ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
gostenka , евентуално да готвят някакво бомбастично  завръщане , или пък изчакват да отмине встъплението на конкурентите ,или да имат търпението да свършат летните който  имат зрителски интерес / до колкото разбирам / а може и да не им предоставят подходящо екранно време -мой предположения

# 121
  • Плевен / София
gostenka , евентуално да готвят някакво бомбастично  завръщане , или пък изчакват да отмине встъплението на конкурентите ,или да имат търпението да свършат летните който  имат зрителски интерес / до колкото разбирам / а може и да не им предоставят подходящо екранно време -мой предположения
Те си имат определен ден "сряда", в който за сега няма много сериали, за разлика от петъка. Да чакат да свършат летните сериали е несериозно, защото ако са с добър рейтинг могат  да останат целият зимен сезон, както беше с "Ранобудна птичка"....

# 122
gostenka , моля  прощавай  тъй като  не следя какво излъчват , нито пък рейтингите  ме вълнуват  / което за тв. бизнеса  е важно разбира се / и  сега разбирам , че така наречените летни  / не съм гледала такива / ,  продължават и последващ сезон.

# 123
  • Плевен / София
gostenka , моля  прощавай  тъй като  не следя какво излъчват , нито пък рейтингите  ме вълнуват  / което за тв. бизнеса  е важно разбира се / и  сега разбирам , че така наречените летни  / не съм гледала такива / ,  продължават и последващ сезон.
Няма за какво да се извиняваш....Досега имаха две обявени дати за започване...да видим ще спазят ли третата....

# 124
Почти съм убедена, че тази ще играе по-голямата сестра на Зейнеп - Гюлбин, която в последния епизод беше спомената цели 2 пъти Sunglasses

# 125
а така,  женското   царство около мехди ще се увеличи   ,ще се сдобие с още една ""сестра""

катя , за нея пък съвсем бях   забравила .

https://vk.com/feed?q=%23%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BC%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BA%D0%BE%D0%BB&section=search&z=video-111132277_456242625%2F572e49da69f425636e%2Fpl_post_-111132277_561868
подразбирам само последните  думи - много хубав ,ама какво ?

# 126
Наз (Емине) хвали Зейнеп (Мюжгян) колко добре изглежда - как се е хранила правилно, грижела се е за себе си, всяка сутрин се занимавала с гребане (наистина гребе мацката). Радват си се една на друга явно Simple Smile

# 127
катя , мерси за превода , прекрасно ,че цари разбирателство ,уважение в екипа , както казваш забавляват се , така много  леко се работи .

демет сее "сляла"" със синевата

# 128
Най-накрая имаме дата за старта на 2 сезон! Blush
https://twitter.com/dogdugunev/status/1308523411279360000

30 септ. Hands Plus1

.........................

..............
от реж. çağrı Bayrak

Ще бъде много добър сезон.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:23 от Airra

# 129
Здравейте Hug

Airra, благодаря за хубавата новина. Flowers Hibiscus
Имаме си дата вече - ще чакаме Blush

# 130
привет ,
 аире мерси  за инфото ,лили чудесно ,че си сложила тези прекрасни мигове

сет от вчера - мехди си превърта  броеницата ,но какъв ли буреносен облак се е  надвесил  над него  ,та е толкова сериозен .

зад кадър

беналка  е доста  щастлива / нали е до кандидат тате/ Smiley май не ще и гърмим шампанското  за раздяла - както казваше дани

# 131
  • Плевен / София
Айре, благодаря за новината...дано е последната такава дата...
Знаете, че никак не успях да харесам Бенал, като образ и от фрага е ясно, че ще ме нерви и през новият сезон.
Дано не развалят образа на Зейнеп, както на Наре в ДП.

# 132
По слухам, Зейнеп (Демет) войдет в серию «Кирмизи Ода» вместе с Мехди (Ибрагим). Они посетят психиатра доктора Ханхэма, чтобы рассказать свою историю и найти выход из сложной семейной ситуации. Чтобы было понятно, Зейнеп и Мехди выступят в шоу в качестве гостя. «Кирмизи Ода» в настоящее время является самым обсуждаемым шоу в Турции и имеет один из самых высоких телевизионных рейтингов.

/источник: https://www.instagram.com/p/CFb_YT-jeYa/?utm_source=i..

моля , би ли било възможно , ако някой гледа  тази продукция , да даде  тук линк  с превод / ако има такъв разбира се /   на  серията  с участието им./

Наш режиссёр Чагры Байрак обновил свою страничку в инста милыми закадриками подписав- " осталось совсем немного, очень мало ..."

явно са удовлетворени от работа си .

https://vk.com/feed?q=%23%D0%98%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BC%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BA%D0%BE%D0%BB&section=search&z=video-189161306_456240255%2Fdf6b563b25962b38eb%2Fpl_post_-189161306_9018

ах султан ханъм , голям образ си .

# 133
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/206 … sskom-yazyke.html
Червената стая с превод само на руски, за български превод не зная

# 134
ними ,мерси за линка , предполагам ,ще е вълнуващо  гостуването им в другата продукция

Общи условия

Активация на акаунт