КАУФЛАНД - тема 44

• 62 782
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък шампоан Здраве с хума. В ДМ е над 7 лв за този грамаж

# 556
От години установих, че няма смисъл да давам пари за скъпи шампоани.
Българските са доста добри.
Най-много ми харесва Тео, сменям ги.

# 557
Аз използвам Сиен от Лидъл за 2 лева, също и оранжевият им шампоан от около 500 мл за около 2-2 и нещо цена (по спомени). Много съм доволна- не съм погледнала в Кауфланд дали имат аналог ...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 16:42 от dolce miele

# 558
Да, и аз съм доволна от Сиен.

# 559
  • Пловдив
Купувам мъжки Шаума, против пърхут.

# 560
Здраве с Хума си взех преди малко намален от Лили.
Случайно влязох днес в Каугланд и много харесах олекотените якета. Ако някой види синьо дамско 44 номер В София, моля да ми пише.

# 561
Май писах наскоро - кюфтета на "Брей" са гадни.

# 562
  • до най-прекрасния мъж
От Шаума се отказах преди много време, след като ми направи ужасен дерматит на скалпа. Тогава ползвах зеления със 7 билки. Едва си оправих кожата, люпеше се доста дълго на големи люспи и сърбеше ужасно. Години преди това го бях ползвала и ми харесваше. Но последния път беше кошмар. От 3-4 години мия с турски Хед енд Шолдърс, нямам проблеми. Но и от други шампоани съм нямала такъв проблем, както с Шаумата.

# 563
Момичета, имаше ли днес в Кауфланд дини по 0,29 лв.? Някой купи ли си или беше рекламен трик? Към 13,30  в Младост 3 нямаше никакви следи.

# 564
Мистик, имаше едни шампоани Милва, български, и такъв за пърхут имат.
В аптеките, евтини и много добри са. Аз съм ползвала с хинин.

# 565
Към 17 часа в Банишора нямаше диня. Заради нея ходих.

Пиринското 2 л пред входа, в брошурата и големия червен етикет е 1,85 лв. На каса ь маркират на 1,79 лв.

# 566
Цял ден хората грабят по 5-6 дини, няма как следобед да има.

# 567
Дини има но пенсионерите в 8 часа  нападат и грабят и след това не зареждат.

# 568
  • София

Пак пенсионерите са виновни. Simple Smile Колко дини може да носи един пенсионер? Защото моята леля като си купи 1 кофичка кисело мляко и 1 хляб и се замисля дали да си вземе и килограм домати, защото не може да ги занесе до вкъщи. А диня е абсурд да си купи. То и аз купувам само на парче от най-близкия магазин.

# 569

Пак пенсионерите са виновни. Simple Smile Колко дини може да носи един пенсионер? Защото моята леля като си купи 1 кофичка кисело мляко и 1 хляб и се замисля дали да си вземе и килограм домати, защото не може да ги занесе до вкъщи. А диня е абсурд да си купи. То и аз купувам само на парче от най-близкия магазин.

Абсурд да са пенсионерите, по-скоро са търговците на дребно, които товарят 2-3 колички с дини на тая ниска цена и после си ги продават на 60-70-80 ст/кг, не веднъж съм виждал тази практика и с кенчетата бира "Пиринско"

Общи условия

Активация на акаунт