КАУФЛАНД - тема 44

• 62 769
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Диня цяла и аз избягвам да купувам вече. На парче, за да видя каква е. Иначе режа вкъщи и се ядосвам, че пак тиква ми се е паднала.

# 571
  • Бургас
Дини има но пенсионерите в 8 часа  нападат и грабят и след това не зареждат.

Пак пенсионерите са виновни. Simple Smile Колко дини може да носи един пенсионер? Защото моята леля като си купи 1 кофичка кисело мляко и 1 хляб и се замисля дали да си вземе и килограм домати, защото не може да ги занесе до вкъщи. А диня е абсурд да си купи. То и аз купувам само на парче от най-близкия магазин.
Мъжът ми вчера ходи рано да пазарува и пред магазина са чакали основно пенсионери. Загледал се в една баба случайно и после на касата същата тази баба имала в количката 7-8 дини поне. И аз се зачудих как ще ги носи, като ми каза, но факт. Грабели са яко дини, при все че са били едни доста дребнички, според него. Та, не че са виновни пенсионерите, но че основно те са изкупили заредените количества, не е невероятно Wink

# 572
  • Варна
Вкъщи една голяма диня я ядем няколко дни, много ми е чудно къде ли един пенсионер съхранява 5-6 дини?...

# 573
В мазето издържат дълго на студено. Като е разрязана се развалят по-бързо. Не са само пенсионери, много хора пазаруват в събота.

# 574
При нас пенсионерите ползват колички на колелца и товарят здравата. А дините могат да оцелеят мнооого дълго на хладно в мазе. Знам за една баба, на която дини в мазето се намираха до януари чак, заредени в края на лятото.

# 575
Виждала съм и пенсионери да излизат с пълни колички и отвън да ги чакат с кола. Но естествено, има си и доста други пазаруващи в събота. Не са само пенсионери.

# 576
  • София
Здравейте момичета, имате ли отзиви за този фотоепилатор на Филипс от тази седмица, дали си заслужава, тъй като цената е приемлива, а пък има и 3 години гаранция, а навсякъде е по 2 години.

# 577
Инстантното кафе К-класик бива ли?
Скрит текст:

# 578
  • Карлово
Здравейте момичета, имате ли отзиви за този фотоепилатор на Филипс от тази седмица, дали си заслужава, тъй като цената е приемлива, а пък има и 3 години гаранция, а навсякъде е по 2 години.
Добър е.Ако си се замислила за такъв. Брат ми си взеха. Но чак да се обезкосмят трайно - не са.
Дъщеря ми има с повече представки на двойна цена и тя не е станала като делфинче. Но космите и изтъняха значително за година употреба.
На моята зона, за която го ползвах - никакъв ефект.
Кафето е по-слабо от NESCAFE.

# 579
  • Стара Загора
Преди време, когато реших, че искам фотоепилатор, направих проучване, четох  тук във форума мнения, и стигнах до заключението, че не ми трябва фотоепилатор с много приставки и без кабел и че този модел ще върши същата работа като по-скъпите на Филипс и затова си го взех от предишна промоция на същата цена.

# 580
Добър е,моят е със същите параметри,но на Филипс.Важно е обаче и какви са космите на желаната зона,защото ако са черни и тъмни ще трябват повече процедури.Както те посъветва и Сиси,потърси темата във форума и прецени дали ще ти върше работа.Другият вариант е да вземеш и пробваш и ако не си доволна за месец да го върнеш.

# 581
  • София
Благодаря ви много за съветите, момичета. Мисля да го взема, пък винаги мога да го върна в рамките на 3 години.

# 582
Еха...три години ще го ползваш преди да го върнеш ли?

# 583
  • Варна
Инстантното кафе К-класик бива ли?
Скрит текст:

За мен лично става. Но аз го пия с мляко, правя си капучино. Устройва ме като цена/количество Grinning

Ако има как някой да ми го купи, че хич не ми се ходи в КФ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Мисля да го взема, пък винаги мога да го върна в рамките на 3 години.
Това по добре да не го беше споменавала.

Общи условия

Активация на акаунт