КАУФЛАНД - тема 44

• 62 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
От червените са моите,не знаех че има разлика в качеството,мислех че са просто лимитирана серия в този цвят 😁

# 616
От червените са моите,не знаех че има разлика в качеството,мислех че са просто лимитирана серия в този цвят 😁

Малко оф топик. Как почиствате тигана отдолу? Моите стават целите пожълтяли и не смея да търкам силно , за да не надера покритието.

# 617
  • до най-прекрасния мъж
Малко оф топик. Как почиствате тигана отдолу? Моите стават целите пожълтяли и не смея да търкам силно , за да не надера покритието.
Търкам с хлябна сода, когато видя, че е пожълтял отдолу. Нищо му няма, все пак не е отвътре, дори да се изтърка, не е страшно.

# 618
С нищо специално не ги търкам,директно в миялната,там съм с течен сомат и съм доволна.

# 619
Е*а ти чистия тиган - това си помислих и аз. Явно в течния сомат е ключът, защото и моите стават на гадни петна.

Онзи ден купих от гъбите на промоция и никак не ми харесаха! Напълно безвкусни бяха. За пръв път ми се случва толкова скапана гъбена супа да направя.

# 620
  • до най-прекрасния мъж
Аз нямам съдомиялна, затова действам със содата. Но никога не оставям тигана така с дни, защото се изпича и няма махане. Зацапа ли се отвън, търкам овреме.

# 621
Кога ще излезе новата брошура Blush

# 622
Утре

# 623
Он лайн ги качват рано събота сутрин.

# 624
Има си ред тука, събота, за кафето. Heart Eyes

# 625
  • Варна
Здравейте,  дами! Да попитам, някоя от вас да е печелила от играта " оцени своя филиал"? Как се свързаха с вас? Ако само сте отговорили на имейла им, после потвърдиха ли ви, че всичко е наред,  или направо ви изпратиха ваучера?

# 626
Направо изпращат ваучера по куриер.

# 627
Получаваш имейл и после по куриер го изпращат.

# 628
# 629
Благодаря за брошурата. Това вкусно междучасие изглежда супер, иска ми се и на мен,  да съм на училище.

Общи условия

Активация на акаунт