КАУФЛАНД - тема 44

• 62 792
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Не видях аз за момчета. За бебета - да. На 12г с маска с корабчета...много яко....

# 526
  • Русе
По повод маските, това видяхте ли го? Grinning

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Типично по детски. Хареса ми! Smile

# 528
  • Варна
Мен ме кефи идеята за маска с корабчета, пак като не е Елза Laughing Моето също е с фина структура и тясна глава, сигурно ще му станат. Обаче ММ докато отиде сигурно кьорава маска няма да е останала.

# 529
Кажете после  дали са им станали.
То и моето е с неголяма глава...но хич не можах да му я сложа.
Нюню са.

# 530
Здравейте, момичета!
Как са тетрадките в Кауфланд? Плътност на листите и яркост на печата на редовете ме интересува.
Сега разгледах брошурата и харесах някои неща - моливите, несесер обикновен с цип, прозрачните папки джоб.
И да не е само въпрос - спреят за фурни е хубав и Clin за стъкла.
Маски детски има и в Била - такава с корабни кормила Simple Smile Ластиците и на техните са зад главата.

# 531
По 5 бр си струват ценово- 60 и 80л...редовете са ок..не са черни като лидлските.
Аз взех от 60листа..към 3 лв да бяха 5бр. Обвити с фолио и петте заедно.

# 532
Малко спам покрай тетрадките,
Скрит текст:
нормално ли е за трети клас да ни искат тетрадки по математика с широки редове??? Thinking В първи клас искаха големи квадрати, във втори- малки квадратчета, а сега- с широки редове?! Thinking Дали не е някаква печатна грешка?

# 533
Още във втори клас - втория срок почнаха по математика да пишат на широки редове.

# 534
Не dolce miele, няма печатна грешка.И моя син тази година е в трети клас, и на него тетрадките по математика трябва да са с широки редове.

# 535
ok, значи ще погледна тетрадките, ако стигна в тоя дъжд.
Както са казали и преди мен - широки редове по Математика не е грешка за трети клас. При нас прескочиха малките квадратчета даже. Директно втория срок на 2-ри клас започнахме с широки редове. И аз съм с третокласник.

# 536
Момичета, много ви благодаря Blush Беше ми неудобно да попитам учителката Grinning Значи от тази година ще ни трябват само един вид тетрадки- което е добре. Ще ги погледна в Кауфланд.
Детски маски вчера нямаше никакви- само етикет с цена...Предполагам, че (както с маските за възрастни) по някое време ще заредят добре- ще почакаме...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 22:27 от dolce miele

# 537
  • Бургас
Във втори клас на нас ни искаха тетрадки голям формат с карирани листи, за трети клас не знам, чакам родителската среща.
🤔

# 538
  • Варна
Въх, навсякъде различно, добре че не съм купувала тетрадки.
Вчера взехме една детска маска, доста стегната наистина. Става му на моя, но той е на 8, до 12 не знам дали би се побрал в нея Mr. Green И ми се струва, че сам трудно ще я намества...

# 539
Моят не можА да я навре сам. А като я махах как пищя..скубеше му...па ушите щях да му откъсна..мани мани. Мъка.

Общи условия

Активация на акаунт