КАУФЛАНД - тема 44

• 62 874
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Дали е  качествено спалното бельо на Дилиос и на Дитекс.

# 362
Дали е  качествено спалното бельо на Дилиос и на Дитекс.
Не. Изкуственяк.

# 363
  • София
Кауфланд доставят с foodpanda.. Днес от друга тема във форума разбрах, не знаех аз..
За Пловдив го виждам като възможност, но не знам дали навсякъде може Blush
Вчера разгледах какво предлагат. Крайно ограничен асортимент и без промоциите! Например от котешките тоалетни предлагат само тяхната марка и то малката опаковка. За храните да не говорим!

# 364
Кое му е супер ?

Четири града само.

# 365
За мен е супер, после ще си увеличат асортимента.

# 366
А пълен ли е асортимента,който предлагат през foodpanda?Защото на ДМ е доста ограничен и по добре да си ходя в магазина.Иначе с удоволствие бих се възползвала и спестила гъчканицата в Кауфланд,при нас е страшно вечер.

# 367
А пълен ли е асортимента,който предлагат през foodpanda?Защото на ДМ е доста ограничен и по добре да си ходя в магазина.Иначе с удоволствие бих се възползвала и спестила гъчканицата в Кауфланд,при нас е страшно вечер.

Два поста над твоя е отговорено.

# 368
  • до най-прекрасния мъж
Туристически обувки скоро да са пускани в Кауфланд?
Преди около два или три месеца имаше. Не са добра идея.

Взех си около нова година. От 40 лв бяха намалени на 20. Ползвах ги навън в снега и на работа, не ги жалех. Пролетта бях боса - изкараха 3 - 4 месеца. Избиха си цената. Миризмата няма да я споменавам.

За тая зима пак ще си търся трекинг обувки, но няма да са от К. Похвалиха ми лидълдските но се чудя.
Ако имах финансовата възможност, но нямам, бих си взела от Декатлон. Най - евтините започват от 60 лв.
Декатлонските наистина са скъпи, но точно с едни от 60 лв карам вече 6-та година. В началото ги носех само по планините, после си ги оставих за работа и си купих други за планинските ни разходки. Носех ги 3 години от октомври до април. Още са здрави, единствено проблемът е, че вече стават само за сухо време, защото започна да им пропуска мембраната. Потрябва ли ми здрава и суха обувка, само от Декатлон взимам. Избиват си парите и карат по доста години.

# 369
Какъв е смисъла да пускат доставка като са пуснали в 4 града. Много тъпо...

# 370
Току що установих, че пелени на Памперс в Кауфланд - Надежда няма. Защо пускат тогава промоции на неща, които нямат?!

# 371
  • София
Току що установих, че пелени на Памперс в Кауфланд - Надежда няма. Защо пускат тогава промоции на неща, които нямат?!
От Кауфланд Надежда съм много разочарована, миналата седмица нямаха от жълтата диня , не им били пратили от централния склад....

# 372
Какъв е смисъла да пускат доставка като са пуснали в 4 града. Много тъпо...

Явно пускат пробно и затова е само в големите градове и то доста малко неща.
На мен обаче идеята ми харесва. Надявам се нещата да се развият и след време да има доставка и до по- малките населени места. Аз лично нямам нищо против да си поръчвам онлайн. Пазаруването на основни хранителни продукти за мен е досадно задължение и мразя навалицата в магазините, особено по празниците. Много бих се радвала, ако мога да избегна това. Засега обаче няма да ме огрее, защото май food panda не правят доставки извън Пловдив.

# 373
На Т маркет онлайн магазина е най-добър в момента, има голям асортимент, включва и промоциите, в София доставката е безплатна, като има минимум 30 лв.

# 374
Оо и аз бих се радвала. С малко дете съм и с него пазарувам и е ад понякога. Дано по-бързо го направят и в по-малките градове.

Общи условия

Активация на акаунт