, като към свой син, когото тя е отгледала с много жертви от нейна страна, за които сега очаква отплата под формата на зачитане на мнението ѝ като последна инстанция.
Animal DragonAnimal Pouting CatImpСамо не разбрах - защо още отначало така мрази Зейнеп? Дали затова, че в нея вижда всичко онова, което самата тя не е успяла да изживее - младостта си, образованието, светския живот...?
Защото ако се съди по консервативния им начин на живот и махленските привички, по-логично би било точно Бенал да не приема - разведена жена, по-голяма на възраст и т.н., а тя мрази младата си снаха и всячески се опитва да вгорчава дните ѝ.

Яд ме е, че майката на Мехди я нямаше, в началото споменаха, че е заминала някъде, надявам се да се върне - тя поне беше справедлива и на място - дай Боже всекиму такава разбрана свекърва! Flowers Herb

Добре, че беше Султанката да ме разсмива от сърце, малко облекчение в цялата напрегната обстановка.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 03:45 от BeaSnow

# 238
Дари, имаше две снимки на Михре и Демет, едната мисля, че е качена, но втората не е. Търсих я, но не я намирам нещо тази сутрин.

BeaSnow, добре дошла. И аз търсих отговор на въпроса откъде тази злоба на Мюжгян към Зейнеп. Моето предположение е точно защото тя вижда в нея жената, която самата е искала да бъде, но животът не ѝ е дал този шанс. Никога не е имала достъп до образование, кариера, самостоятелност, независимост. Тя е била майчица на брата и сестра си от млада. А застава зад Бенал, защото Бенал е от нейната кръвна група - неуспешно реализирана в любовта. Направила грешен избор в младостта. Подкрепяйки Бенал, тя сякаш се бори за себе си срещу всички намерили красива любов и приемане жени.

Жалко само, че скоро Зейнеп ще попадне в категорията на жените, неоценени от любимия мъж и принудени да си тръгнат заради собственото чувство за достойнство. Но Зейнеп отново е крачка пред другите две жени - макар и нерешителен и объркан, нейният мъж я обича и ѝ се възхищава.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 09:09 от Дданни

# 239

Ето и другата снимка на Демет и Михре.
Скрит текст:
Първата е в публикация  204

Общи условия

Активация на акаунт