Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 003
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Точно така  - Гидьо без бой - няма да бъде даден : )

# 631
Стига бе, Рени Grinning

# 632
  • Яко в Матрицата...
Ми така де, нека да има един истински злодей в дизито. Гедиз е идеален, поне няма да е толкова невзрачен като Акън.

# 633
Рени Hug , не искам Гедиз да стане лош . Нека си остане такъв великодушен джентълмен и европеец на фона на другите туземци там Grinning
Наистина фотосесията е особена и Несли е още по слаба там , но 3-4 кг + биха и били от полза Grinning
Много е хубава на снимките от новия епизод .Този сиви зелен топ много отива на прекрасните и очи Flowers Four Leaf Clover

# 634
Ох, момичета не знам за вас, но на мен много ми липсва Нихан. Този сериал е трагедия.

# 635
  • Яко в Матрицата...
Ох, момичета не знам за вас, но на мен много ми липсва Нихан. Този сериал е трагедия.
На мен целият сериал ми липсва Cry

# 636
Представям се Емир в конака на Ефетата , седнал с тъщата , брата на Нушка и с останалите Stuck Out Tongue Winking Eye
Hug Направо се смея сама като откачалка Heart Eyes

# 637
Представям се Емир в конака на Ефетата , седнал с тъщата , брата на Нушка и с останалите Stuck Out Tongue Winking Eye

И пуска типичните си лафове Joy
И аз се развеселих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638

И пуска типичните си лафове Joy
И аз се развеселих Tired FaceStuck Out Tongue Winking Eye
Да , пуска си лафовете ,ама ония нищо не разбират.Joy

# 639
  • Яко в Матрицата...
Емир няма как да си го представя в тази обстановка. Той направо като принц ще е сред тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 07:57 от Reni - BG

# 640
  • Яко в Матрицата...

Ашк идва, легендарна ашк... Чули са феновете и им дават това, което чакат 20 сериии.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 07:56 от Reni - BG

# 641
Дано само да не е в съседната на Менекше стая Head Band

Добро утро Kissing Heart

# 642
  • Яко в Матрицата...
На скалите ще да е, според мен.

Нека да се радват феновете, тъкмо ще гледат и може и рейтингът да се вдигне още.

# 643
Хади иншаллах озаман Sunglasses

В Туитър питат Аджун, къде да кандидатстват, да поканят Наре Челеби в Червената стая Grinning

Две принцеси водя аз Heart Eyes

# 644
  • Яко в Матрицата...
Страхотни принцеси Heart Eyes

В червената стая няма да й помогнат на Наре. Ашк й трябва на нея, някой да държи ръката й. По-точно Санджар да й държи ръката. Ако се целунат наистина, ще стана фен на НарСан. Валла Grinning

Общи условия

Активация на акаунт