КАУФЛАНД - тема 44

• 62 795
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ОК си е...просто му махнаха кислородните избелители с новата опаковка...и си стана прах за цветно, вместо прах за бяло. ☺
Благодаря много!

# 511
Дева, на снимката ти изглеждаха по-къси- и на мен са ми дълги якетата. И едни прави, не виждам вталяване... Confused Зеленикавото е мъжко- без качулка е и пише "Herren".
Нямаше детски маски... Flushed Дали ще заредят пак утре?

# 512
Течният сапун Тео, който е намален сега, дали е много разреден, някой ползвал ли го е?

# 513
Течният сапун Тео, който е намален сега, дали е много разреден, някой ползвал ли го е?
Купувам само такъв и съм доволна от всички аромати. Гъсти са доста в сравнение с Медикс.

# 514
  • София
Изобщо не е рядък, заредих от жълтия.
При нас в Младост 3 имаше Персил прах само за цветно, сензитив не, но пък него го открих във Фантастико и се запасих добре.
Забравих Мерси-то обаче, та утре пак.

# 515
Пъпешите тази седмица въобще не стават за ядене. Веднага отиде в кофата за боклук.

# 516
Долче, значи правилно съм видяла от пръв поглед, че са като чували.
На снимката изглеждат къси, нямаше как да ги окача, за да се види дължината.
Абе не стават.

Джинджифил си купих, отдавна не бяха го намалявали.

# 517
Дева, да. На мен изобщо не ми отива такъв модел тип чувал. Лидълските много повече ми харесват.
На какво мирише жълтият Тео? Сега сме с лилав Медикс и съм доволна.

# 518
  • Варна
Спестихте ми ходенето до К, ще чакаме лидълските якета.

# 519
Лидълските по спомен са около 35 лв. Дали не бяха и 39 лв.

# 520
  • Варна
Е, по-скъпи са, но са по-хубави кройки. Все пак не го вземам за нивата това яке.

# 521
  • София
Дева, да. На мен изобщо не ми отива такъв модел тип чувал. Лидълските много повече ми харесват.
На какво мирише жълтият Тео? Сега сме с лилав Медикс и съм доволна.
Гербер е жълтия Тео, много приятен аромат.

# 522
Детските маски са ужасно малки. Пише че са от 7 до 12г..но на моя почти 10г син не можах да я сложа. Оставих касовата бележка майка да я върне довечера.

Шлемове имаше на 9.99 лв.

# 523
Пилешкото филе от брошурата българско ли е?

# 524
Е, по-скъпи са, но са по-хубави кройки. Все пак не го вземам за нивата това яке.
Joy
33-35 лв ми се върти за късото олекотено яке, по-дългите май бяха по повече...
Моята дъщеря мисля ще се побере в маската, ако не са много стегнати ластиците. Но тя е с фина структура и глава /издължени лице/. Обаче само за момчета имаше снощи останали...

Общи условия

Активация на акаунт