КАУФЛАНД - тема 44

• 62 765
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Ха-ха-ха, 3-те години са, за да ти го отремонтират/сменят, ако се развали и да ти го върнат да си го ползваш със здраве 😁, а не за да угаждат на капризите на някоя кифличка - искам го..не го искам.👸 Можеш да го върнеш до 3 месеца, сигурно това искаше да напишеш. 😉

# 586
Инстантното кафе К-класик бива ли?
Скрит текст:

Майка ми пие такова, казва, че е слабичко, тамън да не и вдига кръвното.

За фотоепилатора не мога да дам мнение, но аз лично от фотоепилация не видях грам файда. Лазерната даде по-добър резултат.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 10:12 от Дидичка

# 587
Благодаря ви за отзивите за кафето. Заслужава си да го пробвам Simple Smile

# 588
Бебешки намаления забелязани в Кауфланд Русе Липник
Скрит текст:

# 589
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Не съм убедена на 100%, за това се допитвам до вас. Подариха ми смарт часовник, който не ми влезе в употреба ( изгубва връзка с телефона ). Запазен е с всички аксесоари, дори и предпазното фолио на дисплея си стои. Искам да го върна, но е закупен от друг град ще го приемат ли ? Не са минали още два месеца.

# 590
Звъннете на националния на кауфланд и питайте най-добре.Касова бележка нали имате?Връщала съм,но само в същия клон и не мога да помогна с друго.

# 591
Може рекламация, щом не работи добре...за нея си имате 3 години.
За връщането - не съм сигурна. Зависи от управителя.

# 592
  • София
Да, само ако има проблем, не да го ползвам и да го връщам след това.

# 593
За 3-те месеца нали знаете? Даже по уредбата га анонсират. Отиваш където ти кефне и връщаш, ако имаш касова бележка.

# 594
  • Плевен/Пловдив
Благодаря Ви.
Свързах се с нац. телефон отговориха ми, че на място в магазина да отида и управителят да прецени за връщането. Е отидох до магазина, а там едно сърдито и конфликтно момиче. Аз се бях подготвила. Кой ви изпрати, ми то си има процедура не може така. И едни такива дълги разговори. Накрая ми върна с отвратителен жест парите. Определено Лидъл ме спечелиха от Кауфланд нищо с гаранция.

# 595
  • Варна
Аз откога ви казах, че КФ е селски магазин Joy,
съответно, така са свикнали и да обслужват...

# 596
Май по-скоро си зависи от служителя, отколкото от веригата. Аз пък от Лидл останах разочарована. Пуснаха ми рекламация за нещо, което не може да се поправи, чаках 1месец да ми звъннат. След като мина срока отидох да видя какво се случва и управителката троснато ми говори и ми върнаха парите. В Кауфланд до сега синаги са ми реагирали веднага.

# 597
Ами на мен пък политиката на Лидл за пускане в продажба на върнати артикули, които не са проверени ,не ми харесва ...

# 598
Май по-скоро си зависи от служителя, отколкото от веригата. Аз пък от Лидл останах разочарована. Пуснаха ми рекламация за нещо, което не може да се поправи, чаках 1месец да ми звъннат. След като мина срока отидох да видя какво се случва и управителката троснато ми говори и ми върнаха парите. В Кауфланд до сега синаги са ми реагирали веднага.

Веднага ти го отремонтират на място ли?

За рекламация срокът си е месец.
Дали подлежи или не на ремонт преценяват в сервиза. Не управител.

# 599
Аз откога ви казах, че КФ е селски магазин Joy,

Да, такава селения правят клиентите в нашия филиал, че ви е слаба фантазията.

Общи условия

Активация на акаунт