КАУФЛАНД - тема 44

• 62 785
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм с по-кръгло лице като типаж и моите ластици с времето се поотпуснаха леко- предполагам, така ще е и с детските маски. Blush Майка ми е по-дребна от мен и на нея пък още отначало маските и бяха широки...

# 541
Мъжките якета са без качулка, разгадах ги днес. Има само зелено / жълто при нас...

# 542
Днеска да похваля момичето от информация на Кауфланд - Студ. град. Купих продукт, който си мислех, че е на промоция, но не е - момичето ми върна парите, отиде да го върне да ми даде всъщност продукта на промоция и отиде на касата да го маркира, за да не се редя аз в голямата лудница в часовия диапазон 18,00 - 19,00 часа. Simple Smile

# 543
Днеска да похваля момичето от информация на Кауфланд - Студ. град. Купих продукт, който си мислех, че е на промоция, но не е - момичето ми върна парите, отиде да го върне да ми даде всъщност продукта на промоция и отиде на касата да го маркира, за да не се редя аз в голямата лудница в часовия диапазон 18,00 - 19,00 часа. Simple Smile
АресАла те е момата. Sweat Smile

# 544
  • София
Любезни са в Ст. град, по мои наблюдения. Много често виждам и управителя да подрежда стелажи, да обикаля залата и да помага на клиентите.

# 545
И в нашия е така.
Управителката винаги помага някъде.

# 546
При нас на информация са едни киселячки, ако не е нещо спешно не си ги причинявам. Управител не знам кой е.

# 547
# 548
  • Пловдив
Ще ходя за Персил и Шаума Simple Smile

# 549
Напоследък брошурите са много еднотипни. Персил си взех съвсем скоро, пак го пускат.

# 550
Здравейте,
кебапчетата и кюфтетата на *Брей* стават ли за ядене?
До сега вземахме от месарницата до вкъщи, но много развалиха качеството Sad

# 551
  • Карлово
Ще ходя за Персил и Шаума Simple Smile
Шаума верно ли? Гола водичка е според мене, а дори не съм претенциозна.

# 552
И аз не харесвам Шаума. Само сухият им шампоан върши работа. Другите не ми вършат работа.

# 553
Здравейте. Някой има ли такава прахосмукачка? От доста време ги заглеждаме, но се чудим дали ще чисти прилично? https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … _id=00091031.html

# 554
Цветоулавящи кърпички си харесах.

Общи условия

Активация на акаунт