КАУФЛАНД - тема 44

• 62 748
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Ние затова ходим там в много краен случай - трябва да са пуснали нещо супер невероятно на прИмоция, че да ги уважим с присъствието си Joy

# 601
Тиганче ли...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 602
  • Варна

Виж как знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Бях си наумила, че искам уок тиган, ама нещо размислих. Освен ако не пуснат някой суперкачествен за 10 лв Joy

# 603
Аааа..уок значи ...ще пуснат....😃

# 604
Киса, какво му се чудиш на уока? Grinning Взимай Брио Металика като пуснат (нашият е Брио с бяло керамично пикритие и е супер, серията Металика я пуснаха по-късно)...Много е удобен.
Честно казано, и в Кауфланд пускат връщани стоки за продажба, виждала съм...аз изрично им казвам, ако нещо е дефектно- понякога дори не са питали.

# 605
Май по-скоро си зависи от служителя, отколкото от веригата. Аз пък от Лидл останах разочарована. Пуснаха ми рекламация за нещо, което не може да се поправи, чаках 1месец да ми звъннат. След като мина срока отидох да видя какво се случва и управителката троснато ми говори и ми върнаха парите. В Кауфланд до сега синаги са ми реагирали веднага.

Веднага ти го отремонтират на място ли?

За рекламация срокът си е месец.
Дали подлежи или не на ремонт преценяват в сервиза. Не управител.

Не се е стигало до сервиз, връщали са ми парите.

# 606
Ако е било в трите месеца - връщат пари и на двете места.

Но вие споменахте рекламация..а то е друго.

# 607
  • София
Аз днес си върнах моя фотоепилатор модел 1997 в Кауфланд, защото още на 10-та минута отново загря и много се ядосах( в другата тема отдавна писах че ми загрява)
Не ми се занимаваше с рекламации и се възползвах от опцията в Кауфланд за връщане до три месеца. После си купих нов и готово!
Дано този да е ок!

# 608
От скоро ползвам уок тиган Тефал купен от Кауфланд, около 20 лв. беше на промоция, много съм доволна. Това е най-използваната вещ в нас. Преди все в тенджери готвех, сега ми е много по-лесно!

# 609
  • Пловдив
Е...? Кога е имало Тефал за 20лв, че и уок?

# 610
Май по нова година

# 611
На Брио са много хубави тиганите, потвърждавам, имам 2 вида, и двата много си ползвам и харесвам

# 612
  • Варна
Аз на Брио имам грил тиган, редовно го ползваме, доволна съм.

Тета знае Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Моите тигани всичките са на тефал,бяха на някаква промоция 50 процента като ги взех преди 2 години.Не са мръднали.Грил имам,трите различна големина,този за палачинки и уока.

# 614
  • Пловдив
Ама да уточним кой Тефал...от черните отвън или от червеникавите? Понеже вторите да по-скъпия вариант и май по-качествени....че имам от черния и отдавна е надран и за хвърляне, беше 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт