КАУФЛАНД - тема 44

• 62 840
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • там където има винаги вятър
Много им се ядосах.
Хартията за печене К класик би трябвало да е намалена на 1,49, но системата каза 3,29.
Така излизало, не можело нищо да се направи. Това в Младост 3. Върнах я разбира се, но защото гледам.
При нас с цена 1.49 имаше само свежо фолио, хартията за печене - с друга цена и не взех. Въобще не гледах Класик ли е друга ли е. Аз първо по цените гледам, не че и те винаги са верни.

# 406
Нелка, от хартията за печене която е на ролка ли взе? Тя наистина си е на тази цена и не е намалена. Намалена е хартията за печене нарязана на листове  (20 или 30 броя са вътре)- тя на редовна цена е 1,99 мисля. Wink

# 407
  • София
Нелка, от хартията за печене която е на ролка ли взе? Тя наистина си е на тази цена и не е намалена. Намалена е хартията за печене нарязана на листове  (20 или 30 броя са вътре)- тя на редовна цена е 1,99 мисля. Wink
Ролка беше, да.
Помислих си го честно казано, затова и директно я върнах. На стелажа бяха двете с намалената цена, а ролката я маркират като "хартия за сандвичи".

# 408
Някой пробвал ли е пуричките им, за първи път ги виждам и веднага ги асоциирах с лидълските. До шоколадите са наредени.
Скрит текст:
Ям тези с ванилов крем с килограми. Много ми харесват. Винаги имам вкъщи. Какаови не обичам, съответно не ги купувам. То и на снимката какаовите не са пипнати. Laughing В магазина, където ходя, са на стената с вафлите.

# 409
Днес фолиото за свежо съхранение и хартията бяха отделени и бяха с червен етокет.
Чушките в буркан са много хубави. Месести. Без оцет.

# 410
Пийкок, кои са чушките?
Може ли състава на пуричките? Blush

# 411
Пийкок, кои са чушките?
Тези
Скрит текст:

# 412
На мен сладките неща на Кауфланд са ми по-вкусни от тези на Лидл принципно, без сладоледите.

# 413
Днес купих Галия, да видим как ще е.

# 414
И аз днес ходих за още. Дините на 35 Ст/кг бяха. Имаше огромни и малки

# 415
Малките дали са узрели?

# 416
Взех една малка да направим динен фенер. Ще кажа после как е

# 417
И фенера можеш да покажеш. Wink

# 418
  • Варна
Някой пробвал ли е пуричките им, за първи път ги виждам и веднага ги асоциирах с лидълските. До шоколадите са наредени.
Обожавам тези които са с ванилия😍

# 419
Същите ли са на вкус както лидълските.

Общи условия

Активация на акаунт