КАУФЛАНД - тема 44

• 62 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Нищо ново, нищо необичайно...от доста време едни и същи неща.

# 631
Буквално нищо не набелязах от новата брошура. Може да взема едни банани, колкото да не е без хич, ако въобще успея да се вредя.

# 632
Аз може да отида за олио, кромид лук (ако има малки глави), плодови млека и кроасани.

# 633
  • Русе
Аз мисля още сутринта в понеделник да мина. Набелязала съм тетрадки голям формат за тийнейджъра. Взех му от Джъмбо само 10-12, но едва ли ще му стигнат. Ако съдя по четирите учебника, дето трябва да купим, публикувани на сайта на училището му - ще са му много Joy
Шампоан Палмолив за дъщеря ми ще взема. И май това е.

# 634
  • shumen
Благодаря за брошурата.Тетрадки и кроасани и аз набелязах.

# 635
Мишка ще си купя.

# 636
и аз мисляда купя мишки,банани и разни други неща

# 637
От чушкопека доволни ли сте?

# 638

Не го загледах много, но ако е троен, имам го от минали години. Девет дена, осем часа, както гласи един лаф. Бавно загрява, не го ползвам.

# 639

Чушкопек нямам, но ползвам най-обикновена скара с реотани. Събира към 7-8 чушки наведнъж и става много по-бързо от чушкопека.

# 640
  • Стара Загора
Някой с мнение за пасатора с чопър?

# 641
Банани-зелени при нас,кроасани супер мекички, взех и мишка,доволна съм и ако ходя пак ,че забравих шампоана- Палмолив доволна съм от него, ще взема още една мишка.Само я бутам и се чупи хаха.

# 642
Мишка купих.
Банани, хубави са, лимони, фурми.
И сладолед Галакси. Simple Smile

# 643
  • Русе
И аз сутринта на прибежки минах и купих шампоан Палмолив, 3 тетрадки ГФ, че нещо май не ми харесаха и една опаковка филтри. На плод-зеленчука беше пълно с пенсионери. Като цяло преобладаваха в магазина, дори и по път до там, а и после до работа все пенсионери с колички пълни от Кауфланд подминавах.

# 644

И сладолед Галакси. Simple Smile
Н е ги яж. Пълни са със Е-та и хидрогенирани мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт