КАУФЛАНД - тема 44

• 62 880
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Халвата Брей не ми хареса особено

# 346
Туристически обувки скоро да са пускани в Кауфланд?

# 347
  • София
Не знам, но видях в брошурата на Лидл. От 24-ти са.  https://www.lidl.bg/bg/c/imash-li-lyubima-pteka/c1587/w2

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:45 от Тaня67

# 348
Телевизорът, който купих за мама, бил дефектен Cry техниците от кабелната дошли да си сменят кабелаците и да сложат нов приемник, защото старият телевизор бил с незнамкакъв изход, а новият - с друг, и се оказало, че има изгорели пиксели и някакви бели лампи светели... Та в крайна сметка включили пак стария. Пфффф, ще го върна или подменя, разбира се, ама много тъпо ми стана от липсата на късмет и че пак ще се разхождат техниците (не дават друг да им пипа кабелите) .

# 349
Явно се случва често с всякаква техника. Преди малко една жена обясняваше, че пералнята й протекла на първото ползване.

# 350
  • shumen
Техника от К не купувам затова.а само от магазин за техника.

# 351
Нещо, което се надявам да бъде полезно на повече хора, на мен ми върши отлична работа. Има сайт с брошури, в който са налични и старите за голям период назад и човек може да хвърля по един поглед и да се ориентира кое кога е пускано. Има много магазини, но тук ще сложа линка с Кауфланд. Ето го: https://www.promooferti.com/tag/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4/

# 352
Направих баница с кори на Брей, стана превъзходна Simple Smile

# 353
  • София
Техника от К не купувам затова.а само от магазин за техника.

Аз пък обратно - каквото може да се купи от К го предпочитам.
Ако не ми хареса - връщам без проблем.
Скъпия си купи акумулатор за колата, умря  на 9тия месец - върнаха му парите и взе нов.
От магазин за техника са ми правили проблеми с видимо неизправен уред.
Изкараха ни някакви аборигени, които не могат да го включат и подкарат.
Телевизора от К. работи вече втора година.

# 354
Кауфланд дават и една година допълнителна гаранция. Познати имаха проблем с нов телевизор, купен от магазин за техника. Изглежда е калпаво съвременното производство.

# 355
Техниката е на късмет.
Заради третата година гаранция предпочитам К.

# 356
Ние бяхме взели преди години микровълнова от Кауфланд, развали се между втората и третата година и ни върнаха парите.

# 357
Направих баница с кори на Брей, стана превъзходна Simple Smile

Супер.

Кюфтетата на Брей са ужасни.

# 358
Преди около два или три месеца имаше. Не са добра идея.

Взех си около нова година. От 40 лв бяха намалени на 20. Ползвах ги навън в снега и на работа, не ги жалех. Пролетта бях боса - изкараха 3 - 4 месеца. Избиха си цената. Миризмата няма да я споменавам.

За тая зима пак ще си търся трекинг обувки, но няма да са от К. Похвалиха ми лидълдските но се чудя.
Ако имах финансовата възможност, но нямам, бих си взела от Декатлон. Най - евтините започват от 60 лв.

# 359
Кауфланд доставят с foodpanda.. Днес от друга тема във форума разбрах, не знаех аз..
За Пловдив го виждам като въъзможност, но не знам дали навсякъде може Blush

Общи условия

Активация на акаунт