ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!
Изгледах серията с руски превод....не съм очарована честно казано! Започва да ми омръзва това зацикляне на едни и същи персонажи, дразнещо е това, Мюжгян непрекъснато да излива змийската си отрова, а и самата актриса с това подскачане, въртене на очите, и някакви неадекватни движения, прилича по-скоро на психически неуравновесен човек, такова преиграване му хвърля, че чак се забравя! Дразнещо е и това, Бенал непрекъснато да снове с куфарите из квартала в отчаяни опити да "превземе" крепостта "Мехди"! Дразнещо е и това, Мехди да не знае на кой свят се намира, да не може да сложи на мястото им нито Бенал, нито Мюжгян, да тича при Нух като някой малоумен, сякаш сам не може да вдене какво прави и му се случва, че трябва някой друг да му дава съвети и да го учи как да постъпи! Нещо в сценария започна да се пропуква, не зная какви са им идеите за по-нататъшно развитие на филма, но започват да боксуват! Един Баръш бей надали ще бъде достатъчен, за да раздвижи кой знае колко действието! И накрая, ако и Зейнеп вземе, че прости на Мехди и се върне в тази къща отново, язък! Мога да приема да му даде шанс, Мехди да тръгне на психолог и да видим една положителна промяна в него, но през това време Зейнеп да живее отделно, да се развива в работата си и ако любовта им е наистина толкова силна и издържи на изпитанията и времето на раздяла, накрая нека да бъдат заедно!

# 481
Добро утро Hug

Испания е закупила правата за излъчване на Съдбоносен дом Blush

В руския форум коментират, че тази снимка е от бракоразводното дело или от кабинета на психолога.

Демет си е купила в квартала  Zekeriyaköy къща на два етажа, с басейн и градина, за четири милиона турски лири.

# 482
Снимката на Мехди е по-вероятно да е от кабинет на психолог или адвокат. Обикновено стените на съдебните зали изглеждат по друг начин. Освен ако не е в коридора пред залата. Така си мисля, но може и да греша, разбира се.
Можете ли да ми обясните защо Джемиле и Нух се страхуват да кажат на Мехди, че се искат?

# 483
Снимката на Мехди е по-вероятно да е от кабинет на психолог или адвокат. Обикновено стените на съдебните зали изглеждат по друг начин. Освен ако не е в коридора пред залата. Така си мисля, но може и да греша, разбира се.
Можете ли да ми обясните защо Джемиле и Нух се страхуват да кажат на Мехди, че се искат?
За да не го прихванат Карастанчовите и да изпрати Нух-разкрасен на среща с докторите в някоя болница!

# 484
За да не го прихванат Карастанчовите и да изпрати Нух-разкрасен на среща с докторите в някоя болница!
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
То това ясно, ама ... Нали Нух му е приятел. Защо да не бъде гадже/мъж на сестра му. Или в махалата така обичат да си живеят - в страх от нещо. Като няма от какво - измислят си.
Хайде Бурхан - кръвен враг, ама не харесваме и приятелите си ли?

# 485
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
То това ясно, ама ... Нали Нух му е приятел. Защо да не бъде гадже/мъж на сестра му. Или в махалата така обичат да си живеят - в страх от нещо. Като няма от какво - измислят си.
Хайде Бурхан - кръвен враг, ама не харесваме и приятелите си ли?
Защото на Мехдито все нещо не му отърва, ама какво - никой не знае, че и най-близките му даже, пък ние се чудим как аджеба не сме го разгадали тоз човек цял първи сезон.

# 486
Всъщност доколкото разбирам, Нух и Джемиле не искат да бъдат видяни/хванати заедно, докато не кажат на Мехди. Първо да му кажат, после да стане ясно, че са заедно, а не обратното. Но на мен и тази постановка ми създава истински грижи. Нух разрешение ли трябва да му иска да хареса Джемиле, не може ли плавно да развият отношения и когато са готови, тогава да кажат. Ако междувременно Мехди разбере, да приеме, че са чакали да се уверят в чувствата си, че са искали да изживеят първите трепети насаме или някакво друго логично и нормално обяснение. Но явно в махалата за да харесаш някого, трябва да искаш разрешение от семейството ѝ, както и жената - да харесва и да бъде харесвана не става без предварително разрешение.

Понякога се чудя и мая на турската семейна психология. Далечна ми е, това със сигурност. Но сериалите, в които бягат от типично турската философия за живота, не се гледат много, много. Снощи беше финалът на любимия ми "Нов живот". Модерно и съвременно звучене, въпреки че проблемите с насилието в семейството няма как да са модерни, те са постоянен рак, който разяжда обществото, независимо дали биячът е в костюм, или в работнически дрехи. Но нямаше подслушване зад врати, нямаше лошата свекърва, нямаше клана, който има пипала навсякъде като сицилианската мафия. Нямаше цял епизод пред болницата, или в затвора, нямаше сърцераздирателен мелодраматизъм. Просто една красива история за любов сред лъжата и насилието.

Не казвам, че Дома е типична турска драма, но това залитане със саможертвата на Мюжгян, за която ще иска отплата цял живот, това залитане в кръвната вражда, залитането в това какво ще каже Мехди като разбере - ами в повечко са!

# 487
Сега догледах серията на руски и се сетих къде ми куца сцената с извинението на Мехди.
Факта, че е коленичил, ама само с единия крак. Това е повече рицарска поза, със съхраняване достойнството на коленичилия. Израз на почит и уважение пред правостоящия. А Мехди трябва да покаже осъзнаване и смирение
След всичко, което натвори трябваше да е коленичил и на двете и навел глава, щом искрено се разкайва уж.
За това може би не му вярваме.
Все си мисля, че Зейнепка ще му прости, а пък Бенал ще мести куфара пак, даже не успя да се разположи.

# 488
Привет и хубав петък!! Blush
аз си чакам бг. превода, но ви чета с интерес!
от Бирсен>
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1322138154166603778
екранните приключения в сериала продължават с пълна сила.
към каста се присъединява Ayşe Akın, в 18 серия.

# 489
Тази може да е сестрата на Зейнеп или пък може да е свързана с кантората на Баръш Rolling Eyes
Важното е, че ще има нова линия в сериала Wink

# 490
# 491
  • Плевен / София

Браво на Зейнеп....Сега или Мехди наистина ще започне да  се променя и да се  се бори за Зейнеп, или ще върти броеницата и ще вика "кардашъм"

# 492
Ехааа, браво на Зейнеп! Дано само не се окаже нечий сън това, въпреки че съвсем действително си изглежда. И Нермин е в съда Heart От друга страна, Баръш бей така в неформална обстановка със Зейнеп... по какъв повод може да е? Става все по-интересно.

Между другото, не ми е ясно как снимат сериите. Онзи ден излезна снимката на Ибо с това сако от развода и Демет с черното костюмче, а ужким имаха няколко епизода резерва в случай на повторна карантина... Не ми излизат сметките нещо.

# 493
Момичета, нямам профил и не ми се отварят линковете. Има ли го  в оригинал някъде качен?

# 494
  • Плевен / София
Ехааа, браво на Зейнеп! Дано само не се окаже нечий сън това, въпреки че съвсем действително си изглежда. И Нермин е в съда Heart От друга страна, Баръш бей така в неформална обстановка със Зейнеп... по какъв повод може да е? Става все по-интересно.

Между другото, не ми е ясно как снимат сериите. Онзи ден излезна снимката на Ибо с това сако от развода и Демет с черното костюмче, а ужким имаха няколко епизода резерва в случай на повторна карантина... Не ми излизат сметките нещо.
Тези снимки може да не са правени в момента, а и  той сигурно няма 100 костюма и да не повтаря при обличане....
Момичета, нямам профил и не ми се отварят линковете. Има ли го  в оригинал някъде качен?

https://www.youtube.com/watch?v=Uf5IspksaFM
но е без превод

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 00:19 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт