Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Рени Heart права си, ние не разбираме.
Въпросния спойлер от от Айшето

Гледах снощи клипчета от Карата, на съвсем друго ниво са нещата там. Ехеее, какви диалози имаше Heart Eyes Ще нагледам новия сериал на сценаристките, макар актьорския състав да ми е леко анти.

# 181
Дано тази нелепа, на фона на случващото се, прегръдка е в главата на някой от героите.

Joy
Нека се прегръщат хората, няма лошо. Още са в шок след целия стрес Smirk
Тази прегръдка не ми е проблем, но ако СЦ  си мислят, че ще ми е достатъчна за стръв, много са се излъгали.
Безумна повтаряемост на действията. Дано да вкарат реално вълнение, че иначе те губят Smile
Най- смешно ми стана, като видях линейката да вкарва Наре в конака Grinning Сетих се, че там лежи мъж с тежка черепномозъчна травма, който току що излезе от кома, там е и стопанката в изключително рискова бременност със всички необходими уреди,  сега вкарват и Наре с огнестрелна рана Joy КАжи честно Joy
Какви болници, какви пет лева!
Поне един да беше хоспитализиран за разнообразие.

# 182
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, аз отдавна съм се примирила с мисълта, че нищо не разбирам Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ми се правят сравнения с Карата, защото положението ме натъжава много. Нека си вървят по избрания път създателите на Дъщерята. Дано да знаят какво правят. На нас ни остава да гледаме или да не гледаме.

Джули, бягат от клишето с болницата... То вярно, че конакът е заприличал на лазарет - Каврук, Санджар, Наре Grinning

# 183
Значи ще има четирима лежащоболни, така ли Joy Направо да легализират дейността.

Нова снимка от арабките на Несли и Кадир с приятели

Тук малко са прояснили снимката, че снимано с Нокиа с фенерче

И от Кадир в сторито му

Новият, 4-ти брой на Hadsiz

https://instagram.com/stories/neslihanatagul/2388506012929538339 … hid=11tv5fcw3ssxr

Гости са Canbay&Wolker
Не съм запозната с творчеството им, не слушам такава музика, но сигурно имат интересна история, щом са при Неслихан.
В архивната рубрика си спомняме за Зеки Мюрен.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 13:02 от Еванджелин

# 184
  • София
Еви, в продължение на твоят пост за новия 4 брой на онлайн списанието "БЕЗ ГРАНИЦИ", на Несли.
Нейните нови гости са  младите рап певци Джанбай и Волкер.  

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 18:08 от БлагаВест

# 185
  • Яко в Матрицата...

Любим момент 😍

# 186
Рени Heart Eyes

И още един, много сладка като ревнува Нихито Grinning

офффф хахаха

# 187
Рени Hug Еви Hug
Прекрасни моменти от Карата .Като ги гледам още повече искам да удуша СЦ на Дъщерята Rage

# 188
Присъединявам се отново в темата, ще изгледам новия епизод, но нещо не останах особено впечатлена от фрагманите, надявам се на някакво логично развитие, но в този сериал всяка логика май липсва.

# 189
  • София
Нашата красива принцеса

# 190
Хелоу, мацки Kissing Heart

Отбивам се набързо за да пусна малко снимки на патроните с комшиите JoyHeart
Съвсем пресни, от тази вечер са снимките Heart Eyes

# 191
  • София
Каква наслада за очите са тези двамката Еви. Каква е тези трапеза опъната на улицата  
Толкова са земни, затова и са толкова обичани. Двамата все ги канят на маса. Не остават без приятели.
Най ми хареса снимката, на която Неслиханче си облизва пръстите от баклавата  

На тази снимка пише:  Започнахме да се събираме"
Какъв ли е поводът  

А на тази: Кварталът ще спечели

Двамата ни сладурковци

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 00:02 от БлагаВест

# 192
  • София
Вторият фраг към 18-ти епизод на ДП заема първо място в тренда на You Tube, като само за 1 ден е събрал повече от 2 милиона последователи

# 193
Девойки Hug Леко спам, но в графата бивши колеги...
Фрагмана на Великите Селджуци. Обърнете внимание на Екин Коч Heart Eyes

https://twitter.com/oo_99e/status/1301595099328139265

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 22:22 от Еванджелин

# 194
Еви Hug , въобще не е спам , нали Екин е наше момче , партньор на Несли Simple Smile , тук си пишем всичко , каквото си поискаме !
Моля те , ''хвърли '' го това в Ябълковата тема ( аз не успях Satisfied ), ние ще го коментираме дори и само по фрагове ( не знаем дали ще понесем шалварите Stuck Out Tongue Winking Eye ) , нали Севда ще участва .

Общи условия

Активация на акаунт