КАУФЛАНД - тема 44

• 62 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Слушай мъж ти...звучи като разумен човек 😜..той и за тиганисимото май имаше др.мнение 😛

Кой тиган? Stuck Out Tongue Winking Eye

Грил тигана много го ползваме. Дори ММ Grinning

# 496
  • София
Сензитивът вече е без избелители.
Тете, моля те да ме просветлиш какво имаш предвид. Трябва ми прах за цветно, от който да не ми избеляват тъмните дрехи.
По принцип въртя Персил и Ариел (прах) за цветно, ама нещо напоследък не съм съвсем доволна.
Някак оставам с впечатлението, че този - сензитив - не е ОК според теб...

# 497
ОК си е...просто му махнаха кислородните избелители с новата опаковка...и си стана прах за цветно, вместо прах за бяло. ☺

# 498
Ще пиша за маслото шом го отворя. Мисля, че за тази цена си струва, дори и да не е като президент.
Ще взема едно за проба, а Президент имало промоция само за вторник  в Т маркет на 4 лв 250 гр,който иска може да се възползва все още

# 499
Дева, якето отдясно (зеленото) дамско ли е? Heart Имат ли поне лека вталеност?

# 500
Някой ползва ли джезвето на Брио? Добро ли е като качество?

# 501
Джезве не съм,но нож,тиган и тенджера имам и съм доволна

# 502

Мъжките само без качулка ли са? Обърна ли внимание?
Сега като гледам картинката май дамските с качулка са били нахвърляни при етикета за мъжките....
Щото гледах тъмно сини.... Joy
Ако ходя пак ще погледна по-внимателно и ще търся надпис Herren.

# 503
Моля, някой да ми припомни за сиренето "Елена"? Кое беше читавото? Имаше обсъждания за някакво с надпис. По принцип не го купувам, но майка ми взела от "Билла" и го харесах, но не знам дали е същото, което сега е на промоция. Ще се радвам на всеки жокер. Wink

# 504
Това в кутиите май е по-добро от насипното.
Иначе в кутиите май е един вид.

# 505
  • На изток от Ада
Да, и аз отворих днес това в кутията, харесах го.

# 506
Долче, якетата са като шуби, без вталяване. Зеленото е дамско, тютюнево е. Не е лош цвят.
Аз искам къси, вталени, като Лидл-ските.

# 507
Ще ги погледна все пак. Аз не искам прекалено късо, но пък е желателно да е вталено, че да не стои празно около талията...много ми хареса цветът. Ако не, ще чакам лидълските (но те бяха и на друга цена май).

# 508
Аз искам да не е късо, да е вталено и да има качулка 😸

# 509
Качулка има, не е късо, но не е вталено.
Всъщност може и да има леко вталяване, но мен дължината ме отказа и не гледах повече.

Общи условия

Активация на акаунт