КАУФЛАНД - тема 44

• 62 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Картофите в мрежичка от миналата промоция нямат сваряване. Ще ги бухам в тенджерата под налягане .
И съседка ми се оплака от такива картофи.

# 646
Аз ги сварих без проблем за пюре

# 647
Имаше мрежички на различни производители.
Предния път взех Компир и ни харесаха.
Сега взех немски. Имаше и от бг производител, но не бяха на компир.
Още не съм ги готвила, че имаме от старите.

# 648
Да похваля пилешкото филе от витрината, нито е воднисто както тези в тарелка да варират грамажите, страхотно за цената си. Взех 2 кг за фризера да си имам до следващата промоция.

# 649
Да предупредя, че мишките са голямо дърво, не че очаквах кой знае какво за 3 лв. Трябваше ми нещо временно за 1-2 месеца, но няма как да си мъча ръката дори за това време - бутоните се натискат трудно, скролът също се ползва с усилие... Може би ще свърши работа само на някой, който сяда на компа за 10 минути на ден или има много яки ръце Simple Smile))

# 650
И аз ги загледах и ми се видяха груби някакви.Имам от тяхно предно пусканв без кабел,към 8 лева мисля че беше и съм много доволна.Скролерът също леко трудно се въртеше,но с времето се "смаза" и сега е супер.Ама как го обясних само 😆

# 651
Хмм аз пък съм доволна от мишката,лесно се върти и нямам проблем с бутоните.Стара защото я бях изпущала доста пъти ,беше развален скролерът и не хващаше на моменти.Днес дори взех още една да имам резерва.

# 652
Сигурно си от тези със здравите ръце, евала! Grinning
И аз съм доволна от пилешкото филе. Попълних и запасите с шампоани Палмолив, много добре ми се отразяват на косата. Да попитам за зехтина Costa de España от утре - евтин ми се вижда за това количество, дори и на редовна цена... Хубав ли е?

# 653
И аз си харесах мишката. За цената си е бомба.

# 654
Моята не съм я отворила.
За резерва я взех.

# 655
Колко лева е тая "бомба"..☺☺?

# 656
# 657
  • Варна
Може заяждащата да е дефектна. Бих пробвала друга.

# 658
Патицата пробвахме днес, с прясно зеле в гърне на фурна , много е хубава.

# 659
Болярче кашкавал вони на химикали, има кисел вкус. Отврат.
Бананите са чудесни!
Купих две огромни глави лук, ще правя лучени кръгчета пане или за по-лесно лучени шницели.

Общи условия

Активация на акаунт